- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #11.101
aynı yanma falan bendede oldu ..ama gectı egzersız yaparken ellerını ıyıce yıka ..elkıde tahrıs olmustur ama gecmezse bence gıt bı doktoraArkadaşlar bir sorunum var benimadet olmadan egzersizleri yaparken vaji girişinde kenarda yanmalar oluyordu kızarıklıkda vardı aynadan baktığımda doktorum adetin geçsin belki düzelir olmazsa jinek. görünürsün dedi.Bu son günlerim bir deneyeyim dedim geçmişmi acaba ama hala sızlama var aksilik işte tamda ilerleme kaydetmiştim ne güzel sizdede bu şekilde olan varmı acaba?
Arkadaşlar bir sorunum var benimadet olmadan egzersizleri yaparken vaji girişinde kenarda yanmalar oluyordu kızarıklıkda vardı aynadan baktığımda doktorum adetin geçsin belki düzelir olmazsa jinek. görünürsün dedi.Bu son günlerim bir deneyeyim dedim geçmişmi acaba ama hala sızlama var aksilik işte tamda ilerleme kaydetmiştim ne güzel sizdede bu şekilde olan varmı acaba?
sen daha baslamadınmı egzersızeklava:
Günaydın kızlar
Derinciğim inşallah güzel haberlerle gelirsin.Akşam egzersizlere başlayacaktım yeniden ama eve gidince o kadar yorgun hissettimki kendimi vazgeçtim.Bahar yorgunluğumu bilmem artık.Ama bir şekilde hemen başlamalıyım.Neyse gün çin yazıları takip edeceğim.
canım bende tam olarak daha olamadım az geldı durdu ..ama ıhsallh senın bebeısın karnındadır ...dualarım senınleee
Günaydınlar...
Malesef yine iyi haberlerle gelmedim
Arkadaşlar bir sorunum var benimadet olmadan egzersizleri yaparken vaji girişinde kenarda yanmalar oluyordu kızarıklıkda vardı aynadan baktığımda doktorum adetin geçsin belki düzelir olmazsa jinek. görünürsün dedi.Bu son günlerim bir deneyeyim dedim geçmişmi acaba ama hala sızlama var aksilik işte tamda ilerleme kaydetmiştim ne güzel sizdede bu şekilde olan varmı acaba?
rabiacım bu öyle bi problemki (hastalık demiyorum artık) hep bir şeyleri bahane ederek erteliyoruz. Yorgun olmak buna engel olmamalı sonuçta egzersizi yaparken sırtımızda yük taşımıyoruz :) uzanıp rahat bi şekilde yapıp yorgunluğumuzu atacağımız hatta bizi dinlendiren rahatlatan bişey olması gerek :) ben kendime program yaptım her akşam hangi saatte yapacağımı ve kendi kendimi hazırladım dünya dursa yapacam artık bunu diye :) yeter artık yaaa bahar geldi silkelenip kendime gelmem lazım..canlanın kızlar toparlanalım hep beraber halledelim şu sorun gitsin artık kafamızdan kaydirigubbakcemile5
hain kızlar adet olmadım dyurm hiç tepki yokklava:
Günaydınlar...
Malesef yine iyi haberlerle gelmedim
ayyy inşallah hamilesindir :sm_cool: kaç gün geçti adetin ?
beklemek ne zormuş ya bir türlü adet olamıyorum adetmi oldum dye iç çamaşırıma bkyorum akıntıdan başka bişey dgl olsam böyle çin işkencesii yasamıycm.dgr haftasonu sınavlarım vr o zmna olmasam adet geciktirici alcm sınavda olursam yanarım
ya hamileysen ? geciktirici kullanma bence bütün bünyen alt üst olacak sonra...yani bende öyle oluyor en azından..en son geciktirici kullandığımda 2 ay regl olmadım ondan sonrada ya erken ya geç kafasına göre geldi 7-8 ayda zor düzene girdi..korunmuyorsunuz her an hamile kalma ihtimalin var bence hiç bir ilaç kullanma bu dönemde...yinede daha iyisini sen bilirsin ama...
kafam çok karısık cnm kullansammı kullanmasmmı blmorum asalında bnde istemyorum ama bnm adetim sancılı olur sınav günüme denk gelirse mahvolurum beklycm artık ne ypm
inş. en yakın zmnda yaparsın cnm hiç üzülme bu saatten sonra geri adım atmazsın ztn,anlaşılıyorki derinimzde basaranlar kervanına katılackvereliniortakallah egzersize yeni başlayanları senin durumuna getirsin cnm.moralini bozma azcıkkkk kldı:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?