Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynı yanma falan bendede oldu ..ama gectı egzersız yaparken ellerını ıyıce yıka ..elkıde tahrıs olmustur ama gecmezse bence gıt bı doktora

benimde adetim yeni bitti dün akşam parmak egzersizi yapayım dedim yanıyo içi dışı ve kızarıklık var sanki bebe yağı alerjimi yaptı yoksa adet sonrası böylemi oluyor anlamadım..daha önceki sayfalarda bir arkadaş bepanten kullanmıştı iyi gelmişti en kötü ihtimal onu kullanıcam artık...

rabiacım bu öyle bi problemki (hastalık demiyorum artık) hep bir şeyleri bahane ederek erteliyoruz. Yorgun olmak buna engel olmamalı sonuçta egzersizi yaparken sırtımızda yük taşımıyoruz :) uzanıp rahat bi şekilde yapıp yorgunluğumuzu atacağımız hatta bizi dinlendiren rahatlatan bişey olması gerek :) ben kendime program yaptım her akşam hangi saatte yapacağımı ve kendi kendimi hazırladım dünya dursa yapacam artık bunu diye :) yeter artık yaaa bahar geldi silkelenip kendime gelmem lazım..canlanın kızlar toparlanalım hep beraber halledelim şu sorun gitsin artık kafamızdan kaydirigubbakcemile5

bende oldu cnm vajina içi kıpkırmızıydı yanıyordu mantar kremi kullandım mikroptan dye sonra geçti kızarıklık yanmada kalmamıştı

Haklısın bitanem benimki bahane ama söz bende kendime program yapıp başlayacağım düzenli olarak.Burada hepimiz yenelim şunu artıkkk lütfennn ( Ne güzel diyorum ama kendimde yapamıyorumm:Saruboceq:)

beklemek ne zormuş ya bir türlü adet olamıyorum adetmi oldum dye iç çamaşırıma bkyorum akıntıdan başka bişey dgl olsam böyle çin işkencesii yasamıycm.dgr haftasonu sınavlarım vr o zmna olmasam adet geciktirici alcm sınavda olursam yanarım

Günaydınlar...
Malesef yine iyi haberlerle gelmedim

inş. en yakın zmnda yaparsın cnm hiç üzülme bu saatten sonra geri adım atmazsın ztn,anlaşılıyorki derinimzde basaranlar kervanına katılackvereliniortakallah egzersize yeni başlayanları senin durumuna getirsin cnm.moralini bozma azcıkkkk kldı:Saruboceq:

ya hamileysen ? geciktirici kullanma bence bütün bünyen alt üst olacak sonra...yani bende öyle oluyor en azından..en son geciktirici kullandığımda 2 ay regl olmadım ondan sonrada ya erken ya geç kafasına göre geldi 7-8 ayda zor düzene girdi..korunmuyorsunuz her an hamile kalma ihtimalin var bence hiç bir ilaç kullanma bu dönemde...yinede daha iyisini sen bilirsin ama...

kafam çok karısık cnm kullansammı kullanmasmmı blmorum asalında bnde istemyorum ama bnm adetim sancılı olur sınav günüme denk gelirse mahvolurum beklycm artık ne ypm

kafam çok karısık cnm kullansammı kullanmasmmı blmorum asalında bnde istemyorum ama bnm adetim sancılı olur sınav günüme denk gelirse mahvolurum beklycm artık ne ypm

önce kendini rahat hisset ve strese sokma canım... bizim başımıza ne geliyosa hep beynimizde bişeyleri büyütmemizden hep kötü olacak acıyacak sancılı olacak diye kendimizi buna şartlandırmamızdan geliyor... bu gün dışarıda mükemmel bir hava var bahar geldi kış bitti sıkıntılar bitti vaji bitti :) ohhhhh tadını çıkaralım rabbimin bize verdiği nimetlerin..cuma vaktidir bol bol dua edelim birbirimize...en kötü günümüz böyle olsunnnnn....hihoyyyt

günaydın kızlar.ben akşam deneme yaptım ve pe.. başını alabildim.sanırım mumu dahada kalınlaştırıp egzersize devam etmem lazım uyuşturucu kremde kullanmadım acı duyunca panik yaptım ama ilk kez bukadar rahat pe.. denemesi yaptığım için seviniyorumda.belkide anestezik kremle direk pe.. denerim bilemiyorum bukadara gelebildim :Saruboceq:

bikez bende de olmuştu bepanten kremle yapmıştım egzersizi.sonra rahatladı.ayrıca adet sonrası egzersiz yapanlar daraldığını egzersizin zorlandığını filan söylüyolar ben ona katılmıyorum çünkü ben direk mumu kalınlaştırıp yaptım egzersizi daha adetin bittiği gün.bunlar bizim psikolojik etkilenmelerimiz kendi kendimize hep böyle erteliyoruz.

herkese geçmiş olsun arkadaslar.okudum cogu zman insana zor görünen şeyler bilinçaltına yerleşir ve daha zor hale getirir beyin onu.zihnimiz bize oyun oynar oysa okadarda zor ve acı degildir dersn sonrasında anlatmak istedigimi anlamıssınızdır arkadaslar lütfen zihinde bitirin önce ve o anda aklınıza baska seler getirin ne kadar acıyabilirki deyin. dogum bundan daha zor sonucta bunu yenmeniz lazım artık ugrasıyorsunuz biliyorum fakat mantıken de basit oldugunu kafanıza yerleştirin canlarım cokcok gecmiş olsun Allah yardımcınız olsun

Geri adım atmam canım merak etme...
Ama ben şuan köye geldim ve pazar günü dönücem, egzersizlere de denemelere de ara verecem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…