Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaslar nasilsiniz??
benim bir sorum olacak bugün insallah egsersizlere basliyacagim ama nasil olacak
seyy kayganlastici kiremi nasil kulanacagim daha önceki yazilanlari okudum ama tam anlamadim
yardimci olurmusunuz

kızlar hepinize gecmiş olsun bu vajiyi yenersiniz inşallah
bende sizin gibi vajiliydim 2008 senesinde bu siyedeki arkadaslarla yendik sorunu şimdi 10 aylık kızım var ve iyi bi cinsel hayatım var.
ben2 sene ilişkiye giremedim eşimle sonra 1 haftada egzersizler sayesinde yendim yapamazsını diye bişi yok dizi her sekilde destekliyorum bana soracaklarınız varsa cekinmeyin sonucta bunu bende tecrübe ttim hadi kızlar kolay gelsin:)

Slm arkadaşlar ya ben hala yapamıorum.ne kadar korkak bir insanım anlamadım gitti.Üye olduğumdan beri yerinde benim gibi sayan hiç kimse yok.Herkes başardı yada başarmaya çok yakın bir yerde. Deliricm artıkk.Tek parmağımı bile sokamıorm.Ne yapacağımı bilemiyorum.Gerçekten bütün umutlarım tükeniyor.Kendimi işe yaramaz bir insan gibi hisstmeye başladım.Benim annem bir melek dizisinde yeni evlnenlerde yapamamıştı.Gerçi onlarınki farklı ama.Annesi kuşlar börtüböcekelr herkes yapıyor bir bizimkiler yapamıyor demişti.O psikolojideyim bende şu anda...Çok çaresizimmmm...

arkadasım yazımı okumussundur bende ümütsiz vakaydım ama bugune şükür sen egzarsizlerini yapmadan öncelegene ılık su doldur ve 15 dakka otur içinde sonra kulagıta tak kulaklık son ses müzik ac ve egzrsizlerine basla sarkı söleyerek eminim işe yarıyacak bak ben 5 gün egzersiz yaptım sadece 2 gün ara verdim veee sonuc mükemmel hadi arkadasım dediklerimi dene yine yardımcı olurum sana istersen

Sevimnurcum çaresiz kalmana gerek yok inan başarabilirsin bak koca b i sayfadaki arkadaşlar yanındayız panik yapıp herkez yapıyor ben yapamıyorum diye düşünüp kendini sık boğaz etme iyice iyi yönde telkin ediceğine bu tür düşündükçe ii ce psikolojin bozulur herkez yapabiliyorsa daha da cesaretlen ve üzerine git vajiyi tanıdın onda bi sorun yok parmak egzersizlerinde nefes çok önemli bak sokamıyorum diye bir şey yok sen zaten ucunu az bişey koysam doğru nefes aldığında resmnen parmağın içeri çekilir gibi olucaktır.

Bu vaji ilk defa beni bu kadar bunalttı arkadaşlar ya
Bir de okuldan gelirken araba çarptı bana iyiyim çok şükür ama psikolojisi yetti

Bir de okuldan gelirken araba çarptı bana iyiyim çok şükür ama psikolojisi yetti

verilmiş sadakan varmış canım geçmiş olsun.
aynen ben bu dönemki kadar umutsuz hiç olmamıştım.ilk günlerimde hep ağlıyodum hiç bi şey düşünmezken şu aralar sadece düşünüyorum ne zaman kurtulucam diye.

gecmiş olsunarkadasım
bakın hepinize söylüyorum vajiyi gözünüzde büyütüp dahada bunalmayın ben 2 sene cektim onu ama asılmayacak bişi degil gercekten

canım geçmiş olsun
herşey düzelecek şimdi sıkıntı içersindesin ama bide bakmışsın herşey çözülmüş ve üstünden okadar çok zaman geçmişki sabır sonuna kadar sabır canımolumunekankayizsmileüzme kendini yıpratma bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…