- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.141
canım benım ailem hep ikiz babam bile ikiz.. bakalım benım ne olacak .. 1e razı olalım kız ınsalllaah olurda zemuszemus
Arkadaşlar çok sinirliyim ya,benimki hep uyuyor,ne yapcam blmyorum.bir haftadır hazır hissediyordum,ama o hafta içi hep yorgunum dedi,bende neyse haftasonu deneriz dedim ama adam iki gündür uyuyor ya ne yapcam blmyorum.uzun zaman egzersiz yapamamıştım,üç gün önce denediğimde kaldığım yerden devam ettim.yani iki parmak sonrasında mum,rahat oldu ama yanma yine oldu.sonra bi daha yapmadım.adam sinirlerimi bozuyor bu yüzden denemek istmiyorum artık.bütün hevesimi yok etti.
yawww nası yorgunum dıyebılıyolar.. onlar ısteyınce sız yorgunum desenız küserler. yüz vermeyın üstüne gıdın
ayyy şaziye bugün akıntım çogaldı ya adet olur gbi akıntı geliyor inş. hamişimdr
Arkadaşlar çok sinirliyim ya,benimki hep uyuyor,ne yapcam blmyorum.bir haftadır hazır hissediyordum,ama o hafta içi hep yorgunum dedi,bende neyse haftasonu deneriz dedim ama adam iki gündür uyuyor ya ne yapcam blmyorum.uzun zaman egzersiz yapamamıştım,üç gün önce denediğimde kaldığım yerden devam ettim.yani iki parmak sonrasında mum,rahat oldu ama yanma yine oldu.sonra bi daha yapmadım.adam sinirlerimi bozuyor bu yüzden denemek istmiyorum artık.bütün hevesimi yok etti.
günaydın arkadaşlar
moralim çok bozuk mumla egzersiz yapabilmeme rağmen pe.. denemedine cesareti hala kendimde bulamıyorum git gide en başa dönüyorum
günaydın arkadaşlar
moralim çok bozuk mumla egzersiz yapabilmeme rağmen pe.. denemedine cesareti hala kendimde bulamıyorum git gide en başa dönüyorum
canım hıc bozma moralını.. aynı seyler bendede oldu. hatta serce parmagımı bıle hıc sokamadıgım gunler oldu. başa dönüyorum sandım egzersıze agırlık verdım daha cok ugrastım sonra oldu alla sukur. pes etmek yoooooooookklava:
ama benim egzersiz denemelerimde hiç bi sorunum yok pe.. denemek istiyorum ama hiç cesaretim kalmıyo o an bunu anlayamıyorum((
allah korusun cnm kurtuldum çok şükür ama adetten sonra kegel egzersizi yapar öyle grerim ilişkiye,yada uzun zmn ilişkiye grmedysem yaparım çok yararını görüyrm nefes egzersizini de ilişkiye grerkn uyguluyorum çok şükür iyiyim VAJİ BİTTİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?