- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #10.121
arkadaşlar ya bu delik nerde peki aşagıda mı ortada mı? ben her baktığımda farklı görüyorum ya.bide ıkınma işini nasıl yapıyosunuz biraz açıklayabilirmisiniz lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaslar size birsey sormak istiyorum.. ben bu hastaligi yenemiyecem diye cok korkuyorumeyvahedigeldismile hergün kendi kendime düsünüyorum nasil olacak egzersizlere bile baslamaya cok korkuyorum canim aciyacak diye.. esim görmeden gizli sakli agliyorum hamile kadin görmeye dayanamiyorum en yakin arkadasim hamile o bile gözüme düsman gözüküyor ne olur yardim edin napabilirimmafoldumben
canım benim her zaman dua ediyorum burada arkadaşlarıma. başaramayanlara en yakın zamanda başarmaları için bebek bekleyenlere de en kısa zamanda izlere müjdeli haber vermeleri için. inşallah bebek göbüştedir:)
bugunmu adet gunun, ay ınsallah gelmez canım
yok be güzelim,daha 1hafta var yanılmıyorsam adet günüme![]()
arkadaşlar bir yerde nefes egzersizinden bahsetmiş bir arkadaş bulamadım yazıyı nefes egzersizi nasıl anlatırsanız sevinirim
zehraalimansur vaji devam diyormu bittimi
Arkadaşlar selam,
penis denemsi yaptık ve sadece baş kısmını alabildim.Daha çok almaya çalıştım ama bir noktadan sonra alamadım,sanki bir yere takılıyo gibi,canım acıdı.Halbuki iki parmağın hepsini alabiliyordum,penisi neden alamadım anlayamadım.Bu bile benim için güzel bir gelişme olsa da yine de neden böyle olduğunu merak ediyorum.Bir de üstte denedik,daha kolay geldi..Yardımlarınızı bekliyorum![]()
arkadaşlar sizde egzersizlere bşlarken parmağınızı sokma düşüncesi bile rahatsızlık veriyor muydu.
allah korusun cnm kurtuldum çok şükür ama adetten sonra kegel egzersizi yapar öyle grerim ilişkiye,yada uzun zmn ilişkiye grmedysem yaparım çok yararını görüyrm nefes egzersizini de ilişkiye grerkn uyguluyorum çok şükür iyiyim VAJİ BİTTİ
benmde 12-13gun felan var daha :) senın yıne az kalmıs![]()
blmym artık yarn yne çlşma var aklıma ne glyr biliyormusun 4.yada 5.ilişki olck eşime dyrumki her deneme tutuyrmuş bde dördüz oluymuş dyrum dşnsene ne komik olur:) ama bn 1 taneye razıyım saglıklı ve hayırlı olsunda 4tane kulaga bile kötü glyr bir sürü aglıyan bebk etrafında:1shok:
kendi kendine mi yendin uzman yardımı aldınmı senin için sevindim canım darısı bize.