Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar ya bu delik nerde peki aşagıda mı ortada mı? ben her baktığımda farklı görüyorum ya.bide ıkınma işini nasıl yapıyosunuz biraz açıklayabilirmisiniz lütfen

cnm seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bzlerde yasadık.ama kegele lütfen basla bn ilk serce parmagımı denediğim zamna döndümde şimdi parmagımın ucunu grdremyrdum,aglıya aglıya anestolü sürdüm ilk çok yaktı,parmak bile o kremn acısındn iydr inan kremi srdktn sonra parmagımın ucunu grdrdm o ble bir umut olustrdu bna.2parmak brdene kdr anestol kremle yaptım(anestolü ilk denemedn sonraki sürdklrmde ilkinki gbi acımadı)2parmak brden uyustrmadn grdrm mum p...s bu kadr bu kadr acıya degrmymş dycksn.kegel ve nefes egzerszi kndn kurtulmk istyrsan.eşinide hiç umursama sen çlşmaya basla

inş. cnm çok heveslendm allah inş. nasip eder.vallahi bebek yeleği örmeye basladım desem inanmazsınız.arkadsım bebegne ypyrdu dayanamadım bnde aldım bir ip örmeye basladım:)

arkadaşlar bir yerde nefes egzersizinden bahsetmiş bir arkadaş bulamadım yazıyı nefes egzersizi nasıl anlatırsanız sevinirim

kızlar adağım var kurtulayım bu illetten kurban kesip yoksullara dağıtacağım. her gün yalvarıyorum rabbime sade kendim için değil bu illetle uğraşan herkes için

arkadaşlar bir yerde nefes egzersizinden bahsetmiş bir arkadaş bulamadım yazıyı nefes egzersizi nasıl anlatırsanız sevinirim

bn kegel yaparken kasıldıgım yerde derin bir şekilde nefes alıyrdum cnm,bir yerde ayrıntılı vardı ama bnde bulamadım

Arkadaşlar selam,
penis denemsi yaptık ve sadece baş kısmını alabildim.Daha çok almaya çalıştım ama bir noktadan sonra alamadım,sanki bir yere takılıyo gibi,canım acıdı.Halbuki iki parmağın hepsini alabiliyordum,penisi neden alamadım anlayamadım.Bu bile benim için güzel bir gelişme olsa da yine de neden böyle olduğunu merak ediyorum.Bir de üstte denedik,daha kolay geldi..Yardımlarınızı bekliyorum

zehraalimansur vaji devam diyormu bittimi

allah korusun cnm kurtuldum çok şükür ama adetten sonra kegel egzersizi yapar öyle grerim ilişkiye,yada uzun zmn ilişkiye grmedysem yaparım çok yararını görüyrm nefes egzersizini de ilişkiye grerkn uyguluyorum çok şükür iyiyim VAJı BıTTı

demekki daha hazır degilsin hepsini almaya kalın mumla çlşmanı tavsiye ediyorum ama çok güzel gelişme bnce hadi hyrlısı ykndr

kendi kendine mi yendin uzman yardımı aldınmı senin için sevindim canım darısı bize.

jujuuu baş kısmını aldıktan sonra derın derın nefes al ve ıkınarak içine ittir penisi... başı olduktan sonra gerısı gelır merak etme

benmde 12-13gun felan var daha :) senın yıne az kalmıs

blmym artık yarn yne çlşma var aklıma ne glyr biliyormusun 4.yada 5.ilişki olck eşime dyrumki her deneme tutuyrmuş bde dördüz oluymuş dyrum dşnsene ne komik olur:) ama bn 1 taneye razıyım saglıklı ve hayırlı olsunda 4tane kulaga bile kötü glyr bir sürü aglıyan bebk etrafında:1shok:

canım benım ailem hep ikiz babam bile ikiz.. bakalım benım ne olacak .. 1e razı olalım kız ınsalllaah olurda zemuszemus

kendi kendine mi yendin uzman yardımı aldınmı senin için sevindim canım darısı bize.

tabiki kndim yendim eşimin parmak egzersizi konusunda bir yararını görmedim dr. götrmedi istediğim halde, bende inat ettim ne minnet edicm ona deyip sarıldım egzerszlere allaha çok şükür allahında yrdımıyla kendm yndm.(eşimde hırslanayım dye gtrmemiş pislik:)

Arkadaşlar çok sinirliyim ya,benimki hep uyuyor,ne yapcam blmyorum.bir haftadır hazır hissediyordum,ama o hafta içi hep yorgunum dedi,bende neyse haftasonu deneriz dedim ama adam iki gündür uyuyor ya ne yapcam blmyorum.uzun zaman egzersiz yapamamıştım,üç gün önce denediğimde kaldığım yerden devam ettim.yani iki parmak sonrasında mum,rahat oldu ama yanma yine oldu.sonra bi daha yapmadım.adam sinirlerimi bozuyor bu yüzden denemek istmiyorum artık.bütün hevesimi yok etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…