• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Öfff gerildim.

Pek de sevmediğim bir kuzenim var, yarın nişanı olacak ve sanırsam gitmek zorundayım. Ya ben nefret ederim bu nişandı düğündü gibi törenlerden. Kalabalıklar, birbirini normalde aramaz sormazken bir araya gelince mecburiymiş gibi zoraki muhabbet eden insanlar, sahtelikler, iğrenç müzikler, böyle geçen saatler....
Ben sadece çok yakın arkadaşlarımın bu tür törenlerine giderim, onlar da zaten sade ve zarif olur, çalgısız göbek havasız başlar biter, keyiflidir. Yarına nasıl tahammül edebilirim bilmiyorum. Kaldı ki yarın İstanbul'un öteki ucunda fotoğraf çekimim var. Bu tabi mazeret değil de bari "okul bu dönem bitiyor değil mi?" diye sormasınlar, bitmiyor.

Şimdiden daraldım

krizalit.kristalin ben de bahsettiğin durumdan hiç hoşlanmıyorum ama başa gelen çekiliyor ohaoldumsmile bu arada özel mesaj atmak istedim sana mesaj kutun doluymuş. eski mesajlarını silebilir misin bilmiyorumkismile

krizalit.kristalin ben de bahsettiğin durumdan hiç hoşlanmıyorum ama başa gelen çekiliyor ohaoldumsmile bu arada özel mesaj atmak istedim sana mesaj kutun doluymuş. eski mesajlarını silebilir misin bilmiyorumkismile

Formalitelerden, içimden gelmeyen şeyleri yapmaktan nefret ediyorum:sm_confused:

Sana da yer açıyorum derhal..

a.s sağol canım ya evet malesef ya bende vajiyim.tedavim tam olarak salı günü başlayacak cerrah paşa hastanesinde.yeni üye olduğum için özele msj atamıyorum

evet kızlar bende yanmadan şikayetçiyim.parmak denemesinbden sonra 1-2 gün egzersiz yapamıyorum çok yanıyo ve acıyo.bu böyle olunca parmak yapmak istemiyorum çünkü 2-3 seferdir bu sorunu yaşıyorum.dr.gidicem sanırım istemiyorum ama.sizce sebebi ne olabilir?

evet kızlar bende yanmadan şikayetçiyim.parmak denemesinbden sonra 1-2 gün egzersiz yapamıyorum çok yanıyo ve acıyo.bu böyle olunca parmak yapmak istemiyorum çünkü 2-3 seferdir bu sorunu yaşıyorum.dr.gidicem sanırım istemiyorum ama.sizce sebebi ne olabilir?

sizdemi emla veya öteki spreyi kullanıyorsunuz

selam arkadaşlar çok uzun zamandır giremiyorum nete çok yoğun bi dönemdeyim sürekli seyahat halindeyim. size sorum olacak biliyorsunuz ben orta parmak 2 boğumu alabiliyorum. ikinci parmağa henüz geçemedim emla kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi bu emla 5 tüp halinde tüpler 5 gr lık. bunun ne kadarını ve nekadar nereye sürüp ne kadar bekleyeceğimi söyleyebilrmisiniz. artık onu denemk istiyorum .yapıyım da bu dertten kurtulayım istiyorum bana yardımcı olun

slm arkadaşlar ben aranızda çok yeniyim henüz nişanlıyım ama çok kısa bir süre sonra düğünümüz olacak acaba bende vajinismusmuyum diye düşünüyorum çünkü hiçbir zaman ilişkiye imrenmiyorum acayip bir isteksizlik var bu konuda.çok korkuyorum acaba nasıl günler beni bekliyo...

selam arkadaşlar çok uzun zamandır giremiyorum nete çok yoğun bi dönemdeyim sürekli seyahat halindeyim. size sorum olacak biliyorsunuz ben orta parmak 2 boğumu alabiliyorum. ikinci parmağa henüz geçemedim emla kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi bu emla 5 tüp halinde tüpler 5 gr lık. bunun ne kadarını ve nekadar nereye sürüp ne kadar bekleyeceğimi söyleyebilrmisiniz. artık onu denemk istiyorum .yapıyım da bu dertten kurtulayım istiyorum bana yardımcı olun

valla emla nın sürmesini eşim yapıyo duruma göre değişiyo biz 1 tüpü 3 kerede falan kullanıyoruz.baştan giriş kısmına sonra parmağına al içeri sürebildiğin yere kadar sür ve 8-10 dk.kadar bekle.baştan biraz yanıyo ama sonra geçiyo ve uyuşuyo zaten oky.

tatlım emla kullanmadığım için sana yardımcı olamicam ama tek parmakta çok mu acı çekiyorsun yada neden emla kullanmak istiyorsun anlayamadım. sen rahat alıyordun diye hatırlıyorum.. bence emlaya hiç alışma derim sonuçta sen uzun bir yol katettin.
ama ille kullanıcam dersen sanırım parmağının gidebildiği yere kadar sürüyordu arkadaşlar emlayı. 15-20dk bekledikten sonra uyuşuyor. ne kadar sürüldüğü hakkında bilgim yok canım ama dediğim gibi dayanamayacağın bir durum yoksa kullanma emlayı. biraz cesaretle geç ikinci parmağa..

Back