- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.101
slm arkadaşlar ben aranızda çok yeniyim henüz nişanlıyım ama çok kısa bir süre sonra düğünümüz olacak acaba bende vajinismusmuyum diye düşünüyorum çünkü hiçbir zaman ilişkiye imrenmiyorum acayip bir isteksizlik var bu konuda.çok korkuyorum acaba nasıl günler beni bekliyo...
başaran arkadaşları görünce okadar çok mutlu oluyorum ki ben de başarmak istiyorum ama her egzersizde kanama ve yanmadan dolayı hep erteliyoruz yaaa.nasıl olucak bilmiyorum.
tatlım emla kullanmadığım için sana yardımcı olamicam ama tek parmakta çok mu acı çekiyorsun yada neden emla kullanmak istiyorsun anlayamadım. sen rahat alıyordun diye hatırlıyorum.. bence emlaya hiç alışma derim sonuçta sen uzun bir yol katettin.
ama ille kullanıcam dersen sanırım parmağının gidebildiği yere kadar sürüyordu arkadaşlar emlayı. 15-20dk bekledikten sonra uyuşuyor. ne kadar sürüldüğü hakkında bilgim yok canım ama dediğim gibi dayanamayacağın bir durum yoksa kullanma emlayı. biraz cesaretle geç ikinci parmağa..
ben emla ve gleit glen kayganlaştırıcı kullanıyorum.
gnydın cnm adeti bekliyorum ne ypm vallahi:)
slm arkadaşlar ben aranızda çok yeniyim henüz nişanlıyım ama çok kısa bir süre sonra düğünümüz olacak acaba bende vajinismusmuyum diye düşünüyorum çünkü hiçbir zaman ilişkiye imrenmiyorum acayip bir isteksizlik var bu konuda.çok korkuyorum acaba nasıl günler beni bekliyo...
canım aslında tek parmakta acı hissettiğim falan yok rahat alıyorum sadece içim bi hoşoluyor gıdıklanıyormuşum gibi.benim sorunum 2. parmağa cesaret edemiyorum deniyorum olmuyor. küs şeklinde yapıyorum yinede girmiyor bi türlü sanırım biraz da acıyacak gibi hissediyorum emla ila uyuşursa belki cesaretim gelir diye yapmak istedim. sanki oraya sadece 1 parmak girecek kadar yer var gibi geliyo nasıl 2 parmak sokucam sanırım nasıl yapıcamı da bilemiyorum. off ya ben çok uzattım bu işi br türlü evde alamıyorum egzersizleri ihmal ettim. sürekli şehir dışındayım.tek parmakta çok iyiydim.adet falan biraz ihmal ettim zorlanmaya başladım falan filan yine şimdi tek parmakta iyiyim mama 2.ye cesaretim yok. yapmam gerekir nasıl apıcam yyaaa ağlıycam şimdi.
hayır tatlım lütfen karamsarlığa kapılma sakin ol. en başta oraya hiç birşeyin girmeyeceğini düşünüyordun dokunamıyordun dahi ama bak noldu orta parmağını hemen hemen sonuna kadar aldın. şimdi de sadece 1 parmak girecek kadar yer var gibi geliyo diyorsun ama p...s aldığın günleri de göreceksin ben inanıyorum.
egzersizleri ihmal ettiğin için bir güvensizlik oluştu sende. bende iki parmak aşamasında gıdıklanıyor gibi oluyordum ama alıştım sonradan. umutsuzluğa kapılma canım benim çok güzel yol katettin sen. iki parmak yapacağın zaman tek parmaka iyice alış git gel yap sonra iki parmağa geç. biraz cesaret tatlım lütfen.. yapacaksın inanıyorum. aynı tek parmaktaki gibi yapacaksın nefes egzersizlerini unutma. ıkınarak yap ne kadar rahat girdiğini biliyorsun.. ayrıca yatarak değil de oturduğun pozisyonda dene iki parmağı. yeneceksin tatlım hadi inanıyorum sana. fazla vakit kaybetme. aynı anda regl oluyoruz diye hatırlıyorum az kaldı regle de .. en azından iki parmağa geçmiş ol hadi canım benim yapcaksın..
. detaylı şekilde özeline yazıyorum canım..desteğin için saol canım oturarak demirşsin nasıl yani oturarak birde 2 parmağı nasıl kolay alabilirim. girişi nasıl yapsam kolay olur evet ıkındığım zaman içeri o kadar kolay giriyoprki sanki hüüp diye valla
. detaylı şekilde özeline yazıyorum canım..
bekliyorum canım teşekürler
üfff canım sıkılıyo kızlaar eşimde calısıyo bugun gece gelcek.. bıseyde yok napsamkı yaaaaaaaaaaa
slm arkadaslar size birsey sormak istiyorum.. ben bu hastaligi yenemiyecem diye cok korkuyorumeyvahedigeldismile hergün kendi kendime düsünüyorum nasil olacak egzersizlere bile baslamaya cok korkuyorum canim aciyacak diye.. esim görmeden gizli sakli agliyorum hamile kadin görmeye dayanamiyorum en yakin arkadasim hamile o bile gözüme düsman gözüküyor ne olur yardim edin napabilirimmafoldumben
size yetiyormu sadece emla yani tamamen uyuşuyor mu.. galiba aynı sorunla başbaşayız bendede uyuşma geçince yanma hatta kanama oluyor inan korkuyorum ama doktora gidemiyorum canımben emla ve gleit glen kayganlaştırıcı kullanıyorum.
KIZLAR VAJINISMUSU YENMENIN TEK YOLU BOL EGZERSIZ, GÜVEN VE INANÇ. AKSATMADAN YILMADAN HERGUN BOS KALDIKCA EGZERSIZ YAPIN 1-2-3PARMAK DERKEN BAŞARIRSINIZ:AMA ÖNEMSEMEYIP EGZERSIZI 1-2GÜN YAPIM VEYA HIC BASSLAMASSANIZ IŞINIZ ZOR. BAŞLAMAYANLAR HEMEN ÖNCE VAJINASINI TANIMAYA BAŞLASIN BI AYNA ALIP ILK ÖNCE AŞAGIDA NE VAR NE YOK DELİK NERDE NASIL DIYE ÖNCE IYI BI TANISIN.SONRA EGZERSIZLER SONRADA GELSIN BAYRAM . hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?