Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tşk. ederim cnm. birde orayla görüşeyim inş. bende senin gibi kurtulurum ...

günaydın canımcım

ne oldu yahuuu anblat çabuk ters bişimi var?

sızınle paylasmak ıstedım cunku su koca turkıyede hıckımsem yok yanlızım.. aılem yurtdısında. ben bılıyosunuz carsamba gunu catlama ıgnesı vurundum dün calısmalara baslıcakdık.. aksam pat dıye mısafır geldı neyse onlar gıttı gırgır samata derken eşim yanaşmaya başladı yatamıza gıttık .......oldu bıttı...öylece ıc camasırımı gıyındım yattım .. bebek calısmasındayızya kıpırdamadım hıc. sabahda esım kalktı duşa traşda olması lazımdı bı gıttı gelmek bılmıyo alarm calıyo.. bende gıdıyımde uyarıyım cabuk olsun ıse gec kalcak dıye dedım. kapıyı acdım banyonun kapının arkasında dursana yaa noldu dedı dedım hadı napıyon ıse gec kalcan daha traş bıle olmamısın (bu arada soyunuk). suyun ısınmasını beklıyom traş olcam sımdı dedı. (ıcımden dedım kac saattır nıye ısınmadıysa) ama boyle büzülerek duruyo. gozum seyine gitti affedersınız (kalkık) sabahları hep oluyo dıye aldırmadım. ama suphede vardı ıcımde. yatagıma gırdım ıcım ıcımı yedı dedım gıdım bakım napıyo gıttım traş oluyodu. ben bu arada evde dolanıp duruyo acaba kendı kendıne şey mi yapıyodu dıye. sonra su sesı gelmeye basladı aha dedım duşa gırdı sonunda bıraz zaman gectı pat dıye gırdım sampuan suruyodu kafasına. seyını yıkamıs ama bacagındakı spermlerı görmemış.. cook tıksındım bır an kendımı öldüresım geldı ben bu acıları cekerken yumurtalıklarım yerınden fırlıcakmış gıbı acılar ıcınde kıvrılırken o gece benı halledıp sabah kalkıp kendı tatmın oluyo..ınanamadım bu neyy dedım aa oneymıs dıyo. carptım kapıyıcı gıttım yatagıma . cıktı ne kendı kendıne tavır yapıyo noluyoz yaaa dıyo konusmak ıstemıyom defol gıt dedım. cıktı gıttı. arkasından msj attım.... ben senın neyınım adi ayıp günah yaptıgın ..bılerek durmadan yanına gırdım hala anlamadın kendı kendıne şey yaptın yazdım..

bana cvbı şu:
ben kendı basıma bısey yapmadım salak salak konusma. kopuk surdum tras olamadım tekrar yuzumu yıkadım suyun ısınmasını beklıodum. sonra sen geldın. sonra dusa gırdım kafamı yıkıyodum yıne geldın tavır yaptın. ben okadar gerızekalı degılım esım varken kendı kendıme yapacak kadar.sana hıcbısey demıyom ne dusunuyosan dusun.ayıpı gunahı senden ogrencek halım yok ben neyın ne oldugunu bılıyom..

ben ne dıyom bu nee dıyooo :gitme: :gitme: :sinifsinif: :gitme:

Kıyamam ya...
Boşver hayatım takma kafana...
Tabiki gördüklerin hoş şeyler değil ama...
O cevaplardan sonra yapacağın birşey yok ki

Öncelikle aramıza hoşgeldin...
Ben kullanıyorum emla kremi...
Sadece sürdüğünde yanma yapıyor sonra uyuşturuyor...
Herhangi bir yan etkisi yok...

hoşbulduk
teşekkürler peki kremi vajinanın içine rahatlıkla sürebiliriz dimi parmak egzersizlerinde?

cok uzuldum canım hıcbısey yapmak görmek ıstemıyo .. cok canım yanıyo .. nıye eşi yatakda soyunuk bısekılde yatarken bu adam kendı kendıne gıdıp banyoda yapıyo anlam veremedım.gururum kırıldı tiksinıyo heralde artık benden. :gitme:

CANIMCIM B, SN. PARDON ANLAMADIM BEN YAAA kafamçokkarıştı SİZ ŞİMDİ AKŞAM ZATEN YAPTINIZ DİMİŞ?SEN YATAKTA TUTSUN DİYE ÖMLE DURDUN EE SABAH EŞİN BANYOYA GİTTİ YIKANMAK İÇİN ÜSTÜNDE KALMIŞ SENDE KENDİ KENDİNEMİ YAPTI SANIYOSUN?

yok canım o hemen yatmadı gıttı yıkadı hertarafını sonra geldı pıjamasını gıydı yattı sabah gırerım dusa dıye. uzun uzun yazmıstım canım yukarda. birde ben dusa gırdıgımde alt bolgesınde köpükler vardı yıkamıs ama oraları unutmus bacagındakı spermlerıde unutmus yada görmemıs . üffffffffffffffffff

Canım öyle düşünme...
Sinirlenmeni anlıyorum tabiki...
Bence sakin sakin konuşmalısın...
Neden öyle bişey yaptığını bi anlatsın bakalım...

canım bak yanlış anlama beni ama sonuçta erkekler sabah kalktığında gelebiliyo onlar ben sanmıyorum eşinin öle bişey yaptığını sonuçta sen karısısın yani neden yapsınki bence sen yanlış anladın hassas dönemdesin ondan olabilir diyorum ben..

canım hanı ben o tras olurken gırdımya banyoya ozaman gozum carptı oraya hıcbısey yoktu.. bıdakı gırmemede boşalmış... sız ne dusunurdunuz kafam cok karısık ??

canım hanı ben o tras olurken gırdımya banyoya ozaman gozum carptı oraya hıcbısey yoktu.. bıdakı gırmemede boşalmış... sız ne dusunurdunuz kafam cok karısık ??

yani ben şüpheleneceğimi sanmıyorum sonuçta ne bilim belki görmemiş olabilirsin belki o an wcye girdiyse gelmş olabilir yani ne bilim açıkcası sen varken kendi kendine öle bişey yapmasını konduramıyorum yaniii

bende anlamadıgım ıcın kızıyorum zaten .. banyonun kapısının arkasına saklanmıs benı ıcerı sokmuyo dur noluyo dıye. suyun ısınmasını ınsan kapının arkasındamı bekler.. bende ona uzuluyorum ıste neden benle olmak ıstemedı..

canım benım senı ck ıyı anlıyorum ama belkı gorduugn sperm degldır ne bıleyım bunu neden yapsınkı buna neden ıhtıyac duysun oyle olmus olsa aksam senle ırlıkte olmazdı demı bence sakın bır skeılde konus ..evte eger bende aynı duurmla karsılasman aynı sen gııb olurdum ama bence ortada yanlsı anlasılma var ..uzulme nolur

Canım ben de sinirlenirdim vajiyi yenmişken öyle birşey yapmasına ama yine de dinleyip ona göre konuşmakta yarar var...

kızlar bide herkez esının halini hareketlerinden tavrından anlar dimi bısey yapsa gızlı gızlı. bendede bu sabah aynen o durum vardı dedım bu bısey yapıyo böyle olmazdı hıc. yanı bıde banyoya gırelı 10dk olmus halamı traş olmaya baslayamadı. sızın gıbı aynen neden boyle yaptı dıye bende dusunuyorum. ama ıste ınkar ettı herzamankı gıbı. vıcdan azabı cektırıp gıdıp onla barışıp konusmamı saglamak ıstıo yıne.. adım gıbı emınım. ama kalbım kırıldı kızlar bılıyorum belkı abartılcak bısey degıl ama ben okadar acı cekıyorumkı o ıgneyı yıyen daha ıyı anlar benı. buna ragman göstermedım acımı ona soğmasın adam ılıskıye gırmemız lazım dıye... nebıleyım ıcımdekılerı bı burda dokuyorum rahatsız olan soylesın kızlar yazmam

Canım aşk olsun, öyle düşünme.

Akşam yapmışsınız, sonra sabah ereksiyonu ile kalkınca "hazır kalkmışken iki dakikada onu değerlendireyim boşa gitmesin, zaten duş da alacağım" demiştir. Yarım saat fazladan vakti olsa gelirdi bence, hiç kötü düşünme, aceledendir. Sen onun biricik karısısın bayanssulusmile

Kız olur mu öyle şey ne rahatsızlığı...
Sen vicdan azabı çekip özür dilemek zorunda değilsin, dileme de...
Ama bence bu konu hakkında bir sakince konuşun...

Ama bir de şöyle düşün, fazla zamanı yoktu ve ilişkiye hazırdı, gelip seninle alelacele yapsa belki o zaman da kötü hissederdin, "öpmeden okşamadan yaptı gitti, eskisi gibi değil" diye. Bence seni geçiştirmek istemiyor, ama sabah o vaziyette kalkınca da yapmış yani, kendini kötü hissetme, lütfen.:Saruboceq:

dr ulusoya giden var mı 5 yıldır aynı problemle yaşıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz ayrıca mail attım 4.500 fiyat istiyormuş giden varmı işe yararmı yoksa bu damı dümen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…