S
saziye19
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #9.961
terbıyesız pislik işte daha ne demeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dr ulusoya giden var mı 5 yıldır aynı problemle yaşıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz ayrıca mail attım 4.500 fiyat istiyormuş giden varmı işe yararmı yoksa bu damı dümen
tsk ederm kızlar bana cvp verdınız ıcın. akşam geldıgınde suratı beş karış olur hıc pas vermez sankı ben bısey yapmısım gıbı. ama ben konusmayı denerım ..ınkar etcek tabı bılıyorum. ama bende salagımya hemen ıkı sözüne kanacam yıne diliyle kandırcak beni belli... ah beeee neysee
sızınle paylasmak ıstedım cunku su koca turkıyede hıckımsem yok yanlızım.. aılem yurtdısında. ben bılıyosunuz carsamba gunu catlama ıgnesı vurundum dün calısmalara baslıcakdık.. aksam pat dıye mısafır geldı neyse onlar gıttı gırgır samata derken eşim yanaşmaya başladı yatamıza gıttık .......oldu bıttı...öylece ıc camasırımı gıyındım yattım .. bebek calısmasındayızya kıpırdamadım hıc. sabahda esım kalktı duşa traşda olması lazımdı bı gıttı gelmek bılmıyo alarm calıyo.. bende gıdıyımde uyarıyım cabuk olsun ıse gec kalcak dıye dedım. kapıyı acdım banyonun kapının arkasında dursana yaa noldu dedı dedım hadı napıyon ıse gec kalcan daha traş bıle olmamısın (bu arada soyunuk). suyun ısınmasını beklıyom traş olcam sımdı dedı. (ıcımden dedım kac saattır nıye ısınmadıysa) ama boyle büzülerek duruyo. gozum seyine gitti affedersınız (kalkık) sabahları hep oluyo dıye aldırmadım. ama suphede vardı ıcımde. yatagıma gırdım ıcım ıcımı yedı dedım gıdım bakım napıyo gıttım traş oluyodu. ben bu arada evde dolanıp duruyo acaba kendı kendıne şey mi yapıyodu dıye. sonra su sesı gelmeye basladı aha dedım duşa gırdı sonunda bıraz zaman gectı pat dıye gırdım sampuan suruyodu kafasına. seyını yıkamıs ama bacagındakı spermlerı görmemış.. cook tıksındım bır an kendımı öldüresım geldı ben bu acıları cekerken yumurtalıklarım yerınden fırlıcakmış gıbı acılar ıcınde kıvrılırken o gece benı halledıp sabah kalkıp kendı tatmın oluyo..ınanamadım bu neyy dedım aa oneymıs dıyo. carptım kapıyıcı gıttım yatagıma . cıktı ne kendı kendıne tavır yapıyo noluyoz yaaa dıyo konusmak ıstemıyom defol gıt dedım. cıktı gıttı. arkasından msj attım.... ben senın neyınım adi ayıp günah yaptıgın ..bılerek durmadan yanına gırdım hala anlamadın kendı kendıne şey yaptın yazdım..
bana cvbı şu:
ben kendı basıma bısey yapmadım salak salak konusma. kopuk surdum tras olamadım tekrar yuzumu yıkadım suyun ısınmasını beklıodum. sonra sen geldın. sonra dusa gırdım kafamı yıkıyodum yıne geldın tavır yaptın. ben okadar gerızekalı degılım esım varken kendı kendıme yapacak kadar.sana hıcbısey demıyom ne dusunuyosan dusun.ayıpı gunahı senden ogrencek halım yok ben neyın ne oldugunu bılıyom..
ben ne dıyom bu nee dıyooo :gitme: :gitme: :sinifsinif: :gitme:
Ah canım, bence son zamanlarda yaşadıklarınızdan dolayı biraz duygusal yaklaşıyorsun. Elbette gördüğün manzara hoş değil ama bu kadar büyütüp kendini üzme.
Ama madem bu kadar da incindin, bunu akşam eşinle mutlaka konuş "Sabah ne yaptığını biliyorum ve seni öyle görmek beni çok üzdü" diye. Sakince konuşup onu suçlamazsan o da yalan söyleyip kaytarmak zorunda kalmadan açıklamasını yapacaktır sana.
Allah yuvanızın mutluluğunu bozmasın kız, en kötü gününüz böyle olsun:hulya:
canım bak yanlış anlama beni ama sonuçta erkekler sabah kalktığında gelebiliyo onlar ben sanmıyorum eşinin öle bişey yaptığını sonuçta sen karısısın yani neden yapsınki bence sen yanlış anladın hassas dönemdesin ondan olabilir diyorum ben..
söyledım zaten ona bılıyom dıye... sımdıde mısafır gelıyomus yıne, akşam erken kalkarlar ıns. ben evı temızleyım barı 1saatten gelırlermış üfff hıc cekecek durumda degılım yaaaa bıseyde dıyemedım gelın dedım birden cıktı agzımdan. gorusuruz kızlar opuyorum
ya bnce kndi kndine yapılan mastürbasyonun acıklaması olmazki,adam bunun neyni acıklyck,şaziyenn yapacagı şey ne sinirlenckti nede o görüntyle karsılascktı.şüphelndyse banyodan cıkmasını ve dün gecenn güzel gectiğini bilmem ne falan gzl sözlerle ugurlayacktı.
Biliyorum da en azından durumun şaziye ile değil kendi fizyolojisi ile ilgili olduğunu söyleyebilir. Çünkü bizim bicirik "benden tiksiniyor mu acaba" falan diyordu.
Ben olsam herhalde kapıyı açıp ilk şok evresini atlattıktan sonra "Aşk olsun bensiz başlamışsııın" derdim:kedi: Belki şaziye de normalde öyle derdi ama insan zaman zaman bazı şeyleri kaldıramaz ya, öyle olmuş sanırım.
Biz pek başaramadık ama bu konu açılmayacak olsa bile inşallah misafirlerin havanı biraz değiştirirler. Biz seni sitenin neşesi olarak görmeye alıştık. Tabi dertlerimizi de paylaşacağız ama sen bu günlük kendi kendini üzüyorsun en çok. İnşallah misafirlerden sonra kafan dağılmış olur :hulya:
Günaydın Yeni girdim internete Şaziye arkadaşımızın yazdıklarını okudum okurken kendim yaşadığımı düşündüm evet yanlış anlaşılacak bir durum belki ama yinede eşini en iyi o tanır umarım en kısa zamanda hallederler bu anlaşmazlığı.
krizalit.kristalin ben egzersizlere devam ediyorum 2 parmak iki boğum oldu sanırım yada yaklaştım.eşimlede ilerleme kaydettik 1 boğumu geçtik ama ben hala ilerleyemiyorum kendim.Okuduğum yazılarda hepsini alabilen bile var parmaklarınıbu cumartesi doktora gidicez penis egzersizine geçirecek sanırım bazen çok umutsuzlanıyorum parmak egzersizlerinde ilerliyorum ama hafif acıda çekiyorum birde mantarmı oldum anlayamadım ufak ufak pütürler var.Umarım ilerleyebilirim penis egzersizinde nasıl bir uygulama olacak bilemiyorum.O gün yumurtlama zamanı olduğundan içime boşaldıbuna izin verdim ucunu alabildim ilerleme varmı sence
görüşürüz...
İki parmak iki boğum bence şahane, inan ki geriye çok az kaldı, sadece biraz daha sabır...
Doktorun seni en doğru şekilde yönlendirecektir zaten, yakında sen de hepsini alabileceksin.
Sen ne yapmıştın bu aşamada dersen, iki parmağımı içeri sokup içeride parmaklarımı ayırmaya çalışıyordum. Acıyordu biraz ama faydasını gördüm. Bi dene istersen, ya da doktorunla konuş kendini ona teslim et.
Vajinal mantar konusunda bilgi sahibi değilim canım, bir şey diyemeyeceğim.
evet canım doktorumda parmaklarını aç demişti bana bende öyle yapıyorum.Mesela jeli sürdükten sonra parmağımı sokup çıkardığımda bakıyorum ıslaklık nereye kadarsa ona göre diyorum bir boğum yada iki boğum diye yanlışım yok değilmi.Kusura bakma bilmediğim için aklıma çok şey takılıyor:) cevapların için çok teşekkürler...
Biliyorum da en azından durumun şaziye ile değil kendi fizyolojisi ile ilgili olduğunu söyleyebilir. Çünkü bizim bicirik "benden tiksiniyor mu acaba" falan diyordu.
Ben olsam herhalde kapıyı açıp ilk şok evresini atlattıktan sonra "Aşk olsun bensiz başlamışsııın" derdim:kedi: Belki şaziye de normalde öyle derdi ama insan zaman zaman bazı şeyleri kaldıramaz ya, öyle olmuş sanırım.
Biz pek başaramadık ama bu konu açılmayacak olsa bile inşallah misafirlerin havanı biraz değiştirirler. Biz seni sitenin neşesi olarak görmeye alıştık. Tabi dertlerimizi de paylaşacağız ama sen bu günlük kendi kendini üzüyorsun en çok. İnşallah misafirlerden sonra kafan dağılmış olur :hulya: