sızınle paylasmak ıstedım cunku su koca turkıyede hıckımsem yok yanlızım.. aılem yurtdısında. ben bılıyosunuz carsamba gunu catlama ıgnesı vurundum dün calısmalara baslıcakdık.. aksam pat dıye mısafır geldı neyse onlar gıttı gırgır samata derken eşim yanaşmaya başladı yatamıza gıttık .......oldu bıttı...öylece ıc camasırımı gıyındım yattım .. bebek calısmasındayızya kıpırdamadım hıc. sabahda esım kalktı duşa traşda olması lazımdı bı gıttı gelmek bılmıyo alarm calıyo.. bende gıdıyımde uyarıyım cabuk olsun ıse gec kalcak dıye dedım. kapıyı acdım banyonun kapının arkasında dursana yaa noldu dedı dedım hadı napıyon ıse gec kalcan daha traş bıle olmamısın (bu arada soyunuk). suyun ısınmasını beklıyom traş olcam sımdı dedı. (ıcımden dedım kac saattır nıye ısınmadıysa) ama boyle büzülerek duruyo. gozum seyine gitti affedersınız (kalkık) sabahları hep oluyo dıye aldırmadım. ama suphede vardı ıcımde. yatagıma gırdım ıcım ıcımı yedı dedım gıdım bakım napıyo gıttım traş oluyodu. ben bu arada evde dolanıp duruyo acaba kendı kendıne şey mi yapıyodu dıye. sonra su sesı gelmeye basladı aha dedım duşa gırdı sonunda bıraz zaman gectı pat dıye gırdım sampuan suruyodu kafasına. seyını yıkamıs ama bacagındakı spermlerı görmemış.. cook tıksındım bır an kendımı öldüresım geldı ben bu acıları cekerken yumurtalıklarım yerınden fırlıcakmış gıbı acılar ıcınde kıvrılırken o gece benı halledıp sabah kalkıp kendı tatmın oluyo..ınanamadım bu neyy dedım aa oneymıs dıyo. carptım kapıyıcı gıttım yatagıma . cıktı ne kendı kendıne tavır yapıyo noluyoz yaaa dıyo konusmak ıstemıyom defol gıt dedım. cıktı gıttı. arkasından msj attım.... ben senın neyınım adi ayıp günah yaptıgın ..bılerek durmadan yanına gırdım hala anlamadın kendı kendıne şey yaptın yazdım..
bana cvbı şu:
ben kendı basıma bısey yapmadım salak salak konusma. kopuk surdum tras olamadım tekrar yuzumu yıkadım suyun ısınmasını beklıodum. sonra sen geldın. sonra dusa gırdım kafamı yıkıyodum yıne geldın tavır yaptın. ben okadar gerızekalı degılım esım varken kendı kendıme yapacak kadar.sana hıcbısey demıyom ne dusunuyosan dusun.ayıpı gunahı senden ogrencek halım yok ben neyın ne oldugunu bılıyom..
ben ne dıyom bu nee dıyooo :gitme: :gitme: :sinifsinif: :gitme: