S
saziye19
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #9.901
kız sen ona en iyisi stek arttırıcı seyler ydr de kudursun hiç bişey görmesin gözü
bı gelsınde eve göstercem ona hangı maçın daha ıyı oldugunu...mafoldumben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız sen ona en iyisi stek arttırıcı seyler ydr de kudursun hiç bişey görmesin gözü
kızlaaaaaaaaaaaar ne yapıyosuunuzz
bı gelsınde eve göstercem ona hangı maçın daha ıyı oldugunu...mafoldumben
vallahi yemekle ugrastım salata kaldı iste bir tekcokacimcoook
ne var bugun menüde? ben bısey yapmadım hergun hergun yemek düşün,aklıma bısey gelmedı tantuni al gelırken dedım canım cekti. . yırttım buguun![]()
pilaki,mercimek çorbası,pirinç pilav bol havunclu salata ve yogurt,sz nerde oturyrsuz tantuni mersinn yeri burda harika ypyrlar
ben kayserıdeyım , evet mersınde super yapıyolarmıs tantunıyı.
ama bızım aldıgım yerde mersınlılere ait cok guzel oluyo. agzımın suyu klavyeye aktı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
off supermıs menu 4 gundur marankının beden temızlıgını yapıyorum ot yıye yıye ot oldum ekmekte yok gercı tantunıyede bayılırım neyse ota dewzm![]()
Bebek istekleri ayyuka çıkmış bakıyorum. En kısa zamanda kucaklarınız dolar inşallah :ecrin_bebek:
Ben de çok seviyorum bebek, zamanı geldiğinde olur inşallah. Allah hiçkimseyi evlat hasretiyle sınamasın :Saruboceq:
Sırayla müjdeleri verin de şu başlık şenlensin az, yenmek isteyenlere de motivasyon olsun. zemuszemus
ınsallah verırız bu guzel haberı. vajınısmus calısması bıtıo bebek calısması baslıo.. hayat iştee yaaa
Öyle valla, düşünsene kaç ay oldu biz burada yazıyoruz, neler yaşadık neler paylaştık...
Bu gidişle burada yaşlanacağız kaydirigubbakcemile3
canım kilo werdiriyor ama ertesi hafta verdıgın kıloları alıyorsun :)
evet yaaa. ben calısmıorum o yuzden ıyı oluyo hem zaman gecıo burda hemde bıseyler paylasıyoruz. galıba hepınızden kucugum 21yasına gırcem. aklinialirimsmile
ay gerı kılo alıyosam o ıskenceyı yapmayım ozaman kendıme :))