Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

pilaki,mercimek çorbası,pirinç pilav bol havunclu salata ve yogurt,sz nerde oturyrsuz tantuni mersinn yeri burda harika ypyrlar

ben kayserıdeyım , evet mersınde super yapıyolarmıs tantunıyı.
ama bızım aldıgım yerde mersınlılere ait cok guzel oluyo. agzımın suyu klavyeye aktı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben kayserıdeyım , evet mersınde super yapıyolarmıs tantunıyı.
ama bızım aldıgım yerde mersınlılere ait cok guzel oluyo. agzımın suyu klavyeye aktı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hadiya bnm annemde kayserili,evt burda çok gzl ypyrlar bayılırım bnde ama bu aralar yememye çlşyrum zeytinyağlılara agırlık verdim

off supermıs menu 4 gundur marankının beden temızlıgını yapıyorum ot yıye yıye ot oldum ekmekte yok gercı tantunıyede bayılırım neyse ota dewzm:D

off supermıs menu 4 gundur marankının beden temızlıgını yapıyorum ot yıye yıye ot oldum ekmekte yok gercı tantunıyede bayılırım neyse ota dewzm:D

ne otu yıyon kız. halsız düsmede sonra. aslında bu ay bebiş bana tutunmazsa bende bı yapsam beden temızlıgı detox metox. adet olursam ypayım 1 hafta ıyı fıkır yaaaa . kıloda verdırıyomu bu temızlık

Bebek istekleri ayyuka çıkmış bakıyorum. En kısa zamanda kucaklarınız dolar inşallah :ecrin_bebek::emir_bebek:

Ben de çok seviyorum bebek, zamanı geldiğinde olur inşallah. Allah hiçkimseyi evlat hasretiyle sınamasın :Saruboceq:

Sırayla müjdeleri verin de şu başlık şenlensin az, yenmek isteyenlere de motivasyon olsun. zemuszemus

Bebek istekleri ayyuka çıkmış bakıyorum. En kısa zamanda kucaklarınız dolar inşallah :ecrin_bebek::emir_bebek:
Ben de çok seviyorum bebek, zamanı geldiğinde olur inşallah. Allah hiçkimseyi evlat hasretiyle sınamasın :Saruboceq:
Sırayla müjdeleri verin de şu başlık şenlensin az, yenmek isteyenlere de motivasyon olsun. zemuszemus

ınsallah verırız bu guzel haberı. vajınısmus calısması bıtıo bebek calısması baslıo.. hayat iştee yaaa

sabahları havuc suyu pancar suyu yesıl elmanın suyu bıde ıspanak suyunu ıcıyorum karısıma bır cay kasıgı zeytın yagı dokuyorum.
öglen yemegınde hormonsuz mevsımıne uygun bır sebzeyı haslıyorum hasladıgım suyu bır bardaga katıp ıcıyorum ssebzesınıde yıyorum
aksam yemegınde sebze salatası ve sebze corbası ıcıyorum
bunlar dısında bıde lahman yapıyorum marankının beden temızlıgı dıye ınternete yazarsanız cıkar
son günde bır bardak zeytınyagı bir bardak lımon suyu ıcılıyor
kısacası ıskence neyse yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim...

Öyle valla, düşünsene kaç ay oldu biz burada yazıyoruz, neler yaşadık neler paylaştık...

Bu gidişle burada yaşlanacağız kaydirigubbakcemile3

evet yaaa. ben calısmıorum o yuzden ıyı oluyo hem zaman gecıo burda hemde bıseyler paylasıyoruz. galıba hepınızden kucugum 21yasına gırcem. aklinialirimsmile

evet yaaa. ben calısmıorum o yuzden ıyı oluyo hem zaman gecıo burda hemde bıseyler paylasıyoruz. galıba hepınızden kucugum 21yasına gırcem. aklinialirimsmile

Ben de çoğunuzdan büyüğüm ve hâlâ öğrenci ve de bekârım kaydirigubbakcemile3

Ben de monitör başında yaşayan bir tür canlı oldum bilgisayarlı tasarım işine girdim gireli, arada nefes almak için KK'ya bakıyorum, seviyorum valla burayı, hayatıma olumlu katkıları çok olan bir site opuyorumnanaktan

:enbuyukkk:Aslında böyle bir smiley de yapmışlar ama neden kızgın bir ifâde var suratında bilmiyorum, sanki diğer siteleri çökertecek kaydirigubbakcemile3

ay gerı kılo alıyosam o ıskenceyı yapmayım ozaman kendıme :))

Benim de göbek alıp başını gittiğinden sitede diyet ve egzersiz gruplarını takip eder oldum. Kızlar iki günlük bir detokstan bahsediyorlardı. Bunun sonunda iki kilo falan veriyormuşsun ama sırf yağlardan.. Onlarla ben de yapmak istedim de hafta içi benim olmazdı, hafta sonu yaparım bir ara.

Tarif şu: Dörder kaşık nohut, bulgur, yeşil mercimeği haşlıyorsun, salatalık rendeliyorsun, bir buçuk litre kadar ayrana karıştırıp sabah olağan kahvaltını yaptıktan sonra ikişer saat arayla bu çorbadan içiyorsun yatana kadar. Su, yeşil çay falan serbest, başka şeyler yasak, hele kahve zinhar yasak. Ertesi gün de aynı şekilde beslenip yağlarının bir kısmından kurtuluyorsun, ve hâttâ dikkatli bakarsan bunu idrarınla attığını gözlerinle görebiliyorsun..

Kızların yalancısıyım. Sonradan geri alıp almamak senin elinde. Ayda bir kez yapabiliyormuşsun, eğer çok kiloluysan ayda ikiye çıkabiliyormuşsun. Cidden işe yarıyormuş.

Konusu açılınca belirtmek istedim, ilgilenirsen linkini falan da bulurum canım.

Back