S
saziye19
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.861
cnm ilişkiyi gece ypyz ztn 1 saat popomu havaya kldırdım 1 saatta yatakta öyle yttm sonra yatak odama gctm yttm(fantezi yapıyz anacım)bu ay 4 gn beklyrum vallahi dgr ay yumurtlıkları kontrol etrcm.dr.hepsnn blgisini aldım cnm bnm hmn banyo ypma dedi 2 gn falan en azda olsa bkle dedi,dr'un yalancısıym:)
dgru günah ama ne ypm asırı raahatsz oluyrum ama dr.hemen banyo yapma spermn ömrü(vajina içinde) 72 saat dedi ilişkden sonrada dölleneblr dedi
ben dün iğnemi vurundum aksam, bugunden ıtıbaren ılıskı günü.. hadı hayırlısı kaydirigubbakcemile3 fantezini sakın üstte yaşama kız emi sen hep altta ol bebiş ıstıyosan.. ben öle duydum hihoyyyt
ben dün iğnemi vurundum aksam, bugunden ıtıbaren ılıskı günü.. hadı hayırlısı kaydirigubbakcemile3 fantezini sakın üstte yaşama kız emi sen hep altta ol bebiş ıstıyosan.. ben öle duydum hihoyyyt
Kız bu akşamdan itibaren sizin evde tsunami olacak desene kaydirigubbakcemile3
Kız bu akşamdan itibaren sizin evde tsunami olacak desene kaydirigubbakcemile3
Sırtüstü kalçanın altına yastık koy öyle bir süre uzan...
Haram gezmekten iyidir kız çarpılırsın :)
hahah sorma .. allahtan aşağı katta kımse oturmuyo duyulmaz aklinialirimsmile
bugun eşimin maçı da var akşam, bı yorgun gelsın sorarım ona.
sakın yorma kendını senı öldürürüm dedım kaydirigubbakcemile3
zehracım şaziyecim ba ikinizede tekrar tekrar dua ediyorum gönlüm sizinle opuyorumnanaktan
aboooooooooooovv çok kıskandım kız tusunami felan ne iş bak şimdi bendemi bir tusunami yaratsam acabakine? :dance:
hahah sorma .. allahtan aşağı katta kımse oturmuyo duyulmaz aklinialirimsmile
bugun eşimin maçı da var akşam, bı yorgun gelsın sorarım ona.
sakın yorma kendını senı öldürürüm dedım kaydirigubbakcemile3
zehracım şaziyecim ba ikinizede tekrar tekrar dua ediyorum gönlüm sizinle opuyorumnanaktan
aboooooooooooovv çok kıskandım kız tusunami felan ne iş bak şimdi bendemi bir tusunami yaratsam acabakine? :dance:
eşin evdeyse koşşşşş daha ne beklıyon :)) benımkı yook calısıyo suan. evde olsa tsunamıyı coktan yaşatırdım bırak maçı wc ye kalkacak hali kalmazdı
kaydirigubbakcemile3 . 2-3gündürde tık yok doktor yapmayın spermler biriksin dedi. adam 3 günün patlamasını yaşıcak hihoyyyt hihoyyyt
şahsen benimkinede hasta diye müşterisi keçiboynuzu pekmezi vermiş sabah akşam onu yiyo bide bana yediriyo küçük çapta tusunami yaşatıyo banada sağolsun :kedi:
ya benımkı hıc yemez pekmezdı kecıboynuzuydu felan.. Aman yemesınde zaten yemeden boyle yerse nasıl olurum bılemıceeeeeem . Kalsın cokacimcoook
kızlrrrr nluyo bakayım burda bır bebek ısteyen daha var heraldeee
benimkide sağolsun iyiydi ama yesin boşver spermler için çok yararlı
iyi olması ile ilgili dgl cnm ztn kesinlkle spermn kalitesini arttryr,bir çok yararı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?