- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.841
Varmış birileri :)
Napıyosunuz kızlar, sıkıldım :)
aY BEN 2 gündür feci yoğunummmm(
Uzun süre askıya almştm işlerimi , canım yapmk istemiodu :))
Şimdik hepsi üst üste geldi . sengözlerimebaksanab
Tam ilişki yaşamadan hamile kalma olasılığı gerçekten düşük...
Allah'ın lütfu gerçekten...
Allah size bağışlasın...
evliliğimin ilk aylarıydı
birz da olsa girmişti p...
eşim boşlınc oldu işte
düşünüyorum da olmasydı needeyse altı yıldır çocuksuz bir şekilde. onun da stesi çevrenin baskısı mahvolurduk hrhlde. allah herkesin yardımcısı olsun. inş hepimiz kurtuluruz bu illetten.
günaydın kızlar dua edin gebe klmışımdr ilişkşden sonra 4 gün banyo yapmadım bugün yapıcm yarın yne ilişki yne banyo kalack ,spermn yasmasını engelliyrmuş of ya,allahım bu ay tutsun kızlar duanızı bklyrum
derincgm avatarın üzerndeki yazı sana hiç ykşmamış gercektn yenmek istyrsan vajiyi yenecegim yaz ben öyle yzmstım,çok işe yaryr olumlu sözler bnce olumlu şeyler gtrr bn buna her zmn inanmışımdr
günaydın kızlar dua edin gebe klmışımdr ilişkşden sonra 4 gün banyo yapmadım bugün yapıcm yarın yne ilişki yne banyo kalack ,spermn yasmasını engelliyrmuş of ya,allahım bu ay tutsun kızlar duanızı bklyrum
mrb aranıza yenı katıldım bu emla kremini sürdükten sonra ıslanıyor musunuz ?
ınşallah kalmışsındır canım...
Kız nasıl durabiliyorsun banyo yapmadan...
Hem günah hem insan rahat edemez...
dgru günah ama ne ypm asırı raahatsz oluyrum ama dr.hemen banyo yapma spermn ömrü(vajina içinde) 72 saat dedi ilişkden sonrada dölleneblr dedi
mrb aranıza yenı katıldım bu emla kremini sürdükten sonra ıslanıyor musunuz ?
72 saat doldu sanırım şimdi dimi banyo yapıcan artık kazınırsın kııızzzz kaydirigubbakcemile3
zehracım ılışkını gece yaşa sabaha kadar altına mınder koy popon yukarda dursun öyle yat, kalkınca yıkan canım 4 gun beklemene gerek yokki
zaten genelde ılışkiden sonra yarım saat kadar oyle popon yukarda dursan yıne işe yarar. nasıp kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?