Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

egzersiz olarak sadece parmak egzersizi mi yapılacak kegel egzersizi tek başına yeterli olurmu kegel egzrsizi kasları kasıp bırakma hareketi mi. yardımlarınızı bekliyorum tavsiyelerinizi bekliyorum yardım edin ne olur dayanamıyorum artık bu ezikliğe

bende vajinusmusluyum lütfeeeeen yardımm senağlama

kızlar özellerinize mail attım okursunuz tamam mı umarım yardımcı olurum..

Ya arkadaşlar ya burda herkes başarıyuorr yada başarmaya çok yakınlar ben neden yapamıyorum anlamıyorum.Sanırım ben ömür boyu böyle yaşayacağım.Bir türlü olmuyor.Vajinusmuslu hastalar tüp bebekle hamile kalabilir dimi?son çare onu düşüncez artık.

sen ömür boyu böyle gitmeyeceksin tatlım sende düzeleceksin. şu egzersizleri düzenli yap bak göreceksin nsıl yeniliyormuş bu hastalık.. vajiyi yenmeden hamile kalam bence ttalım..

iyi akşamlar bende vajiyim daha önceki sayfalarda yazmıştım 2. bebeğe hamileydim 10 gün oldu doğum yapalı biraz toparlanınca egzersizlere başlıyacagım
senin hikayeni okumuştum daha önce canım bişey sorabilir miyim. mraktan soruyorum. vajiliyken normal doğum mu yaptın, zor olmadı mı?? umarım sende yenersin en kısa sürede..

nehir25 cim jelden kasıt ne uyuşturucu olan mı adı nedir

canım nehirin kasteetiği kayganlaştırıcı jel daha rahat oluyor egzersizler ve penisin girişi.. GLİT GELEN adında su bazlı jel dersen her eczanede bulabilirsin. bebe yağı vazelin gibi şeyler kullanma mantara yol açıyor..
uyuşturucu krem sorarsan o da emla isminde bir krem. dayanamayacğın acı hissetmiyorsan emlaya alışma derim.

ben bu alıstırmaları yparak muma gectım sızınde yapabılcegınıze ınanıyorum herseyden once beyne komut werın benım dıger kadınlardan farkım ne bende kadınım bende yaparım tarzında o zaman ıyı bır sonuca ulasacagınıza ınanıyorum

Sık sık okuyorum burayı ve suan sizi kutluyorum.Evet sayın arkadaslarım bu durum psikolojik önce beyine verin komutu.Rahattlatın kendinizi neden sex var acık konusmak istiyorum zevk için doğanın gereği için var neden ızdırap ediyorsunuz kendinize.mum egzersizi cok iyi yani ilerletmişsiniz bravo devam edin.zarınız bunu engelliyorsa bile bir hamlede onu geçebilirsiniz.geçmiş olsun hepinize..

ben de başrmayacğım gliba
bir kızım var
denemelerden birinde hamile kaldım
Allahın lütfuydu sanırım bana
başarmayı en çok eşim için istiyorum
ona karşı mahcubum
dr ulusoyla vajinismusu yenen var mı
tavsiye ediyor musunuz

cnm peki nasıl dogurdun hamilelik boyunca hiç alttn muayene olmadınmı

bitanem inanmicaksın belki ama ben egzersiz olmadan hallettim:)))))) nişanlımın inanılmaz desteğini gördüm..tamamen psikolojikmiş.halen inanamıyorum:)))

O da iyiymiş, egzersiz olmadan kaydirigubbakcemile2

Psikolojik de, biz vajinayı inanması için zorluyorduk egzersiz yapa yapa, "parmak giriyosa o da girecek, ona göre ayağını denk al" diye, siz daha pratik çözmüşsünüz kaydirigubbakcemile3

Size ömür boyu mutluluklar, inşallah her daim birbirinizin destekçisi olursunuzboshayallersmile

O da iyiymiş, egzersiz olmadan kaydirigubbakcemile2

Psikolojik de, biz vajinayı inanması için zorluyorduk egzersiz yapa yapa, "parmak giriyosa o da girecek, ona göre ayağını denk al" diye, siz daha pratik çözmüşsünüz kaydirigubbakcemile3

Size ömür boyu mutluluklar, inşallah her daim birbirinizin destekçisi olursunuzboshayallersmile

ilkin yine aynı ağrıları yaşadım.ama buna rağmen cesaret ettim aldım.ama sonuncuda bi genişleme olmuş.yakın aralıklarla ikinci denemeyi yapınca ilkin az bi ağrı yanma oldu gibi.ama devam edince o da gitti.(arayı uzun tutunca daralma oluyomuş bunu da öğrenmiş oldum)ve kanama olmadı:) Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu gerçekten inanılmaz huzurluyum:)

arkadaşlar ben uzun süredir yazılarınızı takip ediyordum. başarı hikayelerini okuyordum önerileri okuyodum.. ama bi türlü cesaret edip egzersiz yapamamıştım. direk p... deniyodum olmuyodu.. ben egzersizle sadece 2 günde yendim.. dün oldu sonunda... mutluluktan apladım yaa.. bi ara hiç olmayacak sanmıştım..önce tek parmak kendim. sonra direk eşimin tek ve rahatlayınca aynı gün 2 parmağı... evvelki gün sadece eşimin tek parmağı oldu. gerisi olmadı. dün de tek, sonra 2 sonra 3 parmağı olunca p yapalım dedik..10 sn önce 3 parmağı alan şey p...i almayacak gibi oldu sonra oldu.. bolca emla ile oldu.. ilkin çok acıdı ama sonra alıştı .. hatta o kadar genişledi ki bumuymuş dedim... ama arkadaşlar bişey sorcam çıktıktan sonra 2 saat inanılmaz acı oldu... gece geçti.. hatta acıdan tuvalete gittikten sonra tansiyonum düştü bayılır gibi oldum.. şimdi de hafif dış kısmı yanıyo.. yara bere yok..
TEKRAR YARDIMLARINI PAYLAŞAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLERR

Back