- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #9.741
egzersiz olarak sadece parmak egzersizi mi yapılacak kegel egzersizi tek başına yeterli olurmu kegel egzrsizi kasları kasıp bırakma hareketi mi. yardımlarınızı bekliyorum tavsiyelerinizi bekliyorum yardım edin ne olur dayanamıyorum artık bu ezikliğe
bende vajinusmusluyum lütfeeeeen yardımm senağlama
kızlar özellerinize mail attım okursunuz tamam mı umarım yardımcı olurum..
Ya arkadaşlar ya burda herkes başarıyuorr yada başarmaya çok yakınlar ben neden yapamıyorum anlamıyorum.Sanırım ben ömür boyu böyle yaşayacağım.Bir türlü olmuyor.Vajinusmuslu hastalar tüp bebekle hamile kalabilir dimi?son çare onu düşüncez artık.
sen ömür boyu böyle gitmeyeceksin tatlım sende düzeleceksin. şu egzersizleri düzenli yap bak göreceksin nsıl yeniliyormuş bu hastalık.. vajiyi yenmeden hamile kalam bence ttalım..
senin hikayeni okumuştum daha önce canım bişey sorabilir miyim. mraktan soruyorum. vajiliyken normal doğum mu yaptın, zor olmadı mı?? umarım sende yenersin en kısa sürede..iyi akşamlar bende vajiyim daha önceki sayfalarda yazmıştım 2. bebeğe hamileydim 10 gün oldu doğum yapalı biraz toparlanınca egzersizlere başlıyacagım
nehir25 cim jelden kasıt ne uyuşturucu olan mı adı nedir
canım nehirin kasteetiği kayganlaştırıcı jel daha rahat oluyor egzersizler ve penisin girişi.. GLİT GELEN adında su bazlı jel dersen her eczanede bulabilirsin. bebe yağı vazelin gibi şeyler kullanma mantara yol açıyor..
uyuşturucu krem sorarsan o da emla isminde bir krem. dayanamayacğın acı hissetmiyorsan emlaya alışma derim.