Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tabiki, egzersiz yapamam diyen benim gibi biri için büyük gelişme hatta :)

Ben yenemem diyen biri için iyi gelişme eşin konusunda sıkıntı yapma canım artık egezersizlere başlamışken cesaretini ve umudunu kaybetme eşinede biraz zaman ver yapıcak başka bir şey yok sende o arada egzerszileri ilerletirsin

Ben de öyle düşünüyorum yapacak birşey yok...

Çok sevindim senin adına Şeniz
2 Günde yenmek gerçkten büyük başarı sositososito
Tebrik ederim. . İnşallah birdaha bşka bi problem yaşamazsınız :1ninca:
Yanma bendede oluodu ama zamanla geçio emin ol sositososito​

Günaydın kızlar, nasılsınız?

Canım çok sevindimm senin adına . . İşaret parmağını yapabilmişsinn :icecream:
Derinciğim bi parmk yapan ikinci parmağıda yapar . . . Şimdik napıosun biliomusun .
orta ve işaret parmağını birbirine iyice yapıştırıosun . Sonra azıcık değdiriosun vajinana.
Tabi kayganlaştırıcı sür hem parmk uçlarına hemde vajinaya.
Sonra azıcık ittir parmağını .Acımı oldu dur azcık sakın çekme parmağını Şeniz
Nefes al ver.Ve devam .biraz daha ittir parmağını.zaten sonra hemen kayıp gidicek gör bak :lepi:​

Tebrik ederim arkadaşımm.Allah bir daha yaşatmasın.Mutluluklar dilerim

Sağolasın canım...
Egzersiz yaptığımda bu dediklerini uygulayacağım

Günaydın arkadaşlar Dün emali değiştirdim aktif olmak için link gelmediği için uzun bir süre yazamadım.Dün cesaretimi topladım denedik. Çok az bir kısmı kaldı :) oda ağrı olduğu için olmuyor .Çok mutluyum . İnşallah yeneceğiz . Dün hiç uyuyamadım sevinçten ...Duada unutmayın .. Hala inanamıyorum şoktayım . Çok tedirginim bir dahaki denemede olacakmı diye ...Sizlerin yazdıklarını takip edip okumak bana cesaret verdi .. Hepinize teşekkür ederim.. İNŞALLAH tam olduğu zamanlarıda göreceğiz hep beraber :hooray:

Tebrik ederim canım, yenmiş sayılırsın artık çok az bir yolun kalmış...

Tebrik ederim tratlımmm.Parmmak egzersizleriyle yendn dimi

cıddımısınnnnnn cokkk guzelll tebrık ederım tabıykı olucak canım benımcok sevındım nasıl ne kadrı dısard kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…