Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kegel egzersızını yap ondan sonra vajınanı tanı aynayla falan bak ayna mumkun oldugunca buyuteclı olsun daha sonra kucuk parmagını bır bogum sokmaya calıs ondan sonra hepsını sok bas parmagını bır bogum sok sonra hepsını orta parmaga kadar boyle yap ondan sonra ıkı parmak calıs tabı bunları yaparken jel yada bio krem sür elıne ondan sonra klasık turk mumları warya onlardan al muma jel sur sokmaya calıs daha sonra bırazdaha kalın bırsey bul ben mumu sokmakda zorluk cekmıyorum sımdı daha kalın muma gececem sayet vajınana dokunamıyorsan dr cem kecenın vajınusmusun ustesınden gelmek adlı kıtabı oku ben yensem dahı bu kıtabı okumak ıstıyorum cunku baska sıtelerde de dolastım bır cok kısı bu kıtapla yendıgını söyledı

canım sen buyuk mumla yptıkdan hemen sonramı ılıskıye gırdın bıde sokarken et parcası dek gelıyormuydu gelıyorsa alıştıkdan sonrada geldı mı

Bahsettiğim et parçasından sonra (artık kaçıncı boğumsa) çok dar geliyor orası bana (sanki gitmicekmiş gibi) ve ittirmeye çalıştığım zaman acıyor biraz.Yanlış yöne doğru zorluyor olma ihtimalim var mı parmak içerdeyken?

hayır canım yanlış bir yere gitme ihtimalin yok.. sen kasıyorsun ondan et parçası ya da duvar gibi bişeye geliyor geçemioyrsun..
ben parmak egzersizi yaparken bende de öyle olmuştu.. parmağını çekmeden ıkın gidiyor zaten kasma kendini nefes egzersizlerine dikkat et gider zaten kendiliğinden..

Bahsettiğim et parçasından sonra (artık kaçıncı boğumsa) çok dar geliyor orası bana (sanki gitmicekmiş gibi) ve ittirmeye çalıştığım zaman acıyor biraz.Yanlış yöne doğru zorluyor olma ihtimalim var mı parmak içerdeyken?

Olabilir, çünkü o parçayı geçtikten sonrası nisbeten geniştir. Ben ilk zamanlar yattığım yerde parmağımı yatay doğrultuda kendime doğru ittirmeye çalışıyordum ama yanlışmış, yönü biraz daha aşağı bakacak, kalçaya doğru. Hafif çapraz tutmak gerek. Belki bununla ilgilidir.

deniz feneri senınle konusma snsım war mı mail adresımı sana yollasam dıycem ama yenı uye oldugum ıcın yolayamıyorum senın ıcın sakıncası yoksa maıl adresınden konussak olur mu

nehir ben p...s denemesinden ve mumdan önce taragın sapını grdrmştm o kadr sinirlndmki mum olayını blmyrum ne yapsam p...se bnzyn,yatak odamda yapıyrum egzerszi çok fecide aglamışım sinirden penise gelince yapamıyorum gözüme şu perma tarakları varya o tkldı.aqldım onu prezer...vtfi gecrdim ittrdim aglıya aglıya hızlıca,resmn cinnet gbi bişey ya sonra kndme geldimki oda ne sonuna kadar grdrmişim acı yok.sonra kızlara söyledim mumu tavsiye ettiler mumu grdrm akşamına p...s hiç unutmm o günü allah yastmsın.kızlar bişey dydum vajinal enfeksiyon bile ilişkide acı ve agrı yprmış

Back