Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba Krizalit,
ben öncelikle sana ve diğer tüm arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum.Burada yazılanları okuyunca ciddi anlamda cesaret kazandım,ve biliyorumki ben de yakın zamanda bu durumu aşacağım.Son durumum ise iki parmağı alabiliyorum bazen hafif sızı olsada git gel yapabiliyorum.Çok garip özellikle sızıyı çıkış sırasında yaşıyorum..Asıl sormak istediğim iki parmaktan ya da mum denemelerinden sonra penis e geçebilir miyiz?Ya da daha beklememiz ya da farklı şeylerle de denememiz gerekir mi?Çünkü penis mumdan ve iki parmaktan daha kalın..

sevimnur emla ve gleitglen kullanıyo musun. gerçi bir parmakta pek ihtiyacın olmaz ama daha sonraki aşamalarda gerekiyor.sen bir parmak bir boğum öncesi aşamaları sırasıyla geçtiysen altyapıyı oluşturmuşsun demektir.kegel ve nefes egzersizleriyle birlikte parmağa devam edersen daha faydalı olur.bir parmak bir boğumunu yapıyomuşsun demekki gerisini de yapabilirsin.lütfen korkma benim yaptığımı yapma kendine.hiç vakit kaybetmeden parmağına kayganlaştırıcı sür ve içeri ittir.sen acı hissedeceğini sanıyosun ya o gerçek acı değil beynimiz bizi kandırıyo,şartlanmışızya ondan.yapabileceğine inanıyorum. bu konuda benim kadar korkağı olamaz herhalde, boşa korkmuşum,çok kolaymış meğer şimdi anlıyorum.

derincim,öncesinde egzersiz yaptığım hiçbir denemede başaramadım çünkü kendimi egzersizle denemeye hazırlarken ;az sonra yine denicez diye kaygı başlıyodu istemsiz olarak.egzersizi tamamlıyodum ama devamında denemede yine kasıyodum.herkeste farklıdır tabi yani beni deneme öncesi egzersiz korkuya hazırlıyodu ilişkiye değil.deneyelim dediğimizde ben en başta sürüyodum emlayı.eşim beni hazırlamadan önce onu yapmaya çalışacağımızı bile bile kendini bırakmak zor oluyodu.bu kez tam en istekli olduğum noktada bıraktı emlayı öyle sürdük e öyle kalınca devamını getirmesine izin vermek daha kolay oldu.lütfen böyle denemeye çalış inşallah işe yarar zaten sen çok yaklaştın olucak güveniyorum sana.

senin önerdiğin doktor sitesine soru yazdım canım.ilk kanayan yer yleşmediğinden kanama devam edebilir,yırtılmadan dolayı diyo.iki hafta içinde düzelir diyo.galiba biz ara vermeyelim diye biraz aceleci davrandık:)çok teşekkür ederim sana...bu arada senin herhangi bi sorunun kalmadı demi vajiyle ilgili

Bir şekilde çözdüğüne çok sevindim. Umarım sonrası için tedirginlik verici olaylar yaşamazsın.

Benim de kalmadı bir pürüz Allah'a çok şükür. :Saruboceq:

kızlar (basaranlar) ben 19 aaralıkda yendım bılıosunuz ama hala yaparken cuk dıye gırmıyo ılk giriste bıraz jel sürüyoz ılerı gerı yapınca gırıyo sızdedemı böyle oluyo. yanı hoop dıye gırmıyo birden:)

aynen bendede öyle.. ben daha yeni yendim ama lap diye alamıyorum. önce uç kısmını alıp biraz git gel yaptıktan sonra biraz daha alıyorum sonra hepsini alabiliyorum..alışırız herhalde..

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :teytey: delikafadulden BAŞARDIMMMMMMMMMMMMM, BAŞARDIMMM, BAŞARDIMMM ,YENDİMMM, KURTULDUM. delikafadulden zemuszemus :lepi: hihoyyyt :sm_cool:

canım çok sevindim senin adına.. darısı başaramayan arkadaşların başına.. ALLAH bir daha böyle dert vermesin

hihoyyythihoyyythihoyyyt

Arkadaşlar günaydın.Ya bende hala bir gelişme yokk.Bir parmak bir boğum sadece gerisi yok...Derincim seni de çok tebrik ediyorum.Başarmaya çok yaklaşmıssın...

olur mu tatlım ya nasıl bir gelişme yok.. bak herkes yeniyor sen neden yenemeyesin ki.. başla çabuk egzersizlere durup böyle ümitsizliğe kapılmak yok.. hadi hadii.. sende başaracaksın hadikaydirigubbakcemile

çikolata ilk dün gece oldu bugün canım acırmı acaba diyorum ama denemeden bilemem.en iyisi dediğin gibi ara vermeden devam edeyim alışsın.

derincim,öncesinde egzersiz yaptığım hiçbir denemede başaramadım çünkü kendimi egzersizle denemeye hazırlarken ;az sonra yine denicez diye kaygı başlıyodu istemsiz olarak.egzersizi tamamlıyodum ama devamında denemede yine kasıyodum.herkeste farklıdır tabi yani beni deneme öncesi egzersiz korkuya hazırlıyodu ilişkiye değil.deneyelim dediğimizde ben en başta sürüyodum emlayı.eşim beni hazırlamadan önce onu yapmaya çalışacağımızı bile bile kendini bırakmak zor oluyodu.bu kez tam en istekli olduğum noktada bıraktı emlayı öyle sürdük e öyle kalınca devamını getirmesine izin vermek daha kolay oldu.lütfen böyle denemeye çalış inşallah işe yarar zaten sen çok yaklaştın olucak güveniyorum sana.

Akşam p.. denemesi yapıcam inşallah canım...
Bu söylediklerini de mutlaka göz önünde bulundurucam...
İnşallah güvenini boşa çıkarmam...
Senin kurtulmana çok sevindim, sen de baya kötü durumdaydın...alkisalkisalkis

çikolata ilk dün gece oldu bugün canım acırmı acaba diyorum ama denemeden bilemem.en iyisi dediğin gibi ara vermeden devam edeyim alışsın.

öyle düşünme tatlım canım acır mı diye.. bak oluyormuş demekki değil mi yaptın değil mi.. şimmdi böyle düşünme.. olacak diye düşün.. hem artık beynin oraya bişey gireceğini algıladı artık daha rahat olacaksın.. başardın sen artık canım acır mı diye düşünmeden devam et..

merhaba Krizalit,
ben öncelikle sana ve diğer tüm arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum.Burada yazılanları okuyunca ciddi anlamda cesaret kazandım,ve biliyorumki ben de yakın zamanda bu durumu aşacağım.Son durumum ise iki parmağı alabiliyorum bazen hafif sızı olsada git gel yapabiliyorum.Çok garip özellikle sızıyı çıkış sırasında yaşıyorum..Asıl sormak istediğim iki parmaktan ya da mum denemelerinden sonra penis e geçebilir miyiz?Ya da daha beklememiz ya da farklı şeylerle de denememiz gerekir mi?Çünkü penis mumdan ve iki parmaktan daha kalın..

Çıkış sırasında sızı yaşamak o kadar da garip değil. Benim de öyle olmuştu egzersizlerin başlangıçtaki bir döneminde ve sonraki bir denememde, ben de sormuştum hâttâ "ya tamam giriyor da çıkarken zorluyor, normal midir?" diye. Demek ki anormal değil...

İki parmaktan, hâttâ üç parmaktan sonra bile benim denemem pek başarılı olmamıştı, ilişkiden ziyade penisi içeri sokma çabasıydı. Çünkü birkaç santim giriyor, sonra acıtıyordu. Ben üç parmakla egzersize devam ettim bir süre ama çok bir şey değişmedi. Ben de baktım artık parmakla olacak şey değil, belli ki daha uzun bir şey lazım, muma geçtim, ve öyle yendim kesinlikle, mum sayesinde.

Ben mumun etrafına bolca kâğıt havlu doladığım için kalınlığı da penise eşdeğer sayılırdı. İlk denemem öncesi bol parmak egzersizinden sonra mumu denedim, ona rağmen zorladı. İkincisinde direkt mumla yaptım. Üçüncüsüne gerek bile kalmadı.

İki parmakta sızı yaşamaz aşamaya geldikten sonra, üç parmakla da tavsiye edebilirim. Ama bayağı önceki yazışmalarımızdan hatırladığım kadarıyla doktora da giden arkadaşlar doktorun iki parmak sonrası penis denemesine onay verdiğini söylüyorlardı, onu da düşün. Ama daha yavaş ve emin adımlarla gitmek istersen acısız iki parmak, acısız üç parmak, acısız mum, ve sonrasında kaçınılmaz olarak acısız penis denemesi diyorum. Mumdan sonra penis yemin ederim çocuk oyuncağı kalıyor. Bunlar benim yaşadıklarım, âcizâne..

Ben de çikolataya katılıyorum, bence kendini hiç ara vermek zorunda hissetme. İnan ki artık her seferinde daha iyiye gideceksiniz, o yüzden hiç kaygılanma sositososito

Arkadaşlar günaydın.Ya bende hala bir gelişme yokk.Bir parmak bir boğum sadece gerisi yok...Derincim seni de çok tebrik ediyorum.Başarmaya çok yaklaşmıssın...

Lütfen gelişme yok diye düşünme, yaptığın her egzersiz yanına kâr. Eminiz ki bir gün sen de gelip burada müjdeli bir haber vereceksin. Belki başlangıçta böyle ama sonrasını hemen getirmeyeceğin ne mâlûm...

-------
Bu da, bu konuya yazdığım 400. yazımmış :1shok:

Son düzenleme:

Canım teşekkür ederim...
Beni biliyorsundur başta nasıldım...
Egzersiz yapmayı bırak aynada bakamıyordum bile...
Sen de mutlaka egzersiz yap gerçekten faydası oluyor...
Egzersize de cesaret edemiyorsan emla ile uyuşturarak yap...
Parmağını soktuğun yere kadar sürekli emlayı da sür ben öyle yapıyorum ve öyle ilerliyorum...
İnşallah sen de ilerlersin böylelikle canım...

aynen bendede öyle.. ben daha yeni yendim ama lap diye alamıyorum. önce uç kısmını alıp biraz git gel yaptıktan sonra biraz daha alıyorum sonra hepsini alabiliyorum..alışırız herhalde..

Sizin yine iyiymiş, ben uzun zaman birleşme öncesi olay akışını bölerek "ya önce bi parmaklarla denesek?" diye tutturdum, hâttâ onu da herifçime yaptırdım, birkaç dakikalık egzersiz sonrası deneyebildim. O tedirginliği zor attım kaydirigubbakcemile3

Back