Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya saol uyarın için birileriyle konuşmak bana iyi geliyo nasıl silebilirim
yeni üye olduğum için bilemiyorum

Mesajı toptan yok edemezsin de, söz konusu mesajını bul, altında "edit" yazan yere tıkla, adresini sil, yerine başka bir şeyler yaz ve kaydet canım. nehir görmüş nasılsa.

Adresin orada kalırsa hoş olmayan şeyler olabilir.

iyiakşamlar kızlar ,bilgisayarım bozuktu giremiyordum,burayı özlemişim.
kızlar ben iyi değilim,dökülüyorum grip oldum.öyle belalar geliyor ki başıma inanamıyorum ya,tam başarmaya yaklaştım derken bi şe oluyor.nerdeyse bir aydır egzersiz yapamıyorm.
herifte hiç yardım etmiyor,sürekli yorgun,akşam bulaşıklarını yıkayana kadar bi bakıyorum kanepede uyumuş.sinir oluyorum ya.

Kızlar, ben çok kilo aldım evlendikten sonra.Bacaklarım kalınlaştı,basenler zaten .. :utangac:

Siz de aldınız mı? Eşim spor yap,çok kilo aldın diyor.Geçen sene bol gelen,belimden düşen pantolonlar tam oturuyor şimdi.Aslında sağlığım için de spor yapmam lazım ama üşeniyorum.

Eşim işten çok geç geliyor.Haftada 1 izni var onun da çoğun da uyuyor,ya da pc başında..Bu dönem çalışmıyorum da,çıktım işten.İyice saldım kendimi.Canım da sıkılıyor,depresyona girdim hafiften yine.Haliyle tatlıya,çikolataya dayanamıyorum.Malum sınava hazırlanıyorum bir de.Ders çalışırken acayip iştahım açılıyor.

Var mı bana önerileriniz? Hem bu kilo için,hem de kendimi çok yalnız hissediyorum çoğu zaman. :çok üzgünüm:

gleitgelen kullanan arkadaşlar,ben daha yeni alabildim gleitgelen'i.beş küçük tüp halindeymiş bunlar tek kullanımlık mı?eğer öyleyse ne yetecek ki malum reçetesiz alınıyor.

kızlar (basaranlar) ben 19 aaralıkda yendım bılıosunuz ama hala yaparken cuk dıye gırmıyo ılk giriste bıraz jel sürüyoz ılerı gerı yapınca gırıyo sızdedemı böyle oluyo. yanı hoop dıye gırmıyo birden:)

SLM SAZİYE ....bEnde subatta yendim...bende de okdr kolay girmıor ama normal şekılde alabılıorm artık kremsz vs..zaten orası aldıkca genişleyen bsey normalde okdr genıss deılkı bırden zaten giremez..sen krem kullandgna göre hala ıslanma sorunun war sanırım...bence o sorunu halledersen kolay olur...ön kısmını uzun tut....anladın sen..:=:)

Kızlar, ben çok kilo aldım evlendikten sonra.Bacaklarım kalınlaştı,basenler zaten .. :utangac:

Siz de aldınız mı? Eşim spor yap,çok kilo aldın diyor.Geçen sene bol gelen,belimden düşen pantolonlar tam oturuyor şimdi.Aslında sağlığım için de spor yapmam lazım ama üşeniyorum.

Eşim işten çok geç geliyor.Haftada 1 izni var onun da çoğun da uyuyor,ya da pc başında..Bu dönem çalışmıyorum da,çıktım işten.İyice saldım kendimi.Canım da sıkılıyor,depresyona girdim hafiften yine.Haliyle tatlıya,çikolataya dayanamıyorum.Malum sınava hazırlanıyorum bir de.Ders çalışırken acayip iştahım açılıyor.

Var mı bana önerileriniz? Hem bu kilo için,hem de kendimi çok yalnız hissediyorum çoğu zaman. :çok üzgünüm:

Ben de yeni evime yerleştim ve ne zamandır beni huzursuz eden şu kilo konusuna bir eğildim...

Boyum kısa, 1.61. Kilom çok uzun yıllar 50 civarında kaldı. Geçen sene bu zamanlar 53-54 oldum ve bir sürü pantolonuma veda ettim. Aman nedir, veririm diye diye geçti, ve şu son birkaç haftadır 58'i gördüm.

Vücut kütle endeksim 22, hâlâ normalim de ben kendimi normal göremiyorum ki, yanlarım fırlıyor pantolonlardan, hele yazın elbise falan hiç yakışmaz. Baskül aldım, kendi çapımda spor yapmaya karar verdim. Zaten cips yemeyi kestiğim an kilolar gider o da ayrı.

Benim dezavantajım, bütün işlerim masa başı. Hayatım şu masada çizim yapmakla geçiyordu ki bir de bilgisayar destekli görselleştirme işine girdim, buradan hiç kalkamıyorum artık.

Yaza kadar yanlarımın gitmesini istiyorum, başka da bi derdim yok çok şükür. Ha, 50'nin altına düşersem de valla süper olur.

Diyet kısmında çeşitli zayıflama grupları var, birine katıldım ben de bugün. Öyle birbirimizin gazıyla vereceğiz kiloları diye umuyoruz. Ticker'ımı da değiştirdim. Herifçimi kalbimde yaşatıyorum, ama kilolarım gözümün önünde olsun gamyoncuiremsu

gleitgelen kullanan arkadaşlar,ben daha yeni alabildim gleitgelen'i.beş küçük tüp halindeymiş bunlar tek kullanımlık mı?eğer öyleyse ne yetecek ki malum reçetesiz alınıyor.

Arada kaynamış canım, kusura bakma.

O dediğinden ben de almıştım, şeffaf tüpler hâlinde olansa şayet.

Bana soracak olursan bir tanesi bence de tek sefer için çok fazla. Dediğin gibi jel yetişmez ona da.

Ben jel kullanımımın son demlerinde almıştım, zaten ıslanma oluyordu, ama jeli birdenbire kesemeyince kullanmak istemiştim bir süre. Bir tanesinin ucunu kırıp birkaç sefer kullandık. Tüpün ağzını sağlam kapatırsan bir sorun olacağını hiç zannetmiyorum.

Belki ciddi kuruluk sorunu yaşayanlar içindir bir tüpün hepsi, onun için vidalı yapmamışlardır ağzını.

Ben de yeni evime yerleştim ve ne zamandır beni huzursuz eden şu kilo konusuna bir eğildim...

Boyum kısa, 1.61. Kilom çok uzun yıllar 50 civarında kaldı. Geçen sene bu zamanlar 53-54 oldum ve bir sürü pantolonuma veda ettim. Aman nedir, veririm diye diye geçti, ve şu son birkaç haftadır 58'i gördüm.

Vücut kütle endeksim 22, hâlâ normalim de ben kendimi normal göremiyorum ki, yanlarım fırlıyor pantolonlardan, hele yazın elbise falan hiç yakışmaz. Baskül aldım, kendi çapımda spor yapmaya karar verdim. Zaten cips yemeyi kestiğim an kilolar gider o da ayrı.

Benim dezavantajım, bütün işlerim masa başı. Hayatım şu masada çizim yapmakla geçiyordu ki bir de bilgisayar destekli görselleştirme işine girdim, buradan hiç kalkamıyorum artık.

Yaza kadar yanlarımın gitmesini istiyorum, başka da bi derdim yok çok şükür. Ha, 50'nin altına düşersem de valla süper olur.

Diyet kısmında çeşitli zayıflama grupları var, birine katıldım ben de bugün. Öyle birbirimizin gazıyla vereceğiz kiloları diye umuyoruz. Ticker'ımı da değiştirdim. Herifçimi kalbimde yaşatıyorum, ama kilolarım gözümün önünde olsun gamyoncuiremsu

Teşekkür ederim canım.Belediyenin ücretsiz spor hizmeti var bildiğim kadarıyla.Geçen bir arkadaşla konuştum,faydalı olduğunu söyledi.Haftada 2 gün sabahları gitsem diyorum.Bakayım,yarın arayayım bir.Hem belki moral olarak da daha iyi hissederim kendimi benneyaptımki

Back