Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım olayın akışını bende parmakla bölüyorum:roflol:

ilişkiye girmeden önce parmak egzersizi bende yapıyorum önce tek parmak sonra iki parmak.. üç parmak alamıyorum ama p....s alıyorum tabi o da herkes gibi değil dediğim gibi yavaştan yavaştan.. ama buna da şükür tabi.. ALLAH bir daha o acı günleri yaşatmasın, yenemeyenlerin de yardımcısı olsun..

ayrıca 400. mesajın olması normal bence herkesin yardımına koşuyorsun :)

Son düzenleme:

Yok dediğin gibi, Allah'a çok şükür, asla nankörlük etmek istemem. Ama şimdi düşününce de komik oluyor yani o havaya girmişken "ya önce parmaaak" demek. İnsanın alıştığının dışına çıkması kolay olmuyor.

En son merak edip baktığımda 200 küsür falandı. Bugün 400'ü görünce şok geçirdim, kendimi bu sitede yaşıyormuş gibi hissettim kaydirigubbakcemile3

Birilerine olumlu bir katkım oluyorsa ne mutlu bana, insanlara cesaret vermeyi seviyorum sanırım, alıştıklarının dışına çıkabilmeleri ve hayatlarını güzelleştirmeleri için opuyorumnanaktan

arkadaslar ben mumu tam sokuyorum dun esım bana mumun gırmesı cok guzel ıstersen bı deneyelım dedı bende tamam dedım kremlerı surduk fakat mumun gırdıgı yere esımın penısı gıremedı dolayısıyla morelımde bozuldu gercı esım benı cok tessellı ettı egzersizlerı dewam yaparız Allah bızı bu hastalıkla sınıyor kafana takma hastalıgı weren Allah dermanınıda werır dedi.

Allah eşinden razı olsun, ne güzel onun da desteği ile aşacaksın. Zaten mum aşamasına gelmişseniz greiye pek bir şey kalmamış bence. Olmadı mumu biraz kalınlaştırır bir süre de öyle devam edersiniz. Ama sona yaklaşıyorsun, şimdiden tebrik ederim zemuszemus

iyi olmaya çalışıyorum bende çok sevindim nasıl oldu çok zorlandınmı ya ben serce parmağımı bir boğum sokabiliyorum ama sonrası gelmiyo kegel yapıyorum nefes alıp veriyorum ama olmuyo sende bunları yaşamışmıydın normal mi sence napabilirim

normal canım hıc kasma kendını zaten hıc acımıyo, yenen herkez aynı seyı soyluyo hıc acımıyo dıye sende o dusunceyı cıkar aklından kendını cok serbest bırakmaya calıs.. bı parmak ıkı parmak derken basarırsın yeterkı egzersıze devam et tamammı canım. ben bı bucuk sene sonra basarmıstım hergun egzersız yaptım. yapamadıgım gunlerde oldu ama uzulmedım devam ettım sonra zamanla 3 parmak 1bogumdan sonra basardık opuyorumnanaktan

slm krizalit hani bana geçen gün küçük mumu önermiştin ya onu denemeden bidaha parmağımı deniyim dedim 1 boğum kadar sokabildim sonrası olmadı kegel filan yapıyorum ama gitmiyo npabilirimn sence

ne kadar kasmamaya çalışsamda oluyo inşallah deniyorum usanmadan denmeyede devam edicem bazen parmağımı sokarken yanlış yermi soktuğum düşüncesi geliyo öyle yanlış yer olmaz demi ya saçma sorular soruyorum farkındayım ama rahatlamak istiyorum

:) yok yanlıs yer degıl. kastıgın ıcın kendını parmagın ılerlemıyo yanlıs yer sanıyon.
egzersızlere devaaam devamm devaam

penıs ayarında yaptım selpakları muma doladım sonrada prezervatıfı gecırdım oda oldu ama esımınkıne gelınce olmuyor gercı tek dun denedık sorun etmemelıyım ılk denemede olabılır heralde ama bu ısın ustesınden gelecem

hemen olmasını ıstıyorum neden bu hastalık bızlerı buldu kı hıc derdımız yok gıbı bıde bu hastalıklarla ugrasıyoruz valla Allah bızı ıyı sınıyor

hemen olmasını ıstıyorum neden bu hastalık bızlerı buldu kı hıc derdımız yok gıbı bıde bu hastalıklarla ugrasıyoruz valla Allah bızı ıyı sınıyor

Olsun ne yapalım, çok şükür ki çözümü mutlak olan bir şey bu, bak kendi kendimize bile çözüyoruz. Allah daha büyüklerinden saklasın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…