- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.481
Sizin yine iyiymiş, ben uzun zaman birleşme öncesi olay akışını bölerek "ya önce bi parmaklarla denesek?" diye tutturdum, hâttâ onu da herifçime yaptırdım, birkaç dakikalık egzersiz sonrası deneyebildim. O tedirginliği zor attım kaydirigubbakcemile3
canım olayın akışını bende parmakla bölüyorum:roflol:
ilişkiye girmeden önce parmak egzersizi bende yapıyorum önce tek parmak sonra iki parmak.. üç parmak alamıyorum ama p....s alıyorum tabi o da herkes gibi değil dediğim gibi yavaştan yavaştan.. ama buna da şükür tabi.. ALLAH bir daha o acı günleri yaşatmasın, yenemeyenlerin de yardımcısı olsun..
ayrıca 400. mesajın olması normal bence herkesin yardımına koşuyorsun :)
arkadaslar ben mumu tam sokuyorum dun esım bana mumun gırmesı cok guzel ıstersen bı deneyelım dedı bende tamam dedım kremlerı surduk fakat mumun gırdıgı yere esımın penısı gıremedı dolayısıyla morelımde bozuldu gercı esım benı cok tessellı ettı egzersizlerı dewam yaparız Allah bızı bu hastalıkla sınıyor kafana takma hastalıgı weren Allah dermanınıda werır dedi.
slm saziye nasılsın sen bu beayı aşmışmıydın
iyi olmaya çalışıyorum bende çok sevindim nasıl oldu çok zorlandınmı ya ben serce parmağımı bir boğum sokabiliyorum ama sonrası gelmiyo kegel yapıyorum nefes alıp veriyorum ama olmuyo sende bunları yaşamışmıydın normal mi sence napabilirim
ne kadar kasmamaya çalışsamda oluyo inşallah deniyorum usanmadan denmeyede devam edicem bazen parmağımı sokarken yanlış yermi soktuğum düşüncesi geliyo öyle yanlış yer olmaz demi ya saçma sorular soruyorum farkındayım ama rahatlamak istiyorum
krizalıt ewde yatılı mısafır wardı aaba ondan olmadı
krizalıt ewde yatılı mısafır wardı aaba ondan olmadı
hemen olmasını ıstıyorum neden bu hastalık bızlerı buldu kı hıc derdımız yok gıbı bıde bu hastalıklarla ugrasıyoruz valla Allah bızı ıyı sınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?