- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #9.341
çok çok teşekkür ederim canıma.s.
rica ederim bir faydam dokunduysa ne mutlu bana...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok çok teşekkür ederim canıma.s.
yukarıdaki cümleyle ilgili bir şey sormak istiyorum: eşiniz anladığım kadarıyla umursamaz bir havada, bu işin çözümlenmesinde size yardımcı değil. peki siz bu adamdan neden çocuk yapmak istiyorsunuz? çocuk, ruhen yakın bir birlikteliğin ürünü değil midir? yoksa insanlar baskı mı yapıyor size? kendinizi bir şekilde ispatlama gereği mi hissediyorsunuz?
sorularımı lütfen yargılama olarak algılamayın anlamak istiyorum sadece: yani insan cinsel ilişkiye giremediği birinden bebek ister mi? bebeğim olsun da gerisi teferruat mı diyorsunuz? acaba bu yaklaşımınızdan dolayı mı bu sorunu yaşıyorsunuz? tekrar ediyorum yanlış anlaşılmasın amacım sadece merak ettiğim noktaları anlamak.
Günaydın kızlar...
Bugün müjdeli haber vermek isterdim ama malesef...
Ama mutluyum çünkü büyük ilerleme kaydettim...
Evet ilişki yaşamadık ama kendimi çok fazla kasmadım...
Yeterli ıslaklık sağlanamadığı için de olmamış olabilir bilemiyorum...
Ama biraz da olsa p.. alabildim hihoyyyt
günaydın canımcım
aa süpersin hihoyyyt bu bile büyük başarı hadi gerisi gelecektir pes etmek yok bu gecede yola devam... :dance:
Günaydın kızlar...
Bugün müjdeli haber vermek isterdim ama malesef...
Ama mutluyum çünkü büyük ilerleme kaydettim...
Evet ilişki yaşamadık ama kendimi çok fazla kasmadım...
Yeterli ıslaklık sağlanamadığı için de olmamış olabilir bilemiyorum...
Ama biraz da olsa p.. alabildim hihoyyyt
derincim canım çok sevindim:dance: daha 10 gün önce ben yapamam egzersiz yapamıyorum bu işi halledemicem diyordun süpersin canım ha gayret olucak azcık yolun kalmış
Evet büyük ilerleme oldu benim için...
Bir dahaki denemede biraz daha ilerleyeceğimi hissediyorum hihoyyyt
İnşallah kısa zamanda kökünden hallolur bu sorun artık...
kızlar gunaydın![]()
İnşallah en kısa zamanda başarırsın.Parmak egzersizlerini yapamamışsın yanlış anlamadıysam değilmi?Yinede iyi yol katetmişsin allah yardımcımız olsun...
canım o et parcası ck normal o kısma gelınce derın derın nefes al ver ve hafıf ıkın ınan parmak yolu kendı bulucakgünaydın,parmak egzersizleri sırasında bir boğumdan sonra ilerletince sanki bir et parçasına dokunuyorum rahatsız oluyorum biraz bilgi verebilirmisin umarım ilerleyebilirim![]()
canım o et parcası ck normal o kısma gelınce derın derın nefes al ver ve hafıf ıkın ınan parmak yolu kendı bulucak
günaydın,parmak egzersizleri sırasında bir boğumdan sonra ilerletince sanki bir et parçasına dokunuyorum rahatsız oluyorum biraz bilgi verebilirmisin umarım ilerleyebilirim![]()
evte cok haklısn bencede mum cok ıse yarıyor eger parmakta zorlanırsanız mumla deneyın mutlakaeğer parmağın ordayken et parçasından rahat sız oluyorsan mumla denemede yapablirsin ben çok rahatsız olduğumdan hiç parmak egzersizi yapmadn mum ile egzersizlerimi yapmıştım 3-4 egz. halloldu dene derim dün nehir25 ark. tavsiye ettim denedi faydasını gördü
olabılrı ama tam bı bılgın yk o konuda:uhm:Et parçası dediği kızlık olmuyor mu arkadaşın?
canım o et parcası ck normal o kısma gelınce derın derın nefes al ver ve hafıf ıkın ınan parmak yolu kendı bulucak
eğer parmağın ordayken et parçasından rahat sız oluyorsan mumla denemede yapablirsin ben çok rahatsız olduğumdan hiç parmak egzersizi yapmadn mum ile egzersizlerimi yapmıştım 3-4 egz. halloldu dene derim dün nehir25 ark. tavsiye ettim denedi faydasını gördü