Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşlar yaa ben vajiyi yendim şükürler olsun ama tadını cıkaramıorum bi türlü,yendiğimden beri yumurtalık kasık agrılarım vardı ya sistit dendi, hadi özele gittim gecende jinekolog ultrasonla rahmime yumurtalığıma kasığıma bakıldı hormon testi yapıldı bi sorun yok çok şükür,şimdide dünden beri bi kaşıntı var vajinamda,arada bide çok rahatsızlık vermeyen bi acı gibi bi bişey batıo gibi bişiy oluyo bide akıntım var.yaa artık şikayet etmek istemiyorum yaa oramda bu var suramda su var durumu vajiyi yendiğimden beri bırakmadı yakamımafoldumbennormalmi bu yasadıklarım kızlar korkuyorumm cünkü bebiş istiyoruuummmmm ben rahat rahat bebek için çalışmak istiyorummm:kedi:oofff kadın olmak çok zor yerimseniben

Öncelikle tebrik ederim...
Kaşıntının nedeni mantar yada enfeksiyon olabilir...

mrb arkadaslar ben sıze bır soru sormak ıstıyorum.ben kegel egzersızını yapıyorum.öncelikle serce parmagımı soktum.daha sonra ısaret parmagını soktum tabıkı bunları kremle yaptım daha sonrada orta parmakla ısaret parmagını bırlestırerek soktum fakat ben parmagımı soktugumda parmagımın orda sıkıldıgını hıssettım kegel egzersısınde ıkı parmagı soktukdan sonra ıcınde makas kesermıs gıbı yapmam lazım ama bende o olmuyor orda sıkılıyorlar.sızdede aynısı oluyormuy du?

giriş kısmında ise pelvik kaslarından dolayıdır ileri kısımlarda parmagını sıkıyor gbi oluyrsa kasıyorsun demekki ,derin bir nefes alıp yavaş yavaş ilerle cnm

emla kremı kulanan arkadaslar nasıl kullandıklarını anlatabılır mı? ben yenı uye oldugum ıcın ozel msj kulanamıyorum sız bana özeldende yazabılırsnız

Kızlar yarın görüşürüz...
Artık bugün bir aksilik olmazsa bu işi halledeceğimi düşünüyorum...
Egzersizlerde sorun olmadı inşallah p.. denemesinde de sorun olmayacak...
Dualarınızı eksik etmeyin. ıyi haberlerle gelmek üzere...
ıyi akşamlar bugünlük...

Kızlar yarın görüşürüz...
Artık bugün bir aksilik olmazsa bu işi halledeceğimi düşünüyorum...
Egzersizlerde sorun olmadı inşallah p.. denemesinde de sorun olmayacak...
Dualarınızı eksik etmeyin. İyi haberlerle gelmek üzere...
İyi akşamlar bugünlük...

İYİ AKŞAMLAR CANIM BOL ŞANSLAR :dance:

EMLA SÜRMEYİ UNUTMA....SAKİN OL TAMAMMI STRES YAPMA SAKIN

Emlasız yapmam zaten şimdilik canım...
İyiyim ben stres yok merak etme zemuszemus
Ben de bu duruma geldimya :)

hadi hadi bakalım..bak ilk yapacakların sırtına vururlarya şimdi burdan sırtına vuruyom senin :oklava:

şaka bi yana bol şanslar
bak dün sölediğimi unutma istersen eşin gelmeden biraz egzersiz yap rahatlarsın

cnm kaşıntı mantardan olabilir canesten dye krem var onu kullan,sorun varmı yokmu anlamadım bir dr. Var demiş dgri yok demiş galiba inş. Yoktur üzülme bebek çlşmalrına devam et cnm o bytr gbi olayı bendede olmuştu geçti cnm üzülme.allah yardımcımız olsun

dediğin kremi recetesiz filan gidip aczaneden alabiliomuyum,zararı olmaz demi.yok yok ürolojiyede gittim jinekolojiyede gittim bi sorun yok,o ağrılarımda gecti zaten.işte agrılar gecti kaşıntı başladı.az önce markete cıktım kot pantolon giymiştim öyle rahatsız ettiki beni,acıdı resmen orası yaa.cok sağol canım ilgin için,

arkadaslar maya arkadasımın yardımıyla bugun mumla calıştım ve mumun tamamı gırdı yapamayan arkadaslarada öneririm parmaktan tıksinen arkadaslar ıcın super bır yontem denemenızı tavsıye ederım

Back