Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm nehir ya sen daha önce emla kullandınmı yada nasıl kullanıldını biliyomusun bi bilgin varsa bana cvp yazarmısın aldım ama nasıl kullanıcamı bilmiyorum

dediğin kremi recetesiz filan gidip aczaneden alabiliomuyum,zararı olmaz demi.yok yok ürolojiyede gittim jinekolojiyede gittim bi sorun yok,o ağrılarımda gecti zaten.işte agrılar gecti kaşıntı başladı.az önce markete cıktım kot pantolon giymiştim öyle rahatsız ettiki beni,acıdı resmen orası yaa.cok sağol canım ilgin için,

reçetesiz alabiliyrsun cnm 2,5 yada 3tl fiyatı cnm,iç çamaşırlarını sürekli ütüle öz. dar kıyafetlerden uzak dur cnm mantar gecer ozmn geçmiş olsun

Kızlar yarın görüşürüz...
Artık bugün bir aksilik olmazsa bu işi halledeceğimi düşünüyorum...
Egzersizlerde sorun olmadı inşallah p.. denemesinde de sorun olmayacak...
Dualarınızı eksik etmeyin. ıyi haberlerle gelmek üzere...
ıyi akşamlar bugünlük...

Derin,naptın canım.Halletmişsindir inşallah boshayallersmile

deniz feneri ben ılk ıkı gun parmak egzersızı yaptım bugunde mum mumu cok onerıyorum mutlaka yapın mumun uzerıne jel surun banada bır arkadas tavsıye ettı saolsun

emla kreme gelınce ben cok onceden tuylerımı acıtmadan alabılcegım bır krem arıyordum ve bunu duydum ve aldım ama ben kullanmasını bılemedım sanırım. pek ıse yaramadı bence en guzel yontem bıo olan jeller hıc bır yan etkısı olmayan jeller ornek werıyorum ultrasyonda doktorların surdugu jel ısın basına gecınce bıde kesın yapıcam ınancında olunca oluyor kendınzı telkın edın bızım cınsel ılıskıye gıren kadınlardan hıc bır farkımız yok

kızlar ben her zaman foruma giremiyorum ve siteyi de çok verimli kullanamıyorum.özelden msj atamıyorum.dün jinekologa gittim 2 tane kas gevşetici yuttum bu kez yapıcam dedim ama gene vajinal ultrason yaptıramadım.dr.um çok tatlı biri ama gene muayene olamadım.bana psikolga gitmemi söyledi.vajinismussun dedi.psikologa gitmek istemiyorum ama bebek için biran önce bu illeti yenmeliyim.

şimdi lütfen yanımda olun ve yardım edin buna o kadar çok ihtiyacım var ki!bazı arkadaşlar o tür filmler izlemeyi önermiş acaba faydalı mı yoksa zararlı mı olur?bir de egzersizlerle ilgili bilgiye nasıl ulaşabilirim.nasıl ne kadar süre yapmalıyım?aşamaları ne?her zaman da giremiyorum internete bana özelden mesaj atarsanız çook mutlu olurum.dualarım sizinle...siz de beni yalnız bırakmayın olmaz mı?

birşey daha sorucam.bugün kendimi rahat hissettiğim birara parmağımı sokmayı denedim o dar kısıma gelmeden parmağıma sanki parçalanmış et gibi şeyler geldi.bu normal mi?çok da hassas bir yer.acaba normal mi?kendimi çok tuhaf hissettim.

birşey daha sorucam.bugün kendimi rahat hissettiğim birara parmağımı sokmayı denedim o dar kısıma gelmeden parmağıma sanki parçalanmış et gibi şeyler geldi.bu normal mi?çok da hassas bir yer.acaba normal mi?kendimi çok tuhaf hissettim.

o normaldir canim.yerimseniben

normal mi canım?bende ilişkiye girme çabalarımızda parçalandı diye düşündüm.birde o kısım girişteki o yumuşak etli yer yani çok hassas hemen tahriş olup alev gibi yanıyor.biz ilişkiye giriyoruz ama işte ilişki denirse ya böyle alev gibi yanıyo can çekişiyorum yada olmuyo biz oluyo diye kendimizi kandırıyoruz.

sürmeli canım iki saattir sana özelden mesaj yazdım ama mesaj atamıyormuşum malesef gitmedi.bu kegelle ilgili ve parmak egzersizleriyle ilgili detaylı bilgi alabileceğim biryer var mı?benim acil bu olayı çözmem lazım dr.da rezil olmaktan ağlamaktan tüm özelimin ortaya serilmesinden bıktım usandım.sen ne kadar zamanda yendin.desteğini esirgeme canım benim.herşey içn sağol.

merhaba arkadaşlar burayı ara ara takip ediyorum yardım istiyorum kimseden ses çıkmıyo ve bi müddet ümidi kesiyorum bakalım bugün yine bi ümit giriştim bu işe.20 aylık evliyim ve hala birlikte olamadık öyle gözyaşı döktüm ki bu 20 ayda çeken bilir halimi.eşimi 1kere ikna edip psikologa gittim ilaç verdi ama yine olmadı sonrası eşim yanaşmıyo.beni bu 20 ayda hiç hazırlamadı yardımcı olmadı parmak egzersizini ondan rica ettim kendim korkuyorum dedim boşver olursa olur olmazsa olmaz dert etme dedi ve yapmadı.krem sürdüğümde hazır değilim diye yanaşmadı yani hep boşa belki denese yardım etse olacak ama yok .herşeyi araştırıp internetten okutmak istiyorum okumuyo çıktısını alıp ben okuyorum tamam anladım diyo yine aynı .sırf anne olabilmek için sevdiğim adamdan bi parçam olsun diye memleketimden ayrı burda canım sıkılmaz kendi çocuğumuza bakarım diye ümitle bi yerde okuduğumu bile uyguladım onun spermlerini istedim ve şırıngaya çektim onu bile içime enjekte etmedi kendi kendime yaptım ama olmadı. haftanın bi günü iyi 6 günü kavga ediyoruz hep ben sorun ediyorum o hiç karşıma geçip bunu halledelim bıktım demiyo.ve böylece ben dırdırcı kötü taraf oluyorum .en son doktora gidelim deyince neyi düzeltmek istiyosun ben çocuk istemiyorum dedi gözlerimin içine baka baka.o andan sonrası mı sanki dünya durdu benim için ruh gibiyim bi şey yapasım yok bırakıp memleketime mi gitsem diyorum sonra da yuva kolay bozulur zor kurulur diye bekliyorum ne olacak benim halim bilmiyorum .hala bi ümit var mı sizce ve bizler için bir yazı yazdım arkadaşlar belki bizlere ümit olur diye ama önce bana ümit olmalı ki nasıl yayınlayım onu .lütfen yardım edin artık tek ümidim sizlersiniz

yukarıdaki cümleyle ilgili bir şey sormak istiyorum: eşiniz anladığım kadarıyla umursamaz bir havada, bu işin çözümlenmesinde size yardımcı değil. peki siz bu adamdan neden çocuk yapmak istiyorsunuz? çocuk, ruhen yakın bir birlikteliğin ürünü değil midir? yoksa insanlar baskı mı yapıyor size? kendinizi bir şekilde ispatlama gereği mi hissediyorsunuz?

sorularımı lütfen yargılama olarak algılamayın anlamak istiyorum sadece: yani insan cinsel ilişkiye giremediği birinden bebek ister mi? bebeğim olsun da gerisi teferruat mı diyorsunuz? acaba bu yaklaşımınızdan dolayı mı bu sorunu yaşıyorsunuz? tekrar ediyorum yanlış anlaşılmasın amacım sadece merak ettiğim noktaları anlamak.

[derincim canım inşallah başaracaksın sende çok hızlı ilerledin ve çok azimlisin inşallah yarın akşam internete girdiğimde senin de güzel haberlerini okuyacağım. dualarım seninle inşallah başaracaksın ve sende bizlere burdan yardımcı olacaksın

canım benim bugün son günüm bitti gibi artık yarın itibariyle devam edicem egzersizlerime ama senin kadar hızlı olacağımı düşünmüyorum sen harikalar yarattın:) ya vaj reglden sonra daralıyormuş falan diye okudum öyle bişey varmı bide onun korkusu sardı beni.acaba kaldığım yerden yapabilecekmiyim. benim emla almam gerekecek emlayı almadım daha.orta parmağımı sonuna kadar alırken sorun yaşamadım emlaya falan gerek kalmadı ama 2 parmak deniycem ya korkuyorum azıcık. senin kanama oldumu canım off stres oldum şimdiden başarabilecekmiyim aca sanki yakın zamanda başaracakmışım gibi geliyo ama bilmiyorum. dualrınızı eksik etmeyin.önerilerinizi mutlaka söyleyin bana da

Back