- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #9.321
slm nehir ya sen daha önce emla kullandınmı yada nasıl kullanıldını biliyomusun bi bilgin varsa bana cvp yazarmısın aldım ama nasıl kullanıcamı bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dediğin kremi recetesiz filan gidip aczaneden alabiliomuyum,zararı olmaz demi.yok yok ürolojiyede gittim jinekolojiyede gittim bi sorun yok,o ağrılarımda gecti zaten.işte agrılar gecti kaşıntı başladı.az önce markete cıktım kot pantolon giymiştim öyle rahatsız ettiki beni,acıdı resmen orası yaa.cok sağol canım ilgin için,
Kızlar yarın görüşürüz...
Artık bugün bir aksilik olmazsa bu işi halledeceğimi düşünüyorum...
Egzersizlerde sorun olmadı inşallah p.. denemesinde de sorun olmayacak...
Dualarınızı eksik etmeyin. ıyi haberlerle gelmek üzere...
ıyi akşamlar bugünlük...
birşey daha sorucam.bugün kendimi rahat hissettiğim birara parmağımı sokmayı denedim o dar kısıma gelmeden parmağıma sanki parçalanmış et gibi şeyler geldi.bu normal mi?çok da hassas bir yer.acaba normal mi?kendimi çok tuhaf hissettim.
deniz feneri ben ılk ıkı gun parmak egzersızı yaptım bugunde mum mumu cok onerıyorum mutlaka yapın mumun uzerıne jel surun banada bır arkadas tavsıye ettı saolsun
merhaba arkadaşlar burayı ara ara takip ediyorum yardım istiyorum kimseden ses çıkmıyo ve bi müddet ümidi kesiyorum bakalım bugün yine bi ümit giriştim bu işe.20 aylık evliyim ve hala birlikte olamadık öyle gözyaşı döktüm ki bu 20 ayda çeken bilir halimi.eşimi 1kere ikna edip psikologa gittim ilaç verdi ama yine olmadı sonrası eşim yanaşmıyo.beni bu 20 ayda hiç hazırlamadı yardımcı olmadı parmak egzersizini ondan rica ettim kendim korkuyorum dedim boşver olursa olur olmazsa olmaz dert etme dedi ve yapmadı.krem sürdüğümde hazır değilim diye yanaşmadı yani hep boşa belki denese yardım etse olacak ama yok .herşeyi araştırıp internetten okutmak istiyorum okumuyo çıktısını alıp ben okuyorum tamam anladım diyo yine aynı .sırf anne olabilmek için sevdiğim adamdan bi parçam olsun diye memleketimden ayrı burda canım sıkılmaz kendi çocuğumuza bakarım diye ümitle bi yerde okuduğumu bile uyguladım onun spermlerini istedim ve şırıngaya çektim onu bile içime enjekte etmedi kendi kendime yaptım ama olmadı. haftanın bi günü iyi 6 günü kavga ediyoruz hep ben sorun ediyorum o hiç karşıma geçip bunu halledelim bıktım demiyo.ve böylece ben dırdırcı kötü taraf oluyorum .en son doktora gidelim deyince neyi düzeltmek istiyosun ben çocuk istemiyorum dedi gözlerimin içine baka baka.o andan sonrası mı sanki dünya durdu benim için ruh gibiyim bi şey yapasım yok bırakıp memleketime mi gitsem diyorum sonra da yuva kolay bozulur zor kurulur diye bekliyorum ne olacak benim halim bilmiyorum .hala bi ümit var mı sizce ve bizler için bir yazı yazdım arkadaşlar belki bizlere ümit olur diye ama önce bana ümit olmalı ki nasıl yayınlayım onu .lütfen yardım edin artık tek ümidim sizlersiniz
[derincim canım inşallah başaracaksın sende çok hızlı ilerledin ve çok azimlisin inşallah yarın akşam internete girdiğimde senin de güzel haberlerini okuyacağım. dualarım seninle inşallah başaracaksın ve sende bizlere burdan yardımcı olacaksın
reçetesiz alabiliyrsun cnm 2,5 yada 3tl fiyatı cnm,iç çamaşırlarını sürekli ütüle öz. dar kıyafetlerden uzak dur cnm mantar gecer ozmn geçmiş olsun