Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Öncelikle tebrik ederim...
Kaşıntının nedeni mantar yada enfeksiyon olabilir...

giriş kısmında ise pelvik kaslarından dolayıdır ileri kısımlarda parmagını sıkıyor gbi oluyrsa kasıyorsun demekki ,derin bir nefes alıp yavaş yavaş ilerle cnm

emla kremı kulanan arkadaslar nasıl kullandıklarını anlatabılır mı? ben yenı uye oldugum ıcın ozel msj kulanamıyorum sız bana özeldende yazabılırsnız

Kızlar yarın görüşürüz...
Artık bugün bir aksilik olmazsa bu işi halledeceğimi düşünüyorum...
Egzersizlerde sorun olmadı inşallah p.. denemesinde de sorun olmayacak...
Dualarınızı eksik etmeyin. ıyi haberlerle gelmek üzere...
ıyi akşamlar bugünlük...

İYİ AKŞAMLAR CANIM BOL ŞANSLAR :dance:

EMLA SÜRMEYİ UNUTMA....SAKİN OL TAMAMMI STRES YAPMA SAKIN

Emlasız yapmam zaten şimdilik canım...
İyiyim ben stres yok merak etme zemuszemus
Ben de bu duruma geldimya :)

hadi hadi bakalım..bak ilk yapacakların sırtına vururlarya şimdi burdan sırtına vuruyom senin klava:

şaka bi yana bol şanslar
bak dün sölediğimi unutma istersen eşin gelmeden biraz egzersiz yap rahatlarsın

dediğin kremi recetesiz filan gidip aczaneden alabiliomuyum,zararı olmaz demi.yok yok ürolojiyede gittim jinekolojiyede gittim bi sorun yok,o ağrılarımda gecti zaten.işte agrılar gecti kaşıntı başladı.az önce markete cıktım kot pantolon giymiştim öyle rahatsız ettiki beni,acıdı resmen orası yaa.cok sağol canım ilgin için,

arkadaslar maya arkadasımın yardımıyla bugun mumla calıştım ve mumun tamamı gırdı yapamayan arkadaslarada öneririm parmaktan tıksinen arkadaslar ıcın super bır yontem denemenızı tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…