Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşlar burayı ara ara takip ediyorum yardım istiyorum kimseden ses çıkmıyo ve bi müddet ümidi kesiyorum bakalım bugün yine bi ümit giriştim bu işe.20 aylık evliyim ve hala birlikte olamadık öyle gözyaşı döktüm ki bu 20 ayda çeken bilir halimi.eşimi 1kere ikna edip psikologa gittim ilaç verdi ama yine olmadı sonrası eşim yanaşmıyo.beni bu 20 ayda hiç hazırlamadı yardımcı olmadı parmak egzersizini ondan rica ettim kendim korkuyorum dedim boşver olursa olur olmazsa olmaz dert etme dedi ve yapmadı.krem sürdüğümde hazır değilim diye yanaşmadı yani hep boşa belki denese yardım etse olacak ama yok .herşeyi araştırıp internetten okutmak istiyorum okumuyo çıktısını alıp ben okuyorum tamam anladım diyo yine aynı .sırf anne olabilmek için sevdiğim adamdan bi parçam olsun diye memleketimden ayrı burda canım sıkılmaz kendi çocuğumuza bakarım diye ümitle bi yerde okuduğumu bile uyguladım onun spermlerini istedim ve şırıngaya çektim onu bile içime enjekte etmedi kendi kendime yaptım ama olmadı. haftanın bi günü iyi 6 günü kavga ediyoruz hep ben sorun ediyorum o hiç karşıma geçip bunu halledelim bıktım demiyo.ve böylece ben dırdırcı kötü taraf oluyorum .en son doktora gidelim deyince neyi düzeltmek istiyosun ben çocuk istemiyorum dedi gözlerimin içine baka baka.o andan sonrası mı sanki dünya durdu benim için ruh gibiyim bi şey yapasım yok bırakıp memleketime mi gitsem diyorum sonra da yuva kolay bozulur zor kurulur diye bekliyorum ne olacak benim halim bilmiyorum .hala bi ümit var mı sizce ve bizler için bir yazı yazdım arkadaşlar belki bizlere ümit olur diye ama önce bana ümit olmalı ki nasıl yayınlayım onu .lütfen yardım edin artık tek ümidim sizlersiniz

Tabiki de hala umut var...
Ben de 20 aylık evliyim ve bugün sonuca en yakın olduğum gün...
İnşallah bu akşam sorunu halledicem...
Eşiniz size yardımcı olmak istemiyorsa başta siz parmak egzersizlerinizi yapın ve daha hazır bir şekilde geçin eşinizin karşısına...
Bunun ikinizin ortak sorunu olduğunu sadece sizi ilgilendiren bir sorun olmadığını anlatmaya çalışın...

öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim inşallah bugün başarırsın ve bana da örnek olursun bugün bütün dualarım seninle lütfen bunu bizim için başar ve bizi de ümitlendir

öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim inşallah bugün başarırsın ve bana da örnek olursun bugün bütün dualarım seninle lütfen bunu bizim için başar ve bizi de ümitlendir

Teşekkür ederim canım...
Dünden beri umutluyum...
Bugün yenicem inşallah kararlıyım...
Sen şuan ne aşamadasın...
Parmak egzersizi yapıyor musun?
Eşinin yardım etmemesini ilk aşamada kafana takma...
Benim de eşim yardım etmedi hiç...

yaklaşık 3 ay önce sadece oturur pozisyonda işaret parmağımın iki boğumuna kadar yapabildim ilerleyemedim ve ondan sonra da hiç denemedim ama sanırım yine o kadar yapabilirim mum falan denedim onla hiç yapamadım bu hafta da maalesef deneyemem malum:kedi:inşallah salı başlamayı düşünüyorum egzersize

Anladım...
Bence bir defa o kadar ilerleyebildiyseniz tekrar yapmanız kolay olacaktır...
Ara vermemek lazım egzersizlere ben de yaptım o hatayı...
Egzersizlere en baştan başlayın bence ve ara vermeyin...

canım bence pes etme kendımı ornek vermek ıstıyorum bu olayın ne kadra zor bır durum olduugnu ck yı bılyıorum ..nerdeys ehergun huzursuzluk yasıyordk cunku esım ne kadar olamssa olmasın desede olmalıydı benım esımdıe egzersızlerde benımle degıldı ya ıstesem belkı yapardı ama ben ıstemedım kendım yatım ve 10 sonra basardım sana tavsıyem bır kez egzersızzı yapmıısn bence kendın yapabılrıısn adetın bııtnce hemen baslıyosun tammaı bır parmak 2 pamak sonra pe...basarısı goruceksın bak ck kolay olucak egerkı acıyor yapamıyorum dersen emla kremı tavsıye ederım ck rahat oluyor ben onla basardım bız hepımız yanındayız sakın pes etme kendını ahzırla ve esınle pe..denemsı yap..

teşekkürler canım burayı okuyunca imrenirdim neden kimse bana cevap yazmıyo derdim ama artık umutluyum sonunda ben de yalnız değilim sağolun ben emlayı da kullandım maalesef ama p...denemesinde bu kez parmak egzersizinde kullanıcam umarım olur ve ben de burada haykırırım o günleri bi görsem başka hiç bir şey istemem

tabıykı yanlzı degılsın emla kremı egzersızde kullan parmagına bı mıktar al ve sur uyusunca basla egezrsızı yapmaya derınd eırn neefs alıp ve panık yaptıgın andada bekle ama parmagını cekme

merhaba arkadaşlar yaa ben vajiyi yendim şükürler olsun ama tadını cıkaramıorum bi türlü,yendiğimden beri yumurtalık kasık agrılarım vardı ya sistit dendi, hadi özele gittim gecende jinekolog ultrasonla rahmime yumurtalığıma kasığıma bakıldı hormon testi yapıldı bi sorun yok çok şükür,şimdide dünden beri bi kaşıntı var vajinamda,arada bide çok rahatsızlık vermeyen bi acı gibi bi bişey batıo gibi bişiy oluyo bide akıntım var.yaa artık şikayet etmek istemiyorum yaa oramda bu var suramda su var durumu vajiyi yendiğimden beri bırakmadı yakamımafoldumbennormalmi bu yasadıklarım kızlar korkuyorumm cünkü bebiş istiyoruuummmmm ben rahat rahat bebek için çalışmak istiyorummm:kediofff kadın olmak çok zor yerimseniben

Son düzenleme:

amin cnm inş.

cnm kaşıntı mantardan olabilir canesten dye krem var onu kullan,sorun varmı yokmu anlamadım bir dr. Var demiş dgri yok demiş galiba inş. Yoktur üzülme bebek çlşmalrına devam et cnm o bytr gbi olayı bendede olmuştu geçti cnm üzülme.allah yardımcımız olsun

mrb arkadaslar ben sıze bır soru sormak ıstıyorum.Ben kegel egzersızını yapıyorum.Öncelikle serce parmagımı soktum.Daha sonra ısaret parmagını soktum tabıkı bunları kremle yaptım daha sonrada orta parmakla ısaret parmagını bırlestırerek soktum fakat ben parmagımı soktugumda parmagımın orda sıkıldıgını hıssettım kegel egzersısınde ıkı parmagı soktukdan sonra ıcınde makas kesermıs gıbı yapmam lazım ama bende o olmuyor orda sıkılıyorlar.sızdede aynısı oluyormuy du?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…