- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.281
Kızlar merhaba...
Dün olacağına eminim demiştim...
Akşam eşim çok yorgun geldiği için deneme yapmadık
Saat 9.30'da uyuduk düşünün
hadi yaaaa tühhh :çok üzgünüm:
bozma morelini bu gece yaparsınız inşalah
Ben felaket hazır hissediyordum kendimi ama olmadı, kısmet...
İnşallah bu akşam olur da yarına daha mutlu başlarım...
inşallah canım inşallah
sen bugün dopingle kendini :dance:
Ben dün gece de dopingliydim aslında mafoldumben
sabreden derviş muradına erermiş bak kaydirigubbakcemile5
sen bugünde dopingle olsun
merhaba arkadaşlar burayı ara ara takip ediyorum yardım istiyorum kimseden ses çıkmıyo ve bi müddet ümidi kesiyorum bakalım bugün yine bi ümit giriştim bu işe.20 aylık evliyim ve hala birlikte olamadık öyle gözyaşı döktüm ki bu 20 ayda çeken bilir halimi.eşimi 1kere ikna edip psikologa gittim ilaç verdi ama yine olmadı sonrası eşim yanaşmıyo.beni bu 20 ayda hiç hazırlamadı yardımcı olmadı parmak egzersizini ondan rica ettim kendim korkuyorum dedim boşver olursa olur olmazsa olmaz dert etme dedi ve yapmadı.krem sürdüğümde hazır değilim diye yanaşmadı yani hep boşa belki denese yardım etse olacak ama yok .herşeyi araştırıp internetten okutmak istiyorum okumuyo çıktısını alıp ben okuyorum tamam anladım diyo yine aynı .sırf anne olabilmek için sevdiğim adamdan bi parçam olsun diye memleketimden ayrı burda canım sıkılmaz kendi çocuğumuza bakarım diye ümitle bi yerde okuduğumu bile uyguladım onun spermlerini istedim ve şırıngaya çektim onu bile içime enjekte etmedi kendi kendime yaptım ama olmadı. haftanın bi günü iyi 6 günü kavga ediyoruz hep ben sorun ediyorum o hiç karşıma geçip bunu halledelim bıktım demiyo.ve böylece ben dırdırcı kötü taraf oluyorum .en son doktora gidelim deyince neyi düzeltmek istiyosun ben çocuk istemiyorum dedi gözlerimin içine baka baka.o andan sonrası mı sanki dünya durdu benim için ruh gibiyim bi şey yapasım yok bırakıp memleketime mi gitsem diyorum sonra da yuva kolay bozulur zor kurulur diye bekliyorum ne olacak benim halim bilmiyorum .hala bi ümit var mı sizce ve bizler için bir yazı yazdım arkadaşlar belki bizlere ümit olur diye ama önce bana ümit olmalı ki nasıl yayınlayım onu .lütfen yardım edin artık tek ümidim sizlersiniz
öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim inşallah bugün başarırsın ve bana da örnek olursun bugün bütün dualarım seninle lütfen bunu bizim için başar ve bizi de ümitlendir
yaklaşık 3 ay önce sadece oturur pozisyonda işaret parmağımın iki boğumuna kadar yapabildim ilerleyemedim ve ondan sonra da hiç denemedim ama sanırım yine o kadar yapabilirim mum falan denedim onla hiç yapamadım bu hafta da maalesef deneyemem malum:kedi:inşallah salı başlamayı düşünüyorum egzersize
canım bence pes etme kendımı ornek vermek ıstıyorum bu olayın ne kadra zor bır durum olduugnu ck yı bılyıorum ..nerdeys ehergun huzursuzluk yasıyordk cunku esım ne kadar olamssa olmasın desede olmalıydı benım esımdıe egzersızlerde benımle degıldı ya ıstesem belkı yapardı ama ben ıstemedım kendım yatım ve 10 sonra basardım sana tavsıyem bır kez egzersızzı yapmıısn bence kendın yapabılrıısn adetın bııtnce hemen baslıyosun tammaı bır parmak 2 pamak sonra pe...basarısı goruceksın bak ck kolay olucak egerkı acıyor yapamıyorum dersen emla kremı tavsıye ederım ck rahat oluyor ben onla basardım bız hepımız yanındayız sakın pes etme kendını ahzırla ve esınle pe..denemsı yap..yaklaşık 3 ay önce sadece oturur pozisyonda işaret parmağımın iki boğumuna kadar yapabildim ilerleyemedim ve ondan sonra da hiç denemedim ama sanırım yine o kadar yapabilirim mum falan denedim onla hiç yapamadım bu hafta da maalesef deneyemem malum:kedi:inşallah salı başlamayı düşünüyorum egzersize
canım bence pes etme kendımı ornek vermek ıstıyorum bu olayın ne kadra zor bır durum olduugnu ck yı bılyıorum ..nerdeys ehergun huzursuzluk yasıyordk cunku esım ne kadar olamssa olmasın desede olmalıydı benım esımdıe egzersızlerde benımle degıldı ya ıstesem belkı yapardı ama ben ıstemedım kendım yatım ve 10 sonra basardım sana tavsıyem bır kez egzersızzı yapmıısn bence kendın yapabılrıısn adetın bııtnce hemen baslıyosun tammaı bır parmak 2 pamak sonra pe...basarısı goruceksın bak ck kolay olucak egerkı acıyor yapamıyorum dersen emla kremı tavsıye ederım ck rahat oluyor ben onla basardım bız hepımız yanındayız sakın pes etme kendını ahzırla ve esınle pe..denemsı yap..
tabıykı yanlzı degılsın emla kremı egzersızde kullan parmagına bı mıktar al ve sur uyusunca basla egezrsızı yapmaya derınd eırn neefs alıp ve panık yaptıgın andada bekle ama parmagını cekmeteşekkürler canım burayı okuyunca imrenirdim neden kimse bana cevap yazmıyo derdim ama artık umutluyum sonunda ben de yalnız değilim sağolun ben emlayı da kullandım maalesef ama p...denemesinde bu kez parmak egzersizinde kullanıcam umarım olur ve ben de burada haykırırım o günleri bi görsem başka hiç bir şey istemem
günaydın canımcım
yok canım bende ilk başlarda çok istiyodum ama eşimle oturup konuştuk biraz daha arteledik yani bu sene sonuna doğru kalmak istiyorum daha haziranda 1 yıl dolcak evliliğimiz için biraz daha geçsin dedik bebek zor çünkü iyice onun geleceğine hazırlanmadan istemiyoruz bakalım hayırlısı tabiş kazaa felan gelirse bilemem ama isteyerek düşünmüyorum erteledim
allah en kısa zamanda sizin gönlünüze göre versin
merhaba arkadaşlar yaa ben vajiyi yendim şükürler olsun ama tadını cıkaramıorum bi türlü,yendiğimden beri yumurtalık kasık agrılarım vardı ya sistit dendi, hadi özele gittim gecende jinekolog ultrasonla rahmime yumurtalığıma kasığıma bakıldı hormon testi yapıldı bi sorun yok çok şükür,şimdide dünden beri bi kaşıntı var vajinamda,arada bide çok rahatsızlık vermeyen bi acı gibi bi bişey batıo gibi bişiy oluyo bide akıntım var.yaa artık şikayet etmek istemiyorum yaa oramda bu var suramda su var durumu vajiyi yendiğimden beri bırakmadı yakamımafoldumbennormalmi bu yasadıklarım kızlar korkuyorumm cünkü bebiş istiyoruuummmmm ben rahat rahat bebek için çalışmak istiyorummm:kediofff kadın olmak çok zor yerimseniben
kızlar merhaba...
Dün olacağına eminim demiştim...
Akşam eşim çok yorgun geldiği için deneme yapmadık
saat 9.30'da uyuduk düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?