Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet benimde parmakla olmasına rağmen kanamam geldi 2 gündür ağrı ve yanma oluyodu bugün geçti çok şükür akşama parmağa devam bakalım sonrası p... inşallah bende tamamen kurtulmak istiyorum sizler gibi artık.

Arkadaşlar dr bana en fazla 3 gün verdi çözersin dedi...
Bugün 3. gün akşam p.. denemesi yapıcam...
Olucak gibi hissediyorum bana dua edin lütfen...

cikolata_26 sana birşey soracağım canım daha önce soruldumu bilmiyorum ama daha önceki sayfalarıda okuyamadim .. ilk mutlu denemeden sonra tekrar denediniz mi ? Biraz özel oldu belki ama 2.defadada aynı rahatlık oldumu ??

evet canım denedik.. zaten bir kere yaptığın zaman kendine çok güven geliyor kafandakini yeniyorsun. bir kere alınca sorun tamamen bitiyor. çok rahat aldım ben ve 2 farklı pozisyonda yaptık..
önemli olan bir kere onu almak. sonrası geliyor..

yalnız tecrübeli arkadaşlara bişey soracağım..şuanda kasıklarımda mı karnımda mı böbreklerimde mi bi ağrı hissediyorum bu neden kaynaklanıyor, ilişkiden sonra oldu.. dayanılmayacak bi ağrı değil ama merak ettim..

evet canım denedik.. zaten bir kere yaptığın zaman kendine çok güven geliyor kafandakini yeniyorsun. bir kere alınca sorun tamamen bitiyor. çok rahat aldım ben ve 2 farklı pozisyonda yaptık..
önemli olan bir kere onu almak. sonrası geliyor..

yalnız tecrübeli arkadaşlara bişey soracağım..şuanda kasıklarımda mı karnımda mı böbreklerimde mi bi ağrı hissediyorum bu neden kaynaklanıyor, ilişkiden sonra oldu.. dayanılmayacak bi ağrı değil ama merak ettim..

canımcım bu ağrının iki nedeni oluyo
1.mikrop kapmış olabilirsin
2.üşütmüş olabilirsin

benim böle ağrım olmadı açıkcası sadece afedersiniz şeyimde zonklama olurdu ama böle tarif ettiğin ağrılarla karşılaşmadım
açıkcası ben böle durumlarda hemen dktora giderim yada internetten doktora sorarım daha sağlıklı oluyo istersen bi site var bak ismini verebilirim online üye olup uzman doktorlara istediğini sorabiliyosun ben kendi kadın doğumcumuda o vesile ile buldum hatta..

canımcım bu ağrının iki nedeni oluyo
1.mikrop kapmış olabilirsin
2.üşütmüş olabilirsin

benim böle ağrım olmadı açıkcası sadece afedersiniz şeyimde zonklama olurdu ama böle tarif ettiğin ağrılarla karşılaşmadım
açıkcası ben böle durumlarda hemen dktora giderim yada internetten doktora sorarım daha sağlıklı oluyo istersen bi site var bak ismini verebilirim online üye olup uzman doktorlara istediğini sorabiliyosun ben kendi kadın doğumcumuda o vesile ile buldum hatta..

canım çok sevinirim ya kasıklarımda da var bi de ilişki sırasında üstte olduğum pozisonda biraz baskı oldu sanki ondan da olabilir.. kalın giyinmeyi hiç sevmem, kazak da giymem üşütmüş olmamda büyük ihtimal..
mikrop kaptım mı bilmiyorum hijyen içinde gerçekleştirdim egzersizlerimi..
zaten ilişkiden sonra başladı ağrılarım halâ kasıyorum kendimi ondan da olabilir.. alışayım diye biraz da hızlı yaptık o da zorlamış olabiliriz.. belki normaldir ama biilmiyorum
sen dediğin siteyi ya özelden yada burdan yazar mısın tatlım bi sorayım ciddi bişeyse vakit kaybetmeden giderim doktora..

canım çok sevinirim ya kasıklarımda da var bi de ilişki sırasında üstte olduğum pozisonda biraz baskı oldu sanki ondan da olabilir.. kalın giyinmeyi hiç sevmem, kazak da giymem üşütmüş olmamda büyük ihtimal..
mikrop kaptım mı bilmiyorum hijyen içinde gerçekleştirdim egzersizlerimi..
zaten ilişkiden sonra başladı ağrılarım halâ kasıyorum kendimi ondan da olabilir.. alışayım diye biraz da hızlı yaptık o da zorlamış olabiliriz.. belki normaldir ama biilmiyorum
sen dediğin siteyi ya özelden yada burdan yazar mısın tatlım bi sorayım ciddi bişeyse vakit kaybetmeden giderim doktora..

canım üşütme olayı hiç belli olmuo ben resmen çift çorapla dolaşıyorum ama gaz var bendede sürekli bu iş olduktan sonra bende anlamıyorum artık
doktorsitesi.com - Doktor, Doktorlar, Diş hekimi, Dr, Uzman, Sağlık, Doğum, Gebelik, Kadın Hastalıkları, İlaç, Tedavi, Cerrahi

buraya üye ol sor istersen online her branştan doktor var duruma göre cevap tatmin etmezse doktora gözükürsün yinede

çikolata26 tebrikler cnm allah bir daha yasatmasın :CüvCüv:haberlerini bekliyruz bu ay çlşmalara sıkı bir şek.baslıycm inş. adetimin son günü bugün kızlar gecen ayın 4'nde adet olmustum bu ayın 28 nde.bu ay 28 cekiyor ama aralık çok deglmi ya.adetim btnce ilaçları dzenli içmeye başlıycm adetliyken bıraktım.

arkadaşlar uzun süredir bu siteyi takip ediyorum çok güzel paylaşımlar var gerçekten. ben de vajinusmusu yaşadım tam 40 gün. aşamıcamdan çok emindim.doktora gittim eşimle birlikte ama bi fayda sağlamadı bana. internette araştırma yaparken bi doktorun sitesiyle karşılaştım. bir kitabı var onu aldım sadece 1 hafta okudum kitabı ve o hafta sonunda başardık çok şükür. emin olun korkulcak birşey yok. rahatlamak ve inanmak şart. sonuçta Allah vajinamızı penisi içine alabilcek şekilde yaratmış bize o esnada acı vermek için değil. vajinusmusla uğraşan arkadaşlarıma yardımım dokunursa sevinirim.

çikolata26 tebrikler cnm allah bir daha yasatmasın :CüvCüv:haberlerini bekliyruz bu ay çlşmalara sıkı bir şek.baslıycm inş. adetimin son günü bugün kızlar gecen ayın 4'nde adet olmustum bu ayın 28 nde.bu ay 28 cekiyor ama aralık çok deglmi ya.adetim btnce ilaçları dzenli içmeye başlıycm adetliyken bıraktım.

hakkaten bayağı aralık varmış canım ama sende düzensizlik yokmuydu zaten?
ilaçlarını neden bıraktınki sen adetliyken içmemi dedi doktor?

yaa sen yenmemişmiydin zaten ben öle hatırlıyorum sanki :uhm:

geçen hafta başarmıştım.dünde deneme yaptık.sildikçe geliyodu demekki çok zorlamışız uyuşunca orası farkına bile varmadım demekki.

hııı benimd eöle olmuştu uyuştuğu için farkına varmıyosun zorluyosun
umarım sendede sorun yoktur
her ihtimale karşı denemelerde çok zorlama hatta artık kremsiz yapmaya çalış bir gün kremle bir gün kremsiz baktın acı var hemen bırak bepantene krem al içe doğru sürmeye çalış aslında doktora gitme şansın varsada daha iyi olur eğer kanaman daha devam ederse bence doktorada gidebilrisin canım

hııı benimd eöle olmuştu uyuştuğu için farkına varmıyosun zorluyosun
umarım sendede sorun yoktur
her ihtimale karşı denemelerde çok zorlama hatta artık kremsiz yapmaya çalış bir gün kremle bir gün kremsiz baktın acı var hemen bırak bepantene krem al içe doğru sürmeye çalış aslında doktora gitme şansın varsada daha iyi olur eğer kanaman daha devam ederse bence doktorada gidebilrisin canım

anestol kullanıyordum.kreme alışmakta istemiyorum.kanamam olursa doktora giderim.

hakkaten bayağı aralık varmış canım ama sende düzensizlik yokmuydu zaten?
ilaçlarını neden bıraktınki sen adetliyken içmemi dedi doktor?

yaa sen yenmemişmiydin zaten ben öle hatırlıyorum sanki :uhm:

ben yendim cnm bebek konusunda sıkı bir çlşmaya grecm:) kelime özürlülüğü var bende ayrıntı olarak yazmaya erinmişim:)adetten önce 3 gn falan içtim galiba hapı erken oldum normalde 4-5 gn aralık vardı adetliyken agrı kesici iğne falan içtim hapta beraberinde ilaçlara çok yüklenmiym dye bıraktım yoksa gnde 7 tne faln ilaç içmiş olcktım aza indirdm anlıycn yarından sonra ilaçlara devam.

Back