- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.201
bizdede öle yaa ilk başında tedirginlekten kaynaklanan geri çekilme oluyo ama sonrası çok iyi ama eğerki tam ıslanma olduysa rahat oluyo
BAZEN EŞİME DİYORUM YANİ BUNADA ÇOK ŞÜKÜR RAZIYIM...
ya canım çok teşekkür ederim bu kadar erkenini ben bile beklemiyordum çook mutluyum. senin çok büyük payın, desteğin oldu.. çok teşekkür ederim. sen burda herkese yardım edip mutlu ediyorsun ALLAHta seni mutlu etsin..çok sevaba giriyorsun ttalım destek çok önemli bu hastalıkta ve sen burda elinden geldiği kadar herkese yardımcı oluyorsun..
düğün hazırlıklarına başlayacağız artık çok mutluyum anlatammıyorum ki zemuszemus
super ya sabah sabah ne kadar guzel bır haber aldım ...:lepi: ıste bu kadar gozun aydın hep mutlu ol ıhsallh hadı kızlar sıra kımdekızlaaaarr sonunda oldu ya inanamıyorum.. 1 senedir uğraştığım illet bumuymuş dedim bugün.. sözde mumla deneme yapacaktım bugün ama deneyelim dedik. hala inanamıyorum ya şaka gibi. boşuna mı geçti o 1 sene, boşuna mı düğüne 1ay kala herşeyi,düğünü, hazırlıkları nikahı bile iptal ettim ben.. en ufak bir acı hissetmedim.. uyuşturucu krem de kullanmadım.. sadece kayganlaştırıcıyla yaptık. ilkinkinde 10 dk falan uğraştık ama ikincisinde iyice rahatladım çok kolay alabildim..
bu site sayesinde yendim,özellikle krizalit.kristalin senin çok büyük desteğinle sitedeki diğer vajili kızların dualarıyla yendim.. çok mutluyum, sevinçten ağladım ya ALLAH hepinize bu mutluluğu nasip etsin kızlar. sormak istediğiniz bişey varsa cevaplarım..
ben yenmişsem hepiniz yenersiniz eminim..
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
kızlaaaarr sonunda oldu ya inanamıyorum.. 1 senedir uğraştığım illet bumuymuş dedim bugün.. sözde mumla deneme yapacaktım bugün ama deneyelim dedik. hala inanamıyorum ya şaka gibi. boşuna mı geçti o 1 sene, boşuna mı düğüne 1ay kala herşeyi,düğünü, hazırlıkları nikahı bile iptal ettim ben.. en ufak bir acı hissetmedim.. uyuşturucu krem de kullanmadım.. sadece kayganlaştırıcıyla yaptık. ilkinkinde 10 dk falan uğraştık ama ikincisinde iyice rahatladım çok kolay alabildim..
bu site sayesinde yendim,özellikle krizalit.kristalin senin çok büyük desteğinle sitedeki diğer vajili kızların dualarıyla yendim.. çok mutluyum, sevinçten ağladım ya ALLAH hepinize bu mutluluğu nasip etsin kızlar. sormak istediğiniz bişey varsa cevaplarım..
ya canım çok teşekkür ederim bu kadar erkenini ben bile beklemiyordum çook mutluyum. senin çok büyük payın, desteğin oldu.. çok teşekkür ederim. sen burda herkese yardım edip mutlu ediyorsun ALLAHta seni mutlu etsin..çok sevaba giriyorsun ttalım destek çok önemli bu hastalıkta ve sen burda elinden geldiği kadar herkese yardımcı oluyorsun..
düğün hazırlıklarına başlayacağız artık çok mutluyum anlatammıyorum ki zemuszemus
canım adına çok sevindim..tebrik ederim alkisalkisalkis
bu arada sen evli değilmiydin yahuuuu :uhm: düğün hazılırlığı felan?
Vajili olduğu için düğünü ertelemiş sanırım...
hıııııııııımmmmmmmmmmm :uhm:
hadi derin darısı en kısa zamanda senin başına sende sölede rahatlıyalım biraz daha
bu arada sen çanakkalenin neresinde oturuyosun?bende yarı oralı sayılırım teyzemler ordada her sene ordayım ayrıca abimde ordan kız aldı evlendi
Aaa ne güzel hemşeriyiz desene...
Ben aslen Çanakkale-Biga'lıyım...
Ama şuan okul nedeni ile merkezde kalıyorum...
Sen neresine geliyorsun?
özelden msj atayım en iyisi burayı meşgul etmeyelim
kızlaaaarr sonunda oldu ya inanamıyorum.. 1 senedir uğraştığım illet bumuymuş dedim bugün.. sözde mumla deneme yapacaktım bugün ama deneyelim dedik. hala inanamıyorum ya şaka gibi. boşuna mı geçti o 1 sene, boşuna mı düğüne 1ay kala herşeyi,düğünü, hazırlıkları nikahı bile iptal ettim ben.. en ufak bir acı hissetmedim.. uyuşturucu krem de kullanmadım.. sadece kayganlaştırıcıyla yaptık. ilkinkinde 10 dk falan uğraştık ama ikincisinde iyice rahatladım çok kolay alabildim..
kimsenin ukalâlık olarak algıladığını sanmıyorum çünkü burda herkes birbirini çok iyi anlıyor ve elinden geldiği kadar yardımcı oluyor..emin ol ufak değil senden aldığım gazla yaptım ben payın büyük oldu. dediğin gibi de daha çok güzel haberler alacağız inşallah..Allah razı olsun...
Kaale alınır mı alınmaz mı bilmediğim yazılar yazıyorum, bazen "acaba ukalâlık ediyor olabilir miyim ki?" diye düşünüyorum, bir gıdımcık da olsa insanların hayatlarını güzelleştireyim çok istiyorum. Ve galiba beceriyorum, ve sonra sizden de mutlu oluyorum.
Acizâne birkaç kelime yazmaktan öte bir şey değil aslında burada yaptığımız, ama karşılıklı iyi niyet olunca böyle mucizeye dönüşüyor bu destekler. O yüzden yarın öbür gün herkesin böyle mutlu haberini alacağımızdan da hiç şüphem yok.
Sen de bu yaz evlenirsin herhalde, Allah ömür boyu mutluluk, sağlık versin. :Saruboceq:
çok teşekkür ederim çok sağol canım ya çok mutluyum.. evet hadi bakalım sıra kimde..super ya sabah sabah ne kadar guzel bır haber aldım ...:lepi: ıste bu kadar gozun aydın hep mutlu ol ıhsallh hadı kızlar sıra kımde
Çok geçmiş olsun canım...Hadi gözün aydın. Allah birdaha vermesin...
teşekkürler darısı başına...Tebrik ederim...
canımm çok teşekkür ederim çok sağol..canım adına çok sevindim..tebrik ederim alkisalkisalkis
bu arada sen evli değilmiydin yahuuuu :uhm: düğün hazılırlığı felan?
çok teşekkürler canım benim ya çok sağol.. yok ara vermicez, denemye devam.. hergün yapcazyerimseniben:
Ayy çok sevindimm canımmmmm . . .Tebrikk ederimmm. . sositososito
Başla bakalım düğün hazırlıklarına :icecream: Sakın oldu bi kere diye ara vermeyin.her akşam denmeye çalışın.alışsın vajinan sengözlerimebaksanab
Çikolata seni çok teberik ederimmm .Harikasın valla.Ben bir boğum sokmuştm parmağımı sabah dnedim olmadı......
Çok sevindim senin adına bizim içinde dua et ben parmak egzersizlerindeyim bilgilerini bizimle paylaşırsan sevinirim mutluluklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?