- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #9.221
Darısı başıma artık...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpersiniz canım allah tamamına erdirsin hadi bakalım hayırlısı olsun...
inşallah yeneceksin bak ben inanıyorumDarısı başıma artık...
çikolata 26 sanaydı unuttum belirtmeyi.bi gün bende senin gibi başardım yazabilecek miyim :Saruboceq:
kızlaaaarr sonunda oldu ya inanamıyorum.. 1 senedir uğraştığım illet bumuymuş dedim bugün.. sözde mumla deneme yapacaktım bugün ama deneyelim dedik. hala inanamıyorum ya şaka gibi. boşuna mı geçti o 1 sene, boşuna mı düğüne 1ay kala herşeyi,düğünü, hazırlıkları nikahı bile iptal ettim ben.. en ufak bir acı hissetmedim.. uyuşturucu krem de kullanmadım.. sadece kayganlaştırıcıyla yaptık. ilkinkinde 10 dk falan uğraştık ama ikincisinde iyice rahatladım çok kolay alabildim..
bu site sayesinde yendim,özellikle krizalit.kristalin senin çok büyük desteğinle sitedeki diğer vajili kızların dualarıyla yendim.. çok mutluyum, sevinçten ağladım ya ALLAH hepinize bu mutluluğu nasip etsin kızlar. sormak istediğiniz bişey varsa cevaplarım..
ben yenmişsem hepiniz yenersiniz eminim..
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
teşekkür ederim canım.. tabiki başaracaksınız tedavisi olan bi hastalık sonuçta değil mi.. kabusları hepimiz yaşadık, yaşıyoruz.. üzme kendini dualarım sizinle olacak:Saruboceq:Tebrik ederim cikolata_26 .... İnşallah bizlerde başarırız .Buradaki yazıları okuduğum zaman kendimi daha iyi hissediyorum . Banada çooookk dua edin bende aşabileyim . Çünkü bu sorun çözülmediği taktirde hayattta kaus içinde oluyor .
hihoyyyt ayy canım benim çok sağol güzel dileklerin için çook teşekkür ederim.. darısı halâ bu illetle uğraşanların başına..kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt canım benim çok güzel,muhteşemsin,tebrik ederim. hep mutlu ol...:Saruboceq: hihoyyyt alkisalkisalkis
hepiniz başaracaksınız tatlım umutsuzluğa kapılmayın lütfen sakın pes etmeyin, durmayın, ertelemeyin.. bakın geçirdiğim günlere üzülüyorum şuanda hepinizin başardığı haberlerini duyacağız burda..Aynı duygular içerisindeyim senağlama
çok teşekkür ederim tatlım çok sağol.. dualarım hep sizinle sizde başaracaksınız inanıyorum..Canım çok tebrik ederim,mutluluğunuz daim olsun.
Darısı bizlere artık........
canımcım merhaba
aynı kanama bendede oldu ve senin anlattığıun şekilde sürdü doktora gittim ve bende yırtık oluşmuştu ilerisinde bepantene krem verdi ilişkiyi 10 gün yasakladı sonra kontrole çağırdı ama gitmedim sorun olmadığı için geçmiştir yani..
diyeceğim o ki bnepante krem al ve iyice içe doğru onu sür bir kaç günde egzersiz ilişki deneme..
ben ilk ilişkiden bu yana bir daha ilişkiye giremedim daha.vaji beni çok sevdi anladığım,yakamı bırakmak istemiyor...
senin ilk ilişkide tam yırtılmamış,2 ve 3 te tam yırtılmış olabilir.bildiğim kadarıyla da 2 ve 3. ilişkide kanama yapması normal.orası yeni genişlemeye başlıyor çünkü.ama sana şunu öneririm,bir jinekoloğa git,şöyle bir baksın.vajili olduğunu söylersen nazik davranır,tutup bakacak sade başka bir şey yapmıyor.krem verir,o bölgen toparlar kendini.yok ben gidemem dersen bepanten merhem ve madecassol krem al.bepanteni öğlen diğerini de sabah akşam sür.yırtık,çatlak vs varsa toparlar.
bir süre de ilişki deneme,orası kendine gelsin biraz.
tebrik ederim çikolata_26 darısı bizim başımıza artık.
mrb banada yardımı olurmusun bende 3 yıllıjk ewlıyım fakat hıc ılıskıye gıremedım yardımcı olursan ömur boyu dua ederım sana sımdıden tesekkurler
canım benim tebrik ediyorum seni inan çok sevindim.darısı bizlerin başına senden hızlısını bende görmedim vaalahi çok hızlı çıktın tebrikler.senden de öğreneceklerimiz var canım.bende başarabilecekmiyim acaba
canım benim çook teşekkür ederim inşallah bi daha göstermesin ALLAH ara vermemeye çalışıcaz artk tatlım bende kanama olmadı sanırım kızlık zarım esnek.. o kadar egzersiz yaptım ilişkide kanar demiştim olmadı.. açıkcası moralim ona biraz bozuldu ama nişanlım bana çok güvendiği için problem olmadı.. sen doktora git tatlım her ilişkide kanaman mı oluyor. normal değil bu..çikolata_26 çooooook tebrik ediyorum canım.allah bidaha göstermesin.sakın ara verme.bende bi soru sorayım kanama durumun nasıl.benim bu konuda biraz sorunlarım varda o yüzden sordum
tekrar tebrikler...