Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımcım merhaba
aynı kanama bendede oldu ve senin anlattığıun şekilde sürdü doktora gittim ve bende yırtık oluşmuştu ilerisinde bepantene krem verdi ilişkiyi 10 gün yasakladı sonra kontrole çağırdı ama gitmedim sorun olmadığı için geçmiştir yani..

diyeceğim o ki bnepante krem al ve iyice içe doğru onu sür bir kaç günde egzersiz ilişki deneme..

kızlar ayna falan diodunuz ya ün egzersz yaptım aynaylada aktım daha önceden bş göremiodum şmd ufack delk var fakat üçgen gbi i çıkıntının altında omu acaba bde dudakların arasında diger dudala birleştigi yerdede i oşluk var sanki anlamadım nersi parmak yapıcak yer parmak denedim bi ogumdayım hala aa nereye girdgini ilmeden yaptım heralde kafam karıştı çok ya

ben ilk ilişkiden bu yana bir daha ilişkiye giremedim daha.vaji beni çok sevdi anladığım,yakamı bırakmak istemiyor...

senin ilk ilişkide tam yırtılmamış,2 ve 3 te tam yırtılmış olabilir.bildiğim kadarıyla da 2 ve 3. ilişkide kanama yapması normal.orası yeni genişlemeye başlıyor çünkü.ama sana şunu öneririm,bir jinekoloğa git,şöyle bir baksın.vajili olduğunu söylersen nazik davranır,tutup bakacak sade başka bir şey yapmıyor.krem verir,o bölgen toparlar kendini.yok ben gidemem dersen bepanten merhem ve madecassol krem al.bepanteni öğlen diğerini de sabah akşam sür.yırtık,çatlak vs varsa toparlar.

bir süre de ilişki deneme,orası kendine gelsin biraz.

altta resim var tıkla incele.
http://nacicelik.com/UserFiles/image/aaaa (8).gif
siyah büyük olan senin egzersiz yapacağın yer.

arkadaşlar mrb,
1-2-3 mart tarihlerinde sabah gazetesinde dr. süleyman eserdağın vajinismusla ilgili yazı dizisi yayınlanacakmış. bende ona tedavi olmuştum cebime msj geldi ordan biliyorum. paylaşiim dedim okumak isteyen olur belki.

canım evet seninle aynıyız.. benim regl bitti bakalım şimdi parmaklarla yeniden başladım. tam olarak yendikten sonra mumla devam edicem.. hattta bugün alıcam çeşitli kalınlıklarda mum.. parmaklarda çok rahatım çünkü artık.
canım tabiki atarım mesaj.. sen durumunu anlatınca ben başlangıçta yapman gerekenleri yazmıştım..
hadi bakalım tatlım desteğimizle yenicez ikimizde
..zemuszemus

cnm sen egzersizlere başlıyalı çok olmadı dimi? Kısa sürede parmak egzersizlerini başardın..Bi ben mi varım aynı yerde dönüp duran???

cnm sen egzersizlere başlıyalı çok olmadı dimi? Kısa sürede parmak egzersizlerini başardın..Bi ben mi varım aynı yerde dönüp duran???

hayır tatlım çok olmadı.. ben 4,5 gün egzersiz yaptım regl oldum..
ben biraz çabuk ilerledim evet..
sende başarırsın tatlım. sonuçta tedavisi olan bir hastalığımız var er yada geç yeneceğiz hepimiz..
hangi aşamadasın şuan

bende söyleyeyim o zaman kilom 57 boyum 1.70
..

Bizde Bayağı bi yol katettik kızlar :))
Artık neredeyse hiç kasılma olmadan ilişkiye girebilioruz . .bende azıcık heycan oluo . .korku yok artık :umursamaz:

çok güzel sevndim senin adına a.s.
bende hala oluyo başında ama sonra geçioda hiç bişi anlamıyom ama ben :sinifsinif:

bizdede öle yaa ilk başında tedirginlekten kaynaklanan geri çekilme oluyo ama sonrası çok iyi ama eğerki tam ıslanma olduysa rahat oluyo

BAZEN EŞİME DİYORUM YANİ BUNADA ÇOK ŞÜKÜR RAZIYIM...

Bizde Bayağı bi yol katettik kızlar :))
Artık neredeyse hiç kasılma olmadan ilişkiye girebilioruz . .bende azıcık heycan oluo . .korku yok artık :umursamaz:

işin sırrı alışmakta zaten.evliliğin ilk zamanlarındaki o heyecan,eşinize karşı davranışlarınızla şimdi ki bir mi mesela. değil.çünkü alıştınız birlikte yaşamaya...

inşallah biz de yani ben de alışırım da böyle rahat olur(ilişki yani).aslında çok güzel bir şey.eşleri birbirine bağlıyor çünkü.ama vaji de çok sinsi.insanın elini kolunu bağlıyor resmen.

Son düzenleme:
bende hala oluyo başında ama sonra geçioda hiç bişi anlamıyom ama ben :sinifsinif:

sana bir şey söyliyeyim mi;

bir arkadaşım var.vajili filan değil.onunla geçen bu tarz konuları konuştum da.neredeyse 2 senedir evli ama bana ilişkiden hiç zevk almadığını ve hatta senin tabirinle 'birşey anlamadığını' söyledi...belki bu seni biraz olsun rahatlatır.yani vajili olmayan birinde dahi görülebiliyor.

bana kalırsa sen daha yeni adapte oluyorsun o işe.o yüzden birşey anlamadım sanıyorsun.zamanla alışınca sen de zevk almaya başlarsın gibime geliyor.

bizdede öle yaa ilk başında tedirginlekten kaynaklanan geri çekilme oluyo ama sonrası çok iyi ama eğerki tam ıslanma olduysa rahat oluyo

evet çok şükür halime tam ıslanma olursa birşey hissetmiyorum acı falan ama eskiden daha çok ıslanıyodu yendim yeneli çok olmuyo ıslaklık yada hemen gelmiyo demek daha dogru olur Çok şükür rabbime kurtardı beni bu dertten tabi o geçirdiğim zamanları sıkıntılarımı hala atlatamadım zamanla olcak inşşakkıdı

Bende zevk almıodum ilk bşta hatta düne kadar diyim :))
Dün Biraz daha farklı oldu .bu kez bi nebzede olsa aldm bayanssulusmile

Vajiyi yenmeden önce aşırı derecede zevk alıodum. . Ama şuan hala bi tedirgnlik olduğu için tam %100 diyemem

İnşallah alışırsın canım sende hihoyyyt
Ben vajiyi eş parmağını denedikten sonra yeneceğime emin oldum .çnkü o zamn Kumanda benim elimde gibi davrandı kocişim :lepi: Güvendim ona sositososito ve öylece oldu -tatlicadiarzu-

evet bende senin gibi düşünüyorum bide girişte biraz korkunca bütün büyü boom diye kayboluyo bende zevk alamıyorum tabi inşallah düzelir

bide kızlar yanma oluyo ilişki esnasında sonra belden aşagın agrıyo sızlıyo sanki budamı psikolojik acaba böyle bi sorunu olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…