Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eşimle bir defa yaptım egzersiz...
Ondada hemen olacağını falan düşünüp acele etti ve olmadı tabi...
kendim yapmaya çalışıyordum kaç gündür yapmıyorum...

Neyse kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım...
Saat 1'de dersim var çıkıp yürüyerek gideyim bugün biraz hava almış olurum...
Kendinize iyi bakın...
Dönüşte vaktim olursa uğrarım yine...
Görüşmek üzere...

Eşimle bir defa yaptım egzersiz...
Ondada hemen olacağını falan düşünüp acele etti ve olmadı tabi...
kendim yapmaya çalışıyordum kaç gündür yapmıyorum...

Bence ona inat tekrardan egzersizlere başla canım ara verme ara vermeden yapsan 1 haftada halledilebilir inan bak ne güzel kendin de diyorsun son yaptığın egzersizler de başarılı olduğunu kendin de görmüşsün bırakma kendini ne olur tamamen beyin oyunu egzersizlerden uzaklaştırma kendini moralini falan bozma yeniceksin sen kaçtıkça daha zor olucak

Ben egzersizleri başarsam bile böyle hevessizken eşimle denemem ki başarmayı
Dediğim gibi psikolojik destek almalıyım bence
Görüşmek üzere canım...

gnaydın kızlar dün dualarınız bizlerle olmuştur inş herkesin geçmiş kandili mübarek olsun bu arada krzalit kristalin karşılaşamaz olduk senle neredesn sana ihtyacı var çok rahatlatmıştı eni konuşmaların ne olur destegini esrgeme benden ... szlerde kızlar daha yenyim ama 9 aydır bu illet yüzünden neler çektm boşanmaya kalkıştık tabi eşimden dolayı deil sadece ende bi kaynana var düşman başına bile vermesin... derler ya ondan işte sürekli psikolojimi bozuo neyse sizxlerden nbr

günaydın papatya seninde geçmiş kandilin mübarek olsun canım Allah kolaylık versin canım kaynanandan dolayı aman evliliğini bi kaynana yüzünden yıkma ne aşamadasın neler yapıyorsun

Ben egzersizleri başarsam bile böyle hevessizken eşimle denemem ki başarmayı
Dediğim gibi psikolojik destek almalıyım bence
Görüşmek üzere canım...

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
dılator ıle vıbrator aynı degıl dımı * nerden bulucam ben bu dılator denen seyııı , bugun yarın almam lazımm

zehracığım baharcığım inş. en yakın zamanda çocuk sahibi olursunuz bu mübarek günde umarım dualarınız kabul olur

inş. cnm kan testi yptrdım negatif çıktı idrarda enfeksiyon çıktı onun tedavisini görücm adet düzenszliğide varmış ben 5 gn aralık norml sanıyrdum ama deglmş inş. önmzdeki aylar gzl haberi veririm szlere

Canım günaydın

süper yapmışsın bak dediğim gibi köklü test yaptırmak işe yarıyo her zaman..

Bu arada herkesin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN..DUALARINIZ KABUL OLSUN..

evet cnm kan testimde e hormonlarda hiç bir sorun çıkmadı şükürler olsun enfeksiyonu kurutursan ve adet gnmn aralıgı düzenlenirse gebe kalablrmişim inş.

teşekkürler cnm allah herkesin duasını kabul eder inş.

evet cnm kan testimde e hormonlarda hiç bir sorun çıkmadı şükürler olsun enfeksiyonu kurutursan ve adet gnmn aralıgı düzenlenirse gebe kalablrmişim inş.

hadi gözün aydın o zaman canım sorun çıkmamış önemlisi o
adet düzensiliği için verdi?doğum kontrol hapı felen veremdi?iltihaptan geçsede adet düzensizliği başka bişi ama ilaçla nasıl geçicek anlamadım?

bendede vardı mesela genç kızken düzensizlik ağrı doğum kontrol hapı ile devam ettik halende kullanıyorum senelerdir..

inş. hadi canım güzel haberler bekliyoruz

evet adet düzensizliği için d.kontrol hapı verirler benim bildiğim

arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun.
derincim üzülme bak, moralini bozmamaya çalış,aklına güzel şeyler getir ve hemen egzersizlere kaldığın yerden devam etmelisin canım olacak olacak inşallah
hayat güzel.....

günaydın papatya seninde geçmiş kandilin mübarek olsun canım Allah kolaylık versin canım kaynanandan dolayı aman evliliğini bi kaynana yüzünden yıkma ne aşamadasın neler yapıyorsun
cnm bir prmaktaym egzersiz yapıorum ama moral sıfır kaynana

arkadaşlar bişey sorcam size, vajinal enfeksiyon yada mantar hamile olmaya engel mi

canımcım senelerdir mantar bendede vardı tedavi oldum ağızdan alınan hap yöntemiyle ve şimdi ara arada kaşıntılarım tutuyo ama eskisi gibi değil benim gittiğim doktorum bunun sonuçta engel olmadığını söylüyo ama gebelik sresince ilaç kullanımı yada krem kullanımı doktorlar bebek için önermediğinden dolayı gebelik öncesinde bunu kontrol altına alıp tedavi olman daha mantıklı..öyle bir şey varsa tabiki..

vallahi 4tane ilaç verdi dogum kontrol hapı yok her ay idrar testi yaptır kontrol edelim dedi bgun basladım ilaçlara ama acayip mide bulantısı yapıyr

vallahi 4tane ilaç verdi dogum kontrol hapı yok her ay idrar testi yaptır kontrol edelim dedi bgun basladım ilaçlara ama acayip mide bulantısı yapıyr

hımmmmm anladım canım dikkat et kendine o zaman
ilaçlarıda netten bi araştır bakalım ben genelde öle yaparım çünkü neymiş faydası kullananlar ne yorumda bulunmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…