- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.041
ona karşı hevesin kalmıyor ama kendin için yapmalısın canım bu dertten kurtulmak için ben egzersize başladığımda eşim bana saçma saçma işler yapma en iyisi bi doktora gidelim diyip duruyordu ben hep kendim yaptım egzersizimi onun haberi bile olmadı ancak olsun istyiordu ama bana da saçma diyerek şevkimi kırıyordu son aşamalarda onla olmaya başladı boş ver canım kendini dinle içindeki isteksizliği değil kurtulma çığlığını dinle egzersizleri eşinlemi yapıyorsun peki
Eşimle bir defa yaptım egzersiz...
Ondada hemen olacağını falan düşünüp acele etti ve olmadı tabi...
kendim yapmaya çalışıyordum kaç gündür yapmıyorum...
Bence ona inat tekrardan egzersizlere başla canım ara verme ara vermeden yapsan 1 haftada halledilebilir inan bak ne güzel kendin de diyorsun son yaptığın egzersizler de başarılı olduğunu kendin de görmüşsün bırakma kendini ne olur tamamen beyin oyunu egzersizlerden uzaklaştırma kendini moralini falan bozma yeniceksin sen kaçtıkça daha zor olucak
gnaydın kızlar dün dualarınız bizlerle olmuştur inş herkesin geçmiş kandili mübarek olsun bu arada krzalit kristalin karşılaşamaz olduk senle neredesn sana ihtyacı var çok rahatlatmıştı eni konuşmaların ne olur destegini esrgeme benden ... szlerde kızlar daha yenyim ama 9 aydır bu illet yüzünden neler çektm boşanmaya kalkıştık tabi eşimden dolayı deil sadece ende bi kaynana var düşman başına bile vermesin... derler ya ondan işte sürekli psikolojimi bozuo neyse sizxlerden nbr
Ben egzersizleri başarsam bile böyle hevessizken eşimle denemem ki başarmayı
Dediğim gibi psikolojik destek almalıyım bence
Görüşmek üzere canım...
zehracığım baharcığım inş. en yakın zamanda çocuk sahibi olursunuz bu mübarek günde umarım dualarınız kabul olur
Canım günaydın
süper yapmışsın bak dediğim gibi köklü test yaptırmak işe yarıyo her zaman..
Bu arada herkesin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN..DUALARINIZ KABUL OLSUN..
canım benım yaptıgın bence cok dogru bır davranıs ...ıhsallh canım beraberce verırız mujdeyı kızlara ...rabbım su mubarek gunde dualarımıız kabul etsın kızlar ıhsalh...hepımız bırbırımıze dua edelım en kısa zamnda kurtulmak ııcn ..bebek ısteyenlere saglıklı evlatlar ıcın ...KANDILINIZ MUBAREK OLSUN KIZLAR...:Saruboceq:
evet cnm kan testimde e hormonlarda hiç bir sorun çıkmadı şükürler olsun enfeksiyonu kurutursan ve adet gnmn aralıgı düzenlenirse gebe kalablrmişim inş.
inş. cnm kan testi yptrdım negatif çıktı idrarda enfeksiyon çıktı onun tedavisini görücm adet düzenszliğide varmış ben 5 gn aralık norml sanıyrdum ama deglmş inş. önmzdeki aylar gzl haberi veririm szlere
hadi gözün aydın o zaman canım sorun çıkmamış önemlisi o
adet düzensiliği için verdi?doğum kontrol hapı felen veremdi?iltihaptan geçsede adet düzensizliği başka bişi ama ilaçla nasıl geçicek anlamadım?
bendede vardı mesela genç kızken düzensizlik ağrı doğum kontrol hapı ile devam ettik halende kullanıyorum senelerdir..
arkadaşlar bişey sorcam size, vajinal enfeksiyon yada mantar hamile olmaya engel mi
arkadaşlar bişey sorcam size, vajinal enfeksiyon yada mantar hamile olmaya engel mi
hadi gözün aydın o zaman canım sorun çıkmamış önemlisi o
adet düzensiliği için verdi?doğum kontrol hapı felen veremdi?iltihaptan geçsede adet düzensizliği başka bişi ama ilaçla nasıl geçicek anlamadım?
bendede vardı mesela genç kızken düzensizlik ağrı doğum kontrol hapı ile devam ettik halende kullanıyorum senelerdir..
vallahi 4tane ilaç verdi dogum kontrol hapı yok her ay idrar testi yaptır kontrol edelim dedi bgun basladım ilaçlara ama acayip mide bulantısı yapıyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?