- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #9.001
Canım hepimizinki psikolojik, ama bak hepimiz aştık, aşıyoruz. Sen yapamıyorum falan deyince deniyorsun deniyorsun olmuyor sanmıştım. Bir kere yapamadın diye hemen kötü hissetme kendini. Bazen kolay olmuyor, ne yapalım.. İstersen nefes egzersizlerine de bir göz at, gevşemen konusunda çok yardımı dokunur. İlk zamanlar kendini kasman doğal. Biraz çabala, bak ucundan azıcık girmeye başladığında olabildiğini göreceksin ve gerisi kendiliğinden gelecek. Ama ilk kez başlamak kolay olmaz, çok normal. Sen yeter ki daha fazla erteleme bu durumu.
Ben bir şeyler izleyerek yapardım, elim orada kafam başka yerde olurdu, hiç kasmazdım kendimi, bir dene istersen. Sakın umudunu kesme ve sakın erteleme, parmağının ucu girene kadar biraz ısrarcı ol, sonra inan rahatlayacaksın. Bana güven.
Gerçekten başlangıç hiçde kolay olmuyor bende yeni sayılırım tam anlamıyla olmasada biraz girdirebiliyorum ama öyle bir an geliyorki ağrı gibi bişey hissediyorum aşamayacakmışım gibi geliyor ama deniyorum.Ben gün içinde dediğin gibi tv karşısında yapıyorum egzersizleri.İki boğum olmadı kaç gün oldu krizalit.kristalin sen ne kadar sürede aştın?Bendede anestol var ama kullanmak istemiorum alışkanlık yapar diye.Gleitgelen jel kullanıyorum.Yardımlarınız için teşekkürler bütün arkadaşlara Allah kolaylık versin ve KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN.Bu gün hepimiz birbirimize dua edelim...:Saruboceq: