- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.021
tşk ederim canım...
hiç duymamıştım bu bitkiyi, çayını da duymamıştım.. adetlerim ağrılı geçer.. denicem bunu bi daha ki sefere..
regl bitsin 1hafta içinde duyacaksınız inşallah.. azimliyim..:lepi:
Ama pes etme, bak aylardır bu başlığı takip ederim, egzersizlerine başlayıp da yol almayan birine rastlamadım. Ama uzun, ama kısa zamanda, olacak.
Benim aşmam şöyle oldu, ben egzersizlere başladım, bir hafta sonra üç parmak yapabiliyordum. Sonrasında denedik, oluyordu ama öncesinde de egzersiz yapmazsam zorlanıyordum, yani tam rahat olmuyordum. Birkaç hafta daha egzersiz yaptım ama fazla bir ilerleme kaydedemedim. Çünkü üç parmaklayaptıktan sonra zaten hep aynı egzersiz oluyor, o da seni daha ileri götürmüyor. Baktım öyle olacak gibi değil, bir mumu kağıt havlu ile kalınlaştırıp, streç filmle tutturup öyle deneyeyim dedim. Mumda ilkin bayağı zorlandım, ama sadece iki egzersizden sonra aştım, ne kadar rahat girdi anlatamam. O günlerden sonra böyle bir sorunum kalmadı Allah'a şükür. Darısı herkesin başına.
Anestol konusunda ben de sana katılıyorum, katlanılmayacak gibi değilse kullanma hiç. Hissettiğin zorlanmalardan da anlarsın egzersizler iyi gidiyor mu, gittikçe daha kolay oluyor mu diye.
Umarım herkes başarır en kısa zamanda, Allah hepimize kolaylık versin. Herkesin kandili mübârek olsun.
Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler arkadaşım.Bende elimden geleni yapıyorum inşallah sonuca ulaşabilirim burada sizinle paylaşmaya devam edeceğim.Ümitsizlik çok kötü o yüzden insan hiçbir zaman umudunu kaybetmemeli,ancak bu şekilde başarılabilir bu sorun.
arkadslar gnydın sabah saglık ocagına gttim köklü bir test yaptırdım.kan,idrar,hormon falan.idrarda enfeksiyon çıktı ilaç kullandıgım halde işe yaramamış dr.bir sürü ilaç yazdı.adet dönemimi aralıklarıda söyledim adet düzenszliği var dedi.ilk önce bunları tedavi edelim tekrar dene gebelik yoksa dedi saat 4.00gbide kan testi sonuçlarıma bktırıcm.şimdilk engelleri kaldırayım gebeliktki, allahın iznyle bundan sonra kalırım inş.enfeksiyon olunca gebelik oluşmuyrmuş spermin ömrünü azaltıyrmuş yumurtaya gderken.size de tavsiyem gebe klmak isteynler ne var ne yok test yaptırın baharcım çlşmalara devam ikimzde aynı anda verelim müjdeli haberleri:)
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Bugün saat 12.50'de gidicem okula...
Randevu aldım pazartesi gidiyorum doktora...
Günaydın Derincim sorunlarını inşallah bir an önce aşarsın herşey normale döner senin için doktor umarım sana sanş getirir ve herşey normale döner sende bu illetten bir an önce kurtulman dileğiyle canım dualarımız senin ve diğer arkadaşlar için
Teşekkür ederim canım...
Çok bunalttı bu sorun beni artık...
1,5 yıldır ne yaşadığımı bir ben biliyorum
Bu sorunu olmayan başka biri dese seni anlıyabiliyorum inanmaz insan ama inan anlıyabiliyorum seni tabıkı herkezin evliliğinde başka sorunlarda olabiliyor birde üstüne bu sorun olunca haram oluyor evlilik ama inan geçicek bu günler sende^' bu muymuş 'diceksin bir gün yenmeden önce hep bu şekilde yaşıyacağını düşünüyor insan ama bi yen gör bak ne saçma düşünüyormuşuz egzersiz devam dime
günaydın arkadaşlarrr...
Günaydın, hoşgeldin....
Yenince bu muymuş diyeceğime eminim zaten ama nasıl yeneceğim konusunda hiç emin değilim...
Benim sorunum tamamen psikolojik...
Ne zaman egzersize kalkışsam, bir yol katetsem tamam bu sefer olacak desem eşimle kavga ediyoruz...
Moral alt üst olunca da takdir edersin ki hiç heves kalmıyor ve tekrar bırakıyorum egzersizi, umutsuzluğa kapılıyorum vs...
Benim biraz da psikolojik desteğe ihtiyacım var...
Arkadaşlar merhba.Geçen serçe parmağımının ilk boğumunu sokmuştm.Daha sonra regl oldm ve dün denediğimde başaramadım neden böyle oluyor anlam veremedim bir türlü.Be yenemiycem galiba.Artık çocuk soruları başladı.iyice bunalmaya başladım.Allahtan kayınvalidem ve eşim çok anlayışlı insanlar....
Arkadaşlar merhba.Geçen serçe parmağımının ilk boğumunu sokmuştm.Daha sonra regl oldm ve dün denediğimde başaramadım neden böyle oluyor anlam veremedim bir türlü.Be yenemiycem galiba.Artık çocuk soruları başladı.iyice bunalmaya başladım.Allahtan kayınvalidem ve eşim çok anlayışlı insanlar....
Artık olsn istiyorummm.Artık bizim çocuğumuz olmucak mı psikolojisindeyim..Harap edip duruyorum kendimi..
psikoloji konusunda inşallah doktordan istediğin desteği alırsın egzersizlerle birlikte yeniceksin canım bu aralar eşini duymamaya çalış kendine konsantre ol moralini hiç bozma bunlar hep ertelemen için sebep oluyor yenmek için erteleme kesin ve kez olmaması gerekiyor egzersizler de inatçısın bide inadını bu yönde de kullan
boş ver vajiyi yenince çatır çatır kavga edersin (etmeyin de) böle bi problemimiz olunca insan kendini ezik hissediyo bide bilmiyorum sende oluyormu ama ben eşimle bile kavga etme hakkı bulmuyordum kendim de
Kendimi ezik hissetmiyorum çünkü benim bu durumuma sebep kendisi, ezik olan da o olmalı bana göre...
O benim moralimi bozduğu zaman benim ona karşı bir hevesim kalmıyor. Yapmak istemiyorum diyorum...
Bu nedenle egzersizi de bırakıyorum...
Birkaç gün öncesine kadar egzersizler çok iyi gidiyordu, ama hiçbir hevesim kalmadı şuan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?