- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #8.981
parmak egzersizlerine gelince onlarlada yapacağımı sanmıyorum çünkü acıyor içi sanki yapışık diyeceğim vajinamın birlikte olamasak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
parmak egzersizlerine gelince onlarlada yapacağımı sanmıyorum çünkü acıyor içi sanki yapışık diyeceğim vajinamın birlikte olamasak
bu dokyor sadece ümit verdi ama ilaçsız olmuyor kesin çözüm değil üstelik o zamanlar 3 milyarı geçik para ödemiştik
bencede ama malesef olay ortada bu psikolojik deselerde acıyor bu hisdemi yok yani acımıyormu acıyor işte hatta elleyemiyorum bile
çok sevindim eğer egzersizlere başlayıp uygularsanız bu iş bitmiş demektir..ben de kısa süre yaşadım bu durumu ......öselden isteyen arkadaşlarıma neler yaptıklarımı anlatabilirm..bu arada anestol çok az tesirli bi ilaç................yerel anestesik yani...emla krem alın ve bi fındık tanesi kadar içine sıkın arkadaşlar ve bi hafta mühlet verin kendiize her gün azar azar deneyin...........haa çok kötü durumda olanlar isee ilk öncee eşinizle aranızdaki sıcak teması kesmeyin, mesela bi gün boyunda eşinizle kucaklaşın , sırtnı okşayın , aklınıza o an olacak diye düşünmeyin..sonra da o egzersizlerre geçin önce siz sonra da eşiniz yapsın bunu,,,en son aşama ilişki...egzersizler oluyorsaaa ilişki olmuş bilin ,,bol şanslarr .............
ya ben bu kegel egzersinizi de yapamıyorum yaparmağımı yavas yavas sokuyorum ama yine aşırı derecede kasılma hissediyorum 1cm dahi gitmeden acımaya baslıyor böle panikliyorum bırakmak zorunda kalıyorum bendemi bir anormallik var anlamadım gitti bu gidişle bakire ölücem emlayı sürüyorum ama bana etki etmiyor sadece vajinamın içi ısınıyor ve yanıyor okadar uyuşma falan hissizlik hiç olmuyor bende hiçbir işe yaramadı yani anestollamı denesemki bi çok kişi onla yapmış off ne yapcağımı şaşırdım çok kötü durumdayım şu haydar dümenin xylocaine spreyinide eczanelerde bulamadım onuda denicektim ama kaç yere sordum yok.
evet gleitgelen kayganlaştırıcı jel kullandım. birde daha bugün ilk defa denedim parmağı umudumu kesmek istemiyorum ama hiç yapamıcakmışım gibi geliyor bazenbirazda benim psikolojik sanırım ya korkuyu atamıyorum üstümden o yüzden çok kasılıyorum. acımasıda artık vajina yapısındanmı deri yapısındanmı bilemiyorum bu durumu nasıl adlandırcağımı bile sasırdım
bana emla bile etki etmediyse ozaman anestol hiç işe yaramaz
evet gleitgelen kayganlaştırıcı jel kullandım. birde daha bugün ilk defa denedim parmağı umudumu kesmek istemiyorum ama hiç yapamıcakmışım gibi geliyor bazenbirazda benim psikolojik sanırım ya korkuyu atamıyorum üstümden o yüzden çok kasılıyorum. acımasıda artık vajina yapısındanmı deri yapısındanmı bilemiyorum bu durumu nasıl adlandırcağımı bile sasırdım
canım kendini kasmadığın sürece canın yanmaz. umudunu sakın kaybetme. inan aranızdaki en umutsuz vaka benken ve bir haftada çok uzun yol katetmişken sizler her türlü yaparsınız sakın pes etme.. parmak egzersizlerini ilerlettikçe zaten o kafandaki korkuyu tamamen atacaksın..
tatlım krizalit.kristalin arkadaşımıznda dediği gibi anestol daha hafif bi uyuşturucu krem. eğer dayanılmayacak bi ağrı hissetmiyorsan bu kremlere hiç alışma derim..
çok sağol canım bunları böyle paylaşmak bile iyi geliyor.. tavsiyelerini denicem umarım en kısa zamanda mücdeli haberi verebilirim :) sabretmem lazım
canım benım yaptıgın bence cok dogru bır davranıs ...ıhsallh canım beraberce verırız mujdeyı kızlara ...rabbım su mubarek gunde dualarımıız kabul etsın kızlar ıhsalh...hepımız bırbırımıze dua edelım en kısa zamnda kurtulmak ııcn ..bebek ısteyenlere saglıklı evlatlar ıcın ...KANDILINIZ MUBAREK OLSUN KIZLAR...:Saruboceq:arkadslar gnydın sabah saglık ocagına gttim köklü bir test yaptırdım.kan,idrar,hormon falan.idrarda enfeksiyon çıktı ilaç kullandıgım halde işe yaramamış dr.bir sürü ilaç yazdı.adet dönemimi aralıklarıda söyledim adet düzenszliği var dedi.ilk önce bunları tedavi edelim tekrar dene gebelik yoksa dedi saat 4.00gbide kan testi sonuçlarıma bktırıcm.şimdilk engelleri kaldırayım gebeliktki, allahın iznyle bundan sonra kalırım inş.enfeksiyon olunca gebelik oluşmuyrmuş spermin ömrünü azaltıyrmuş yumurtaya gderken.size de tavsiyem gebe klmak isteynler ne var ne yok test yaptırın baharcım çlşmalara devam ikimzde aynı anda verelim müjdeli haberleri:)