Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gerçekten başlangıç hiçde kolay olmuyor bende yeni sayılırım tam anlamıyla olmasada biraz girdirebiliyorum ama öyle bir an geliyorki ağrı gibi bişey hissediyorum aşamayacakmışım gibi geliyor ama deniyorum.Ben gün içinde dediğin gibi tv karşısında yapıyorum egzersizleri.İki boğum olmadı kaç gün oldu krizalit.kristalin sen ne kadar sürede aştın?Bendede anestol var ama kullanmak istemiorum alışkanlık yapar diye.Gleitgelen jel kullanıyorum.Yardımlarınız için teşekkürler bütün arkadaşlara Allah kolaylık versin ve KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN.Bu gün hepimiz birbirimize dua edelim...:Saruboceq:

Canım günaydın

süper yapmışsın bak dediğim gibi köklü test yaptırmak işe yarıyo her zaman..

Bu arada herkesin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN..DUALARINIZ KABUL OLSUN..

akşama tekrar denicm saol cnm.Gerçekten başarmak istiyorum.Tam evli bile değiliz bu şekilde.

Canım enfeksiyon olunca hamile kalma olasılığı azalıyor mu yoksa imkansızlaşıyor mu?
Benim de aynı şekilde yumurtalıklarım fena iltihaplı...

Son düzenleme:

Ama pes etme, bak aylardır bu başlığı takip ederim, egzersizlerine başlayıp da yol almayan birine rastlamadım. Ama uzun, ama kısa zamanda, olacak.

Benim aşmam şöyle oldu, ben egzersizlere başladım, bir hafta sonra üç parmak yapabiliyordum. Sonrasında denedik, oluyordu ama öncesinde de egzersiz yapmazsam zorlanıyordum, yani tam rahat olmuyordum. Birkaç hafta daha egzersiz yaptım ama fazla bir ilerleme kaydedemedim. Çünkü üç parmaklayaptıktan sonra zaten hep aynı egzersiz oluyor, o da seni daha ileri götürmüyor. Baktım öyle olacak gibi değil, bir mumu kağıt havlu ile kalınlaştırıp, streç filmle tutturup öyle deneyeyim dedim. Mumda ilkin bayağı zorlandım, ama sadece iki egzersizden sonra aştım, ne kadar rahat girdi anlatamam. O günlerden sonra böyle bir sorunum kalmadı Allah'a şükür. Darısı herkesin başına.

Anestol konusunda ben de sana katılıyorum, katlanılmayacak gibi değilse kullanma hiç. Hissettiğin zorlanmalardan da anlarsın egzersizler iyi gidiyor mu, gittikçe daha kolay oluyor mu diye.

Umarım herkes başarır en kısa zamanda, Allah hepimize kolaylık versin. Herkesin kandili mübârek olsun.

arkadaşlar mrb ben emla kremi aldım bugün uygulamayı düşünüyorum bana bi yol gösterir misiniz

Emla'nın yanında, su bazlı bir kayganlaştırıcı da almanızı öneririm. Normalde kuruluk problemi yaşamasanız da parmak egzersizleri insanı tahrik edecek son şey bile olmadığından kayganlaştırıcıya ihtiyaç oluyor, onu eczaneden edinmeden başlamayın, kuru kuru zor olur.

Sonrası için de, daha önce başka bir arkadaşa yazdığım yazıyı koyuyorum, umarım faydasını görürsünüz.

ya öncelikle çok sevindim gerçekten mutlu oldum inanki darısı herlkezin başına nasıl oldu biraz anlatırmısın bananda yardımcı olurmusun efes cvp yazarsan çok mutlu olurum

Bazı başka sorunlar buna yansıyor ya...

Geçmiş olsun. Ve aklıma gelmişken tavsiye edeyim, civanperçemi çayı regl öncesi yaşanan olumsuzluklara çok iyi geliyor, senin de aklında bulunsun. Çok faydalı bir bitki bilhassa kadınlar için.

İnşallah yakın zamanda alırız müjdeli haberini kaydirigubbakcemile5

tşk ederim canım...
hiç duymamıştım bu bitkiyi, çayını da duymamıştım.. adetlerim ağrılı geçer.. denicem bunu bi daha ki sefere..

regl bitsin 1hafta içinde duyacaksınız inşallah.. azimliyim
..:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…