- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #8.961
Canım bence o en başta zarın türüne bağlı. Benim bildiğim beş çeşidi var, esnekten başlıyor, bir de mesela ender de rastlansa hiç boşluğu olmayan türü var, regl kanı gelsin diye bile operasyonla delik açılıyor. En yaygın olanın ortası boş, zar halka gibi, vajina duvarına bağlı. Ağır ağır başlanırsa ilişkiye kanama olmayabilir sanırım, ama esneme payı yoksa, ya da biraz şehvetli bir ilişki olacaksa gidebilir. Bilinmez ki.
Benim bildiğim zar esnek değilse er ya da geç kanaması olur bir seferinde. Ama dediğim gibi vajina yapısına, zarın türüne ve penis boyutuna göre değişir. Herkesin kukusu, pipisi, giriş şekli bir değil ki. yerimseniben
yaa dediklerinde sonuna kadar hakılısın bende biliyorum
ama benim demek istediğim doktorlar kanama olmaz pembe leke gelir diye idda ediyolarya hani ben onu demeye çalışıyorum azda olsa minnacıkta olsa kan geliyo yani yırtılmadan bu iş olmaz diyorum
yine söylüyorum evet benim zarım esnekti hiç sorun yoktu sadece ileriye gittik diye kanama fazla oldu ama çevremde ne kadar kişi varsa yeni evlenen yada daha önce yaşamış olan kişmse sorsam aynı şeylkeri söylüyoruz ve onlardada kan gelmiş oluyo
daha geçen hafta arkadaşım evlendi önce doktora gitti zarının oldukça kalın olduğunu söyledi doktor ama evlilik sonrası beni aradı gerçektenden kasmadığı halde ondada kanama olmuş
yani sonuç yırtılma olmadan kassanda kasmasanda azda olsa kanama olmadan bu iş olmaz demek istiyorum
yanlışmı düşünüyorum?