Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

parmak egzersizlerine gelince onlarlada yapacağımı sanmıyorum çünkü acıyor içi sanki yapışık diyeceğim vajinamın birlikte olamasak

Bence yaparsın, sen şu an geçmişte yaşadıkların yüzünden öyle konuşuyorsun. Birlikte olabildikten sonra bunu parmağınla yapmak emin ol kolay gelecektir. İlk zamanlar biraz gergin hissedersin belki ama zamanla alışırsın.

Ve egzersizlerini güzelce yapıp denemelere geçtiğin zaman aradaki farkı yaşayıp göreceksin, iyi ki egzersiz yapmışım diyeceksin. O yüzden hiç olumsuz düşünme, kayganlaştırıcın yoksa eczaneden edin ve bir an önce egzersizlerine başla. Acımayacak. Çok acırsa da sprey ya da emla kullanırsın bir süre. Ama inan ki alışıp onsuz da yapabileceksin.

bu dokyor sadece ümit verdi ama ilaçsız olmuyor kesin çözüm değil üstelik o zamanlar 3 milyarı geçik para ödemiştik

Haydar Dümen birçok açıdan takdir ettiğim bir doktordur ama vajinismus tedavisini saçmasapan buluyorum, saatlerce hazırlık yapıp bir sürü ilaç kullanıp aşılacak bir sorun değil ki bu. Ondan sonra alışır insan onlara bağımlı olur, onlarsız ilişkiye girmeye korkar. Para tuzağından başka bir şey değil.

Burada yapılması gereken şey vajinaya bir şeylerin girebildiğini kabullenebilmek, vücudun istemsiz tepkilerini azaltabilmek. Bu da parmak egzersizleriyle mümkün.

bencede ama malesef olay ortada bu psikolojik deselerde acıyor bu hisdemi yok yani acımıyormu acıyor işte hatta elleyemiyorum bile

Tabi ki öyledir, sonuçta ister istemez kendini sıkıyorsun ve bu bedenine yansıyor. Sana tavsiyem kendini buna psikolojik olarak hazırla ve en azından dokunmaya falan çalış. Bunu en başta kendin için, sonra eşin için yap.

Kalıp biraz daha yardımcı olabilmeyi, ya da en azından bunu denemeyi isterdim ama bu akşam da bana ayrılan sürenin sonuna geldik, benim fotoğraf çekmeye gitmem lazım. Herkese iyi akşamlar.

mrb ben yeni üye oldum özelden msj atamıyorumaynı sorun bendede var yardımcı olurmusunuzzz çok kötü bi durum

Anestol sadece yaralı dokulara etki ettiğinden sizin durumunuzda daha iyi olmaz. Zaten hem emla hem anestol denemiş arkadaşlar emlanın kesinlikle çok daha etkili olduğunu söylediler. Dediğiniz spreyin de galiba boru gibi ucu vardı içeriye girebilen, yapabilirseniz işinize yarar umarım.

Bu arada, kayganlaştırıcı kullanıyor musunuz? O olmadan zor olur.

canım kendini kasmadığın sürece canın yanmaz. umudunu sakın kaybetme. inan aranızdaki en umutsuz vaka benken ve bir haftada çok uzun yol katetmişken sizler her türlü yaparsınız sakın pes etme.. parmak egzersizlerini ilerlettikçe zaten o kafandaki korkuyu tamamen atacaksın..
tatlım krizalit.kristalin arkadaşımıznda dediği gibi anestol daha hafif bi uyuşturucu krem. eğer dayanılmayacak bi ağrı hissetmiyorsan bu kremlere hiç alışma derim..

Canım hepimizinki psikolojik, ama bak hepimiz aştık, aşıyoruz. Sen yapamıyorum falan deyince deniyorsun deniyorsun olmuyor sanmıştım. Bir kere yapamadın diye hemen kötü hissetme kendini. Bazen kolay olmuyor, ne yapalım.. İstersen nefes egzersizlerine de bir göz at, gevşemen konusunda çok yardımı dokunur. İlk zamanlar kendini kasman doğal. Biraz çabala, bak ucundan azıcık girmeye başladığında olabildiğini göreceksin ve gerisi kendiliğinden gelecek. Ama ilk kez başlamak kolay olmaz, çok normal. Sen yeter ki daha fazla erteleme bu durumu.

Ben bir şeyler izleyerek yapardım, elim orada kafam başka yerde olurdu, hiç kasmazdım kendimi, bir dene istersen. Sakın umudunu kesme ve sakın erteleme, parmağının ucu girene kadar biraz ısrarcı ol, sonra inan rahatlayacaksın. Bana güven.

Merhaba canım, sen nasılsın?

gnydın cnm bende emlayla denedim bir tüp emlayı hep sıktım vajina içine uyuştrdugum halde olmamıstı,her gn burdaki gelşmeleri okuyrdum biri 2.parmagı grdrdm dgri p...si grdrdm dyordu.kendi kendime demekki bu olmuyck bişey dgl dedim ilk basta yapamıyrum dye üzülen bu insanlar o kadar umutsz grnrken şimdi neden yapıyrlar dedim.ve önce allahın yardımı sonrada hırsla kegele basladım kafamda bu işi bir oyun gbi dşndm her sabah ben dycm bugün su parmagı atlattım dye,onları gecicem dedim gecicem hırsı yarattım beynimde o kadr kaptırdım gercktn hergn 1parmak 2 parmak derken mum ve aksamına p...s 6gnde yendimciddi bir kegel egzerszlerinden sonra.çok şükür ki şimdi çok çok iyiyim rada kasılmalarım olmuyr degil onda da kegel yapıp ilişki öncesi atlatıyrum sinirli ve gergin oldugumda anladımki vajinamda kasılıyr ve geriliyr.o yzden moralimi yüksek tutup basarıcm demek bu hastalığın ilacı emla yada kas gevseticileri dgl moral ve güven...

arkadslar gnydın sabah saglık ocagına gttim köklü bir test yaptırdım.kan,idrar,hormon falan.idrarda enfeksiyon çıktı ilaç kullandıgım halde işe yaramamış dr.bir sürü ilaç yazdı.adet dönemimi aralıklarıda söyledim adet düzenszliği var dedi.ilk önce bunları tedavi edelim tekrar dene gebelik yoksa dedi saat 4.00gbide kan testi sonuçlarıma bktırıcm.şimdilk engelleri kaldırayım gebeliktki, allahın iznyle bundan sonra kalırım inş.enfeksiyon olunca gebelik oluşmuyrmuş spermin ömrünü azaltıyrmuş yumurtaya gderken.size de tavsiyem gebe klmak isteynler ne var ne yok test yaptırın baharcım çlşmalara devam ikimzde aynı anda verelim müjdeli haberleri:)

canım benım yaptıgın bence cok dogru bır davranıs ...ıhsallh canım beraberce verırız mujdeyı kızlara ...rabbım su mubarek gunde dualarımıız kabul etsın kızlar ıhsalh...hepımız bırbırımıze dua edelım en kısa zamnda kurtulmak ııcn ..bebek ısteyenlere saglıklı evlatlar ıcın ...KANDILINIZ MUBAREK OLSUN KIZLAR...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…