- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.881
ve sunuda dıyeyım parmagını dumduz ıktırmı popo kısmına dogru assagıya dogru ıktır panıkledııgn acı hıhsettıgın anda bekel ama parmagını cekme derın derın neefs al ok..kendı ne kadra rahat bırakırsan o kadar ıyı olurhoşbulduk canım... deneyeceğim dediklerini çok teşekkürler.ilerliyorum fakat sanki parmağım birşeye değiyor zannediyorum bu kastığım içinmi oluyor sence? normalde acımaması lazım değilmi.
kızlar slm kimsew yokmu ya hadi yardım edin motive edin bir parmak aldım bir iki ogum fakat gerisini yapamadınm henüz emla gerçekten uyuşturuomu işe yarıomu
hoşbulduk canım... deneyeceğim dediklerini çok teşekkürler.ilerliyorum fakat sanki parmağım birşeye değiyor zannediyorum bu kastığım içinmi oluyor sence? normalde acımaması lazım değilmi.
selam kızlar mumla egzersize devam ediorum fakat ilk alışımda hep acı duyuyorum çok moralim bozuluyo:gitme:
evet keısnlıkle uyusturuyor emla kreme ama bıraz daha dene derım egerkı olamzssa maden bı parmak oluyo parmagına kucuk bıraz al ve ıc kısma sur sonra paramgını ksu sekılde yap ve ck hafıfg ıktır basaracaksınıdr[/ inş cnm nş ya
saol nerelerdesin iki gündür krizalitn kristalin karşılaşamadık
Doğrudur canım, birkaç santim ileride bir çepeçevre bir doku parçasına temas edeceksin. Ve orayı geçtiğinde göreceksin ki arkası çok geniş, amacın işte o kısmın içinden parmaklarını geçirebilmek, orayı biraz açmak. Şu aşamada biraz acıması normal.
Tamam dediklerinizi uygulayacağım inaşallah.Aslında en büyük korkum bu egzersizler sırasında kızlık zarına değmesi falan bilinçaltımda bunlar var.o yüzdende ilerleyemiyorum galiba ama tekrar tekrar deneyeceğim teşekkürler.
Tamam dediklerinizi uygulayacağım inaşallah.Aslında en büyük korkum bu egzersizler sırasında kızlık zarına değmesi falan bilinçaltımda bunlar var.o yüzdende ilerleyemiyorum galiba ama tekrar tekrar deneyeceğim teşekkürler.
Canım uzan yatağına. Altına havlu falan ser, krem, kayganlaştırıcı falan akarsa çarşafın leke olmasın. Sırtını yumuşak bir yere daya. Ben yorganımı tortop yapardım, rahat oluyor. Kalçanın altına da kırlent gibi bir şey koy hatta, ama tabi havlunun altına, orası daha açık duruyor, rahat edersin. Yanına kremini şuyunu buyunu al, mendil al. İster televizyon karşısında yap, ister bilgisayardan dizi/film bir şeyler izle öyle yap. Baştan sona aklın oranda olmazsa daha rahat hissedersin. Ben bir kere bile bir şey izlemeden egzersiz yapmamışımdır.
Kayganlaştırıcıyı sür parmağına, parmağının ucunu küçük dudakların arasına yerleştir, dairesel hareketlerle içeri yavaş yavaş girmeye çalış. Bu sırada dizlerini kırıp bacaklarını kendine doğru çekersen işin kolaylaşır ama rahat edemezsen sen bilirsin. Sakın kayganlaştırıcısız yapma, ve sakın vajinal kayganlaştırıcı hâricinde bir şey kullanma vazelin, bebe yağı gibi, sakın. Önce birkaç dakika yap öyle, sonra kafanı izlediğin şeye verirsin ama elin sen fark etmesen de çalışacak orada, sen hiç kendini kasmadan yavaş yavaş olacak, bana güven.
Egzersizlerin bu kadar başında emlaya ihtiyaç duyacağını sanmıyorum ama acıyor dersen parmağının ucuna emla da sür, artık parmağın nereye kadar girecekse oralar uyuşsun. İstersen pamuklu çubukla içeriye sür, yapabilirsen.
Ve tavsiyem, iki parmakla çok rahat ileri geri yapar hâle gelmeden eşinle deneme yapma. İyi olması çok düşük bir olasılık, moralini bozmamış olursun. Sen şimdilik egzersizlerine yoğunlaş, onun da zamanı gelecek.
Atladığım bir şey varsa sorabilirsin.
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum, çok şükür bende epey bi yol katettim tam olarak yenemesemde ilişkiye girebildim, ama yine egzersizlere devam ediyorum yalnız bişey farkettim nette o kadar araştırdım ama bulamadım aynada bakarken vajinamın ön duvarından sarkan ufak bir et parçası var üzerinde 2 tane iğne ucu küçüklüğünde delik var, bu bazen egzersiz yaparken vajinamın içine giriyor bittikten sonra yine yerine geliyor?sizlerde de böyle bir durumla karşılaşan varmı?yoksa bu herkesde olan normal bir durummudur?bilgilerinizi bekliyorum.sağlıcakla kalın.
Mumla insan ister istemez kasılıyor, ama dayanılmayacak gibi değilse bırakma, inan şükredeceksin sonra.
az önce mumun çevresine 2 kat peçete sarıp eldivene geçirip denedim 6-8 cm rahat alabiliyorum ama çok tedirginim 2 gündür gene moralim bozulup duruyo anlamıyorumlmaz:
merhaba arkadaşlar ben parmak egzersizi yaparken bebe yağı kullanıyorum kullanmamın bi sakıncası varmı bilen varsa bana cvp yazabilirmi lütfen
kızlar bişey duydum sizle paylaşmak istyrum adetin ilk gününden itibaren kru inciri ikiye ayırıp yarım lt.suda kaynatıp içecekmişiz bu kadınlar için yumurtayı çogaltmak için,erkek içinde keçi boynuzunu ikiye ayırıp aynı sek.kaynatıp içecekler onlarda 6gn kadının yumurtlama dönemi oldunda.
krizalit soğan kürü nasıl oluyr detaylı blyrmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?