Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağolun arkadaşlar,bağırsaklarım iltihaplanmış kuyruk sokumumda çok şiddetli ağrım oluyo,aşırı derecede mide bulantısı her gece ateşleniyorum acillik oluyorum,hala iyileşemedim..bazen diyorum ben çok sık hastalanırım ve çok uzun sürede atlatırım hani vücudum vajiyi yenmeye kerşımı yapıyo diye,çünkü benim ilk gittiğim psikolog zaten bir kez gittim öyle söylemişti..Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar...

slm kızlar kzılarrr buugn 22 sı ama ben adet olmadım ck heyecanlıyrım 25 kadar beklıycem ondan sonra test yapmak ıstıyorum dualrınızız eksık etmeyın

slm kızlar kzılarrr buugn 22 sı ama ben adet olmadım ck heyecanlıyrım 25 kadar beklıycem ondan sonra test yapmak ıstıyorum dualrınızız eksık etmeyın

Canımmmmm baharımmm inşallah hamişsindirrrrr :Saruboceq:
Rabbim Dilerim gönlüne göre verir bitanem kaydirigubbakcemile3

bişey sorucam !!! .P.. . i tam içine aldıktan sonra belim ağrıo .ilk ilişkilerde öle oluomu acep ohaoldumsmile

baharcım inş. hamilesindr,ben bu gidişle yaza düşünyrum yada seneye artık allah herşeyin hayırlısını versin.yaz bebegi düşünyrum bu yzden seneye olblr inş.ama bna sorarsn içimden bir ses bebeğin içine kondu diyr:)

canım benım ıyıy dıleklerın ıcın ck teseur ederım ..ınanılmaz ıstıyorum hamıle olmak ama RABBIM bılır tabı hakkımızda hayırılısı neyse o olsun ...ıhdsllh en ykın zamnda meleklerımıız hıısederız ıcımızde...

baharcım inşallah herşey dilediğin gibi olur

kızlar lütfen cevap verin

eşimle dün ve ondan önceki gün deneme yaptık p..s tamamı girdi ama gelgit azdı kayganlaştırıcıda kullandık çok acıdı rahat bırakamıyorum heralde kendimi ilk yaptıgımızda çok rahat olmuştu vajinamda arada sırada sızlıyo parmak egzersizi yapıyım dedim epy acıdı sanki karnımın içide acıyo
moralim çok bozuldu daha 2 parmak egzersizindeydik ama birden oluverdi işte şimdi doktoruda bıraktık aradım oldu dedim doktora zaten artık gitcek durumumuzda kalmadı
çok sabırsızım ben galiba ya düzelcekmi bu accık moral verin:gitme:

inş.cnm bnde istyrum bu aralar allahın gücüne gtmesin umutsuz demiyim de umutlarım çok azaldı ya her konuda umudumn azaldıgını dşnyrum.kndmi ykn zmnda toparlamm lazım,ruhsal çökntü var vajiyi yendm dyrsun yinede sorunlar btmyr işte.suan bnmde bebegmn olmasına o kadr ihtiyacım varki...

tabiki dzlck cnm bzlrde ilk denememzdeki kolaylıgı sonraki denemelerde göremedk,bende aynı acıları çektim 1gn olmasa dgr gn acıyı çekyrsun o, o anki istegnede baglı bnce de her denemede braz daha acılma oluyr vajide, yada kasma yapıyrsundr ondan acıyrdur üzülme bnce,egzersz yap ben hala yapıyrum rahat olması acısından.

mafoldumben eşim çok hevesli maşallah ben parmak egzersizi yapayım diyorum tamam diyo sonra atlıyo üstüme:kedi: daha kan gelmedi bi gelse bende senin gibi mum deniycem onunla yapmaya çalışacam ama kanda gelmedi akannehir biliyorum bugünlerde geçecek çogu gitti azı kaldı

desteğiniz için teşekkür ederim yardımınız için de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…