- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #8.721
canım ilk gittiğimde ilaç filan vermedi doktor durumumuzu anlattık idrara cıkmamda hiç bi sorunum yok benim,tahliller temiz cıkınca balayı sistitini anlattı yeni olduğunuz için bu durumları yasıyosunuz dedi sonra tekrar ağrı başladı ve buarada adetim gecti tekrar gittik bebek olabilir dedi bebek olasılığına karsı hamileerinde kullanabilecegi bi ilac verdi ilaç iyi geldi ama adet yok testlerde bebk çıkmadı bide kadın doğuma gideyim dedim bi tane doktor varmıs oda dalga geçti kendince küçümsedi pislikburda jinekolog yok başka bi ilçeye gitmemiz gerekiyo bu hafta bigün gidicez nasipse.vazelin konusuna gelince biz ty ja kullanıoduk doktorumuz önermişti ama o bitti ve burda ondan bulamadık eczacı eşime değişik küçük bi tür kayganlaştırıcı vermiş ama ty ja daha güzeldi ve sağlıklıydı burda ondan olmayınca vazelinle devam ediyoruz ben vajiyi yendikten sonra doktorumu aradım hem müjdeyi verdim hemde vazelin kullanıyoruz bebği engellermi dedim hayır ama yinede buralara yolunuz düşerse ty ja verlim size dedi,bu hafta ilçeye gittiğimizde ty ja da bakarız bide orda sorarız varmı diye bakalım.doktora gelince eşim sağlık grup başkanlığına şikayet edeceğini söylüyor
klava:
![]()
Bayağı karmaşıkmış, çok çok geçmiş olsun canım. Umarım geçiçi bir şeydir. Ve umarım o doktor da hastasıyla alay etmenin cezasını çeker.
Vazelin konusuna gelince de, valla yakında birileri çıkıp "yeter lan, yazma artık aynı şeyi" diyecek gibime geliyor ama her lafı geçtiğinde yazasım geliyor eczaneye gidin gözünüzü seveyim diye. Çünkü bebe yağı kullanıp sonrasında vajinal mantar sorunu yaşayan, bebe yağı kullanmakta ısrar ettiği için o mantarın rahmine sıçramasına sebep olan birini tanıyorum. Bu sitede de yazan oldu mantar çıktı diyen. Ben de ilkin üşenip marketten aldığım bebe yağı ile başlamıştım ama eski üyelerden Ece1 uyarmıştı "onun ph değeri ile vajinanınki farklı, sonuçta ıslak bir doku zarar verirsin" diye, derhal kayganlaştırıcıya geçmiştim. Bebe yağı kullanan herkes tabi tabi sorun yaşayacak değil ama risk var, ne bileyim. O yüzden her seferinde ne olur vajinal kayganlaştırıcı kullanın diyorum. Bir vazelin ya da bebe yağı firması topuklarıma sıktırana kadar susmam sanırım kaydirigubbakcemile3