Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
ben bişey sormak istiyordum, konix marka jel kullanıyordum acaba su bazlı mı bilen var mı?

google'dan baktım, yanlış anlamadıysam konix ultrason jeliymiş. Yağ bazlı olduğunu zannetmiyorum, yağ bazlı olsa zor temizlenirdi.

Şaziye de ultrason jeli tavsiye ederdi zararı yok diye ama o konuda ben kesin bir bilgi sahibi değilim canım.

evet canım ultrason jelın bı zararı yokmus doktoruma sormustum...
bu arada herkeze meraba kızlar bısey soracam bılıyosunuz 2 ay adet gormemıstım ve gecen ay adet sokturucu aldıkdan sonra 3-4 gun adet oldum, bu ay normalde 26sında gelmesı gerekıyordu ama bugun damla damla kanlar gelmeye basladı kahverengı kırmızı gıbı ,sızce neden oldu bu. 1hafta oncesınden neden geldı acaba ,korunmuyordum zaten. bebek yerlesme olsaydı kahverengı gelırdı sadece kırmızı gelmezdı dıyo cevremdekıler .. zaten bende bebek sanmıyorum ama acaba nıye gelıyo bu damlalar ınsallah cooooooooooooook gelmeye baslarda guzelce bı adet gorurum

canım çok sevindim adına sende hızlı ilerliyorsun. azimlisin benim gibi.

gerisi de gelecek göreceksin

teşekkür ederim canım inşallah yeneriz bu illeti.ya egzersiz yapmaya .çok vaktim olmuyo aslında üstüne düşebilsem belkide daha iyi şeyler yapabileceğim. ben bu forma çok uzun zamandır üyeyim ama çok fazla yazmamışımdır bile.sadece okumakla yetiniyordum. ama okumyla falan yenilcek bişey değil bu meret.ama inanın parmak çok iğrenç ve ürkütücü geliyodu orta parmağımı alabildiğime bile inanamıyorum. başaracağıma inanıyorum.bunları yapabildiysem bu site sayesinde.

canm teşekkür ederm ilgilendiğin için,ben de anlayamadım baktım ben de intten ama...suda eriyen diyordu bu nedemektir ?su bazlı anlamına gelir mi?

merhaba kızlar çoktandır giremedim siteye hastalandım çok ağrılar çektim,egzersizlere ara vermek zorunda kaldımhala da düzelemediğim için yapamıyorum herkes iyidir umarım..

su bazlı demek suda eriyen demek değil mi ben yanlış anlamıyorum inşallah.
adet gecikmesi yapar mı bu jeller acaba?

Yok canım doğru anlıyorsun, su bazlı madde, suyla temas edince çözünür. O yüzden mesela ultrason sonrası ıslak bir bezle iki sildin mi temizlenir o jel. Veya sen de egzersiz sonrası çabucak temizlenirsin.

Su bazlı boyayı düşün, suyla açarsın ne güzel, tiner gibi sentetik maddelerle uğraşmazsın, sağlıklıdır, duvarın nefes bile alır.

Ama adet gecikmesi yapabileceğini,hiç sanmıyorum. Bence seninki psikolojiktir.

slm kizlar ben de BASARDIMM!!!! TAM ANLAMIYLA ...size haber vermeden edemedim.zemuszemus
inanamiyorum ya o kadar mutluyum ki yeni haftaya yillarin verdigi yorgunluktan arinmias bi sekilde giriyorum.(2.5 yil oldu) darisi benim gibilerin basina...opuyorum hepinizi ...yardimlariniz icin hepinize tesekkur ediyorum. burada yazan her yazi icin...

tebrikler cnm bu 2,5yılda neyse şans gbi bişey bende 2,5yıl oldugunda basarmıştım bir kaç kişide neyse alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım benim tebrik ederim seni.inan çok sevindim.darısı bizlerin başına.benim için de dua et.

merhaba bayanlar. ben de bu sorundan muzdaribim. çok sorun çektim. tedaviye teşebbüs bile etmedim daha.. şimdi bir partnerim yok ama artık çok sıkıldım ve aynı sorunları yaşamak istemiyorum. istediğim zaman hazır olmak istiyorum. yalnız başıma üstesinden gelebilir miyim? doktor olarak kimi öneriyorsunuz? ne kadar zamanda hallolur ve ne kadara mal olur? yardımlarınıza ihtiyacım var..

Şöyle cevap vereyim sırayla, yalnız başına üstesinden gelebilirsin. Şahsen henüz doktor önermeyeyim, egzersiz metotlarını oku, kendi kendinize bir başla, büyük ihtimalle sen de yenersin. Ben de sadece burada okuduklarımla ve kendi çabamla yendim, aynı durumda olan daha bir sürü arkadaş daha var. Doktora giden arkadaşlar da zaten doktorların da benzer yöntemler uyguladığını söylüyorlar, sonuçta işe yararlılığı kesin bir şey yapıyoruz biz de. Ha "hiç yapamıyorum, çok uğraştım bir türlü olmuyor" dersen o zaman doktora gidersin, sorunun daha derinlerdedir belki onu bilmiyorum. Sana tavsiyem bu konudaki geçmiş mesajlara da bir göz atmandır. Kafanda neyi ne şekilde yapacağını belirler ve başaranlardan cesaret alırsın. Sonuçta psikolojik bir sorun bu, kendini yavaş yavaş alıştırman gerekecek vajinaya bir şeylerin girebildiğine.

Ne kadar zamanda hallolacağı senin inancına, egzersizlerini aksatmamana bağlı. Üstüne gidersen bir ayda da yenebilirsin, ama ertelersen yıllarca düzelemeyebilir de, cidden sana bağlı. O yüzden en kısa zamanda bir eczaneye git ve kendine su bazlı bir kayganlaştırıcı al, onsuz olmaz. Ön bilgin var mı bilmiyorum ama eski mesajlara mutlaka göz gezdir, egzersizler hakkında bir fikir edin. Merak ettiğin en ufak şeyi bile sor, mutlaka cevap alırsın.

Ve lütfen sakın erteleme.

Eşin, sevgilin olmadığı için deneme olanağın yok ama en azından parmaklarının ya da bir şeylerin oraya girebileceğine ikna olmuş olursun, önemli olan da bu zaten. Böyle bir sorunun olduğunu düşünüyorken bir şeyler yapmazsan yarın bir ilişkin olduğunda sorun yaşaman kaçınılmaz olur, kendini şartladığın için. O yüzden en güzeli kendini oraya bir şeylerin girebileceğine şartlamak zemuszemus

Sen parmaklarınla hallettikten sonra mumu kağıt havlu ile kalınlaştırıp, prezervatife sokup öyle de denersin, penis boyutlarında bir şey oluyor. Ben öyle halletmiştim. Ve inan onunla yaptıktan sonra gerçek bir ilişki çok daha kolay geliyor.

Hadi bakalım, kolay gelsin.

Son düzenleme:

Tebrik ederim canım darısı başımıza...

Kızlar günaydın. bembeyazev geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…