- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.741
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
ben bişey sormak istiyordum, konix marka jel kullanıyordum acaba su bazlı mı bilen var mı?
canım çok sevindim adına sende hızlı ilerliyorsun. azimlisin benim gibi.
gerisi de gelecek göreceksin
google'dan baktım, yanlış anlamadıysam konix ultrason jeliymiş. Yağ bazlı olduğunu zannetmiyorum, yağ bazlı olsa zor temizlenirdi.
Şaziye de ultrason jeli tavsiye ederdi zararı yok diye ama o konuda ben kesin bir bilgi sahibi değilim canım.
canm teşekkür ederm ilgilendiğin için,ben de anlayamadım baktım ben de intten ama...suda eriyen diyordu bu nedemektir ?su bazlı anlamına gelir mi?
merhaba kızlar çoktandır giremedim siteye hastalandım çok ağrılar çektim,egzersizlere ara vermek zorunda kaldımhala da düzelemediğim için yapamıyorum herkes iyidir umarım..
merhaba kızlar çoktandır giremedim siteye hastalandım çok ağrılar çektim,egzersizlere ara vermek zorunda kaldımhala da düzelemediğim için yapamıyorum herkes iyidir umarım..
Evet evet, suda çözünen demektir.
Rica ederim canım, taş attım da kolum mu yoruldu yerimseniben
su bazlı demek suda eriyen demek değil mi ben yanlış anlamıyorum inşallah.
adet gecikmesi yapar mı bu jeller acaba?
slm kizlar ben de BASARDIMM!!!! TAM ANLAMIYLA ...size haber vermeden edemedim.zemuszemus
inanamiyorum ya o kadar mutluyum ki yeni haftaya yillarin verdigi yorgunluktan arinmias bi sekilde giriyorum.(2.5 yil oldu) darisi benim gibilerin basina...opuyorum hepinizi ...yardimlariniz icin hepinize tesekkur ediyorum. burada yazan her yazi icin...
slm kizlar ben de BASARDIMM!!!! TAM ANLAMIYLA ...size haber vermeden edemedim.zemuszemus
inanamiyorum ya o kadar mutluyum ki yeni haftaya yillarin verdigi yorgunluktan arinmias bi sekilde giriyorum.(2.5 yil oldu) darisi benim gibilerin basina...opuyorum hepinizi ...yardimlariniz icin hepinize tesekkur ediyorum. burada yazan her yazi icin...
tebrikler cnm bu 2,5yılda neyse şans gbi bişey bende 2,5yıl oldugunda basarmıştım bir kaç kişide neyse alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
merhaba bayanlar. ben de bu sorundan muzdaribim. çok sorun çektim. tedaviye teşebbüs bile etmedim daha.. şimdi bir partnerim yok ama artık çok sıkıldım ve aynı sorunları yaşamak istemiyorum. istediğim zaman hazır olmak istiyorum. yalnız başıma üstesinden gelebilir miyim? doktor olarak kimi öneriyorsunuz? ne kadar zamanda hallolur ve ne kadara mal olur? yardımlarınıza ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?