• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

krizalit ne okuyodun sen tam hatırlayamıyom ama okudugun bölüm neyse bence onu bırak cinsel terapist ol kaydirigubbakcemile3 valla bak hem iyi para var iyi beceriyosun bı işi bi yemek yapıyım dedim kaç sayfa olmuş

cnaım ne okuosun cdden nsanları motve etmeyi etkilemeyi çok iyi beceriyosun mükemmelsin ya keşke tanısaydım seni çok önceden ah ah ah....

Ay kızlaaar, mahçup hissederim ama :kedi:

Ben mimarlık okuyorum. Ama insan psikolojisi, bilhassa da davranışların altında yatan bilinçdışı sebepler gibi konular ilgimi hep çekmiştir. Hem siz burada çatır çatır yazdığıma bakmayın, aslında çok sessiz, kolay kolay konuşmayan bir insanımdır.

Bir de, insanların hayatına olumlu katkılarda bulunabilmek bana kendimi iyi hissettiriyor a.s.

Konumuzla ilgili olarak da; birtakım şeyleri ben de yaşadım, ben de bir şeyleri tecrübe ettim. Keşke elimden gelse de herkese bu konuda yardımcı olabilsem, ama işte tek yapabildiğim doğru olduğuna emin olduğum şeyleri önermek, ya da "bende böyle olmuştu, bir dene bakalım?" demek. Olumlu sonuçları gördükçe çok mutlu oluyorum.

Bir de sanırım, ben eskiden bu kadar olumlu ılımlı biri değildim.
Benim herifçimden de bazı şeyler geçmiş olabilir, sağ olsun, o da çok yapıcı bir insandır, idolümdür, güzel gözlümdür opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
saolun kızlar çok saolun elmde olsa bütün gece saaha kadar yazarım size yazıklarınızı okurum ama razdan çıkıcam işten malum evde internet yok yarında pazar iş yok belki bi ara fırsat bulurum girerim yarınd ai yerlerden

ya inanamıyorum ya o kadar şevkle kendime güvenle gidiyordum ki regl oldum.:çok üzgünüm: herhalde 1 hafta daha olmasam kesin yenerdim ama neyse biraz daha ertelenecek.. 1 sene beklemişim bir süre daha beklerim..

bazı arkadaşların durumuna gerçekten üzüldüm.. zaten bu hastalık bütün psikolojini alt üst ediyor. birde eşlerin üstünüze gelmesi ve başka insanlara duyurması gerçekten çok kötü bir durum.. eşlerin bilinçli ve anlayışlı olması çok önemli.

son olarak krizalit.kristalin aynen kızlara katılıyorum sen cinsel terapist ol. o kadar yardımcı ve destek oluyorsun ki herkese eminim çok dua alıyorsun. yenersem sana minnet olucam a.s.

ya inanamıyorum ya o kadar şevkle kendime güvenle gidiyordum ki regl oldum.:çok üzgünüm: herhalde 1 hafta daha olmasam kesin yenerdim ama neyse biraz daha ertelenecek.. 1 sene beklemişim bir süre daha beklerim..

bazı arkadaşların durumuna gerçekten üzüldüm.. zaten bu hastalık bütün psikolojini alt üst ediyor. birde eşlerin üstünüze gelmesi ve başka insanlara duyurması gerçekten çok kötü bir durum.. eşlerin bilinçli ve anlayışlı olması çok önemli.

son olarak krizalit.kristalin aynen kızlara katılıyorum sen cinsel terapist ol. o kadar yardımcı ve destek oluyorsun ki herkese eminim çok dua alıyorsun. yenersem sana minnet olucam a.s.

Şevkinin kırılmasına gerek yok hiç, birkaç gün tatil yapsın işte. Sonrasında zaten başaracaksın, ondan sonra mola vermek bile istemeyeceksin aklinialirimsmile

Sana da teşekkür ederim. Dediğim gibi, birinde daha ilerleme görülmesi, "Allah razı olsun" denilmesi bana fazlasıyla yetiyor.

Ya da araştırıp eğitim ve sertifika alacak bir yer mi bulsam ne? Haydar Dümen asistanlığa kabul eder mi acaba :roflol:

Son düzenleme:
bi yazı okumuştum vajinismusla ilgili. nerde okuduğumu hatırlamıyorum burda bile olabilir..
o yazıda vajinismus olan bayanların çok kırılgan yapıda, hassas ve duygusal olduklarını eşlerinii veya eş adaylarını da ona göre seçtikleri ve genelde bu hastalığı yaşayan kadınların eşleri anlayışlı olduklarını okumuştum. ama bilinçli bilinçsiz olmaları tabiki önemli..
ben karşı tarafıda anlayabiliyorum erkekler için de zor bir durum çünkü anlayamazlar bizi kasten yaptığımızı düşünürler..
ben o konuda şanslıyım Allah'a şükür.. ben olsam onun yerinde o kadar anlayışlı ve sabırlı davranamazdım herhalde..

Şevkinin kırılmasına gerek yok hiç, birkaç gün tatil yapsın işte. Sonrasında zaten yapacaksın, ondan sonra mola vermek bile istemeyeceksin aklinialirimsmile

Sana da teşekkür ederim. Dediğim gibi, birinde daha ilerleme görülmesi, "Allah razı olsun" denilmesi bana fazlasıyla yetiyor.

Ya da araştırıp eğitim ve sertifika alacak bir yer mi bulsam ne? Haydar Dümen asistanlığa kabul eder mi acaba :roflol:

yok tatlım şevkim kırılmaz.. hergün hemen hemen 2 kere yapıyordum egzersizleri ve çok alışmaya başlamıştım. o yüzden sinir oldum biraz ama bitsin tam gaz devam kaydirigubbakcemile4

sen direk Haydar Dümen'e git.kesinlikle kabul eder hihoyyyt

yok tatlım şevkim kırılmaz.. hergün hemen hemen 2 kere yapıyordum egzersizleri ve çok alışmaya başlamıştım. o yüzden sinir oldum biraz ama bitsin tam gaz devam kaydirigubbakcemile4

sen direk Haydar Dümen'e git.kesinlikle kabul eder hihoyyyt

Ben yazmıştım ya egzersizleri hep film falan izleyerek yaptığımı. Egzersizler ve bu bende öyle alışkanlık olmuştu ki, yendikten sonra bile ne zaman bir şey izlesem egzersiz yapasım gelirdi. Hâttâ aylar sonra geçen gün yapasım geldi ve yaptım :roflol:

Son düzenleme:
selam kızlar uzun aradan sonra döndüm.egzersizlere devam ediyorum bugün ilk kez hiç yapamam dediğim kalın bi mumu 8-9 cm e kadar aldım içime 3 kez arka arkaya denedim mutluyum :) pe..sle denediğimde sadece başını aldım geri bıraktım sonuç yakın gibi geliyo:))eeelifess sana çok sevindim inşlh gerisi gelir arkadaşımopuyorumnanaktan

selam kızlar uzun aradan sonra döndüm.egzersizlere devam ediyorum bugün ilk kez hiç yapamam dediğim kalın bi mumu 8-9 cm e kadar aldım içime 3 kez arka arkaya denedim mutluyum :) pe..sle denediğimde sadece başını aldım geri bıraktım sonuç yakın gibi geliyo:))eeelifess sana çok sevindim inşlh gerisi gelir arkadaşımopuyorumnanaktan

Tebrik ederim, mumdan sonra oldu bil zaten. İnan ki muma alışınca penis daha kolay geliyor.

Şimdiden geçmiş olsun hihoyyyt

Ben yazmıştım ya egzersizleri hep film falan izleyerek yaptığımı. Egzersizler ve bu bende öyle alışkanlık olmuştu ki, yendikten sonra bile ne zaman bir şey izlesem egzersiz yapasım gelirdi. Hâttâ aylar sonra geçen gün yapasım geldi ve yaptım :roflol:

:roflol: işte alışkanlık oluyor. bende gece yattığımda yapardım bugün eksik uyuyacağım yapamayacağım için

kız bende seni merak ediyom öldümü kaldımı canım ya oldu sayılır seninkide hadi bakalım bekliyorum iyi haberlerini

arkadaşlar bişi soracam size adetten sonra denedik sonuç başarısızdı daha dogrusu sadece ucu girdi sonra denedik yarısı girdi gel git zorla yaptık sonraki denemede tamamı girdi ama gel git yapamadım ya biraz moralim bozuldu bu arada hiç parmak egzersizi yapmadım acaba yapsam ilki gibi rahat olurmu neden böyle zorlanıyorum sizce?bilmiyorumkismile

eelifes bence parmak egzerszlerini kesinlikle bırakma bn adettn sonra mumla çlştım öyle denedim sürekli ilişkiye gremyrsun erkekte sonucta damızlık degil ya sürekli sürekli:) her aksam mumla ilşkye gryrum:)))) o isteyene kdr bu arada kndmi sapık gbi hissettim:kedi:

kaynana muhabbeti olmş bak kacırmışım vallahi,bnde fikrimi söyleyim yzne he hi dycn aldırış etmycn sonuçta gercek anne gbi sevmezler rol yapmayı ögrencksin.saygıda kusurszluk etmycn o zmn eşler hanımını tutuyrlar neyseki bn postaladım kaynanayı.)))bnmkide bnle itişir ,aman bi süslü utanmasa bnm gyndgm tarzda gynck yni,o ne ypyrsa szde onlardn daha iyisini ypn onlarda catlasın patlasın:))))

onun müthiş önerisi kendimi kasmamam anlamıoki en bilerek kasmıorum sanıok korkudan bilinçli kasıorum halbuki ben ondan çok istiorum bu illetten kurtulmayı ve bu yükü atmayı kızlar saolun akşamları pek giremiorum evimde yok internet şu an işyerinden yazıorum ara sıra annemlere gidince akşam yazailirim zaten szler okadar moral veren şeler yazmışınız ki dün işaret parmagını kinci oguma kadar aldım hemde acısız ama hala cesarete ihtiyacım var eşimle denedgmizde olmazsa yine sinirlenecek bagırıp çagırcak die korkuyorum gerçi artık yumuşadı dedim ama başlarda çok kırıcıydı ve bunu beni çok etkildei tekrar öle yapar die korkuorum

cnm bnce parmak egzersizn kademelerini tamamen btr eşinle öyle dene senn moralini bozmasına izin verme.benm eşimde egzerszlerde yardımcı olmadı ama çok anlayışlıydı saolsun.2parmak grdr kalın muma geç kalın mumdan sonra p...s kolay ztn.allah sabır versin

Ben olsam o doktora manevi tazminat davası açardım, ne demek "ben olsam seni boşardım" neyiniz varmış ki? İlgilenmemiş bile. Doktorlar artık reçete yazmak yerine böyle mi yapıyorlar?

Kayganlaştırıcıyı bıraktık sadece vazelin kullanıyoruz demişsin ama bu yaptığın doğru değil. Vazelin, bebe yağı gibi ürünler evet kayganlaşma sağlar ama vajina dokusuna zarar verirler, Allah korusun mantar olur, başka enfeksiyon olur, önlem almazsanız rahime sıçrar, idrar yollarına sıçrar, mümkün, örnekleri de mevcut. Vücudunuzun en hassas yerine biraz özen gösterin lütfen. Kayganlaştırıcıya ihtiyacınız varsa vajina için üretilmiş olanlarından alın

Balayı sistitini ben de yaşadım ama onda yumurtalıklar ağrımaz diye biliyorum. Sorununuz sadece kasık ve yumurtalık ağrısı mı, idrara çıkmanızda da problem var mı? Yani doktor sadece kasık ağrızı şikayetiniz yüzünden mi sistit dedi ki?

Sorununuz ürolojik değil jinekolojikmiş gibi görünüyor, başka bir doktora etraflıca muayene olursunuz tabi de o eskisine de dava açılıyor mu bir öğrenin bence. Bu ne cesaret?

canım ilk gittiğimde ilaç filan vermedi doktor durumumuzu anlattık idrara cıkmamda hiç bi sorunum yok benim,tahliller temiz cıkınca balayı sistitini anlattı yeni olduğunuz için bu durumları yasıyosunuz dedi sonra tekrar ağrı başladı ve buarada adetim gecti tekrar gittik bebek olabilir dedi bebek olasılığına karsı hamileerinde kullanabilecegi bi ilac verdi ilaç iyi geldi ama adet yok testlerde bebk çıkmadı bide kadın doğuma gideyim dedim bi tane doktor varmıs oda dalga geçti kendince küçümsedi pislik:kızgın:burda jinekolog yok başka bi ilçeye gitmemiz gerekiyo bu hafta bigün gidicez nasipse.vazelin konusuna gelince biz ty ja kullanıoduk doktorumuz önermişti ama o bitti ve burda ondan bulamadık eczacı eşime değişik küçük bi tür kayganlaştırıcı vermiş ama ty ja daha güzeldi ve sağlıklıydı burda ondan olmayınca vazelinle devam ediyoruz ben vajiyi yendikten sonra doktorumu aradım hem müjdeyi verdim hemde vazelin kullanıyoruz bebği engellermi dedim hayır ama yinede buralara yolunuz düşerse ty ja verlim size dedi,bu hafta ilçeye gittiğimizde ty ja da bakarız bide orda sorarız varmı diye bakalım.doktora gelince eşim sağlık grup başkanlığına şikayet edeceğini söylüyor :oklava::kızgın:

eelifes bence parmak egzerszlerini kesinlikle bırakma bn adettn sonra mumla çlştım öyle denedim sürekli ilişkiye gremyrsun erkekte sonucta damızlık degil ya sürekli sürekli:) her aksam mumla ilşkye gryrum:)))) o isteyene kdr bu arada kndmi sapık gbi hissettim:kedi:

öldüm gülmekten :roflol: valla bende kendimi sapık gibi hissediyorum sempatiksalakcinniolmıycak yerde bile düşünüyorum bu işi aklım fikrim orda:jeyyar: seninki bi ileri boyutu...neyse şaka bi yana beni rahatlatan parmak egzersizleriydi tam rahatlayana kadar devam edeyim en iyisikaydirigubbakcemile5

Back