- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #8.701
krizalit ne okuyodun sen tam hatırlayamıyom ama okudugun bölüm neyse bence onu bırak cinsel terapist ol kaydirigubbakcemile3 valla bak hem iyi para var iyi beceriyosun bı işi bi yemek yapıyım dedim kaç sayfa olmuş
cnaım ne okuosun cdden nsanları motve etmeyi etkilemeyi çok iyi beceriyosun mükemmelsin ya keşke tanısaydım seni çok önceden ah ah ah....
Ay kızlaaar, mahçup hissederim ama :kedi:
Ben mimarlık okuyorum. Ama insan psikolojisi, bilhassa da davranışların altında yatan bilinçdışı sebepler gibi konular ilgimi hep çekmiştir. Hem siz burada çatır çatır yazdığıma bakmayın, aslında çok sessiz, kolay kolay konuşmayan bir insanımdır.
Bir de, insanların hayatına olumlu katkılarda bulunabilmek bana kendimi iyi hissettiriyor a.s.
Konumuzla ilgili olarak da; birtakım şeyleri ben de yaşadım, ben de bir şeyleri tecrübe ettim. Keşke elimden gelse de herkese bu konuda yardımcı olabilsem, ama işte tek yapabildiğim doğru olduğuna emin olduğum şeyleri önermek, ya da "bende böyle olmuştu, bir dene bakalım?" demek. Olumlu sonuçları gördükçe çok mutlu oluyorum.
Bir de sanırım, ben eskiden bu kadar olumlu ılımlı biri değildim.
Benim herifçimden de bazı şeyler geçmiş olabilir, sağ olsun, o da çok yapıcı bir insandır, idolümdür, güzel gözlümdür opuyorumnanaktan
Son düzenleme: