Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bayağı karmaşıkmış, çok çok geçmiş olsun canım. Umarım geçiçi bir şeydir. Ve umarım o doktor da hastasıyla alay etmenin cezasını çeker.

Vazelin konusuna gelince de, valla yakında birileri çıkıp "yeter lan, yazma artık aynı şeyi" diyecek gibime geliyor ama her lafı geçtiğinde yazasım geliyor eczaneye gidin gözünüzü seveyim diye. Çünkü bebe yağı kullanıp sonrasında vajinal mantar sorunu yaşayan, bebe yağı kullanmakta ısrar ettiği için o mantarın rahmine sıçramasına sebep olan birini tanıyorum. Bu sitede de yazan oldu mantar çıktı diyen. Ben de ilkin üşenip marketten aldığım bebe yağı ile başlamıştım ama eski üyelerden Ece1 uyarmıştı "onun ph değeri ile vajinanınki farklı, sonuçta ıslak bir doku zarar verirsin" diye, derhal kayganlaştırıcıya geçmiştim. Bebe yağı kullanan herkes tabi tabi sorun yaşayacak değil ama risk var, ne bileyim. O yüzden her seferinde ne olur vajinal kayganlaştırıcı kullanın diyorum. Bir vazelin ya da bebe yağı firması topuklarıma sıktırana kadar susmam sanırım kaydirigubbakcemile3

bnde kafayı bebekle bozdum bu ayda gecti bnm beyfendi yumurtlama gnnde cnı istemeyiverdi kldık dgr aya yne of of gıpta ediyrum etrafımdkiler çatır çatır doguruyr bnden sonra evlendlermafoldumben

bnde kafayı bebekle bozdum bu ayda gecti bnm beyfendi yumurtlama gnnde cnı istemeyiverdi kldık dgr aya yne of of gıpta ediyrum etrafımdkiler çatır çatır doguruyr bnden sonra evlendlermafoldumben

Zamanı geldiğinde senin de olacak Allah'ın izniyle. Kendini kıyaslama kimseyle boş ver, gençsin de hem. Allah sana da, isteyen herkese de verir inşallah. :Saruboceq:

Zamanı geldiğinde senin de olacak Allah'ın izniyle. Kendini kıyaslama kimseyle boş ver, gençsin de hem. Allah sana da, isteyen herkese de verir inşallah. :Saruboceq:

inş.da işte korkuyrum olmaz dye ne blim işte ya çocuk olmaynca tat olmuyr ya bnde çok severim imrenyrum neyse hayırlısı bklım

iyi geceler canlarım ben çalışmalara devam devam dediğimde serçe parmağı yaptıktan sonra ancak bugün yapabildim birde.orta parmağımı alabiliyorum artık. ama sormak istediğim bişeyler var parmağım girerken çok rahat giriyor çıkarken de acı falan yok ama içim çok kötü oluyo elim ayağım tutmayacak gibi oluyor.kanım çekiliyor.çıkarken sanki diken bişey var parmağın çıkmasını engellemek iste gibi. kızlar 2.parmağa ne zaman geçmeli ve 2 parmak nasıl yapılıyor yahu.bana bi tarif edermisiniz onuda denemeye başlıyacağım yakın zamanda en yakın zamanda başarmak istiyorum çünkü.şimdi ne yapıyım sıra neyde

Küs işareti gibi yaparsan daha kolay olabilir. Ya da madem oraya dokununca da için bir tuhaf oluyor, prezervatifle ya da steril eldivenin bir parmağına iki parmağını sokarak da yapabilirsin. Tek bir şeymiş gibi girer.

Giriş çıkışta sorun yoksa 2 parmağa geçmeni öneririm. Bir dene bakalım.

Bu arada arkadaşlar ben bugün işaret parmağı birinci boğumu geçtim...
Birinci ve ikinci boğum arasındayım...
Çok fazla denediğim için yanma olduğundan bıraktım bugünlük, yarın devam...

canım seni de tebrik ederim.artık başladığına göre parmağı içer almayı geriside gelir sen benden daha azimlisin. ne kadar süre yapıyorsun egzersizi ben çok fazla uzun yapamıyorum.bendede bittikten sonra egzersiz yanma oluyor.birde sadece parmaklamı yapıyosun eldiven falan kullanıyormusun. ben parmağımla yapıyorum onunlada herşeyi hissediyorum için bi garip oluyo öyle yani.ama olsun sonunda zafer bizim olacak inşallahturkbayragi

Ya niye sapıklık olsun canım, bu yaşıma kadar gerektikçe hep kendi kendimle takıldım ben noooooolmuş aklinialirimsmile

Gerçi klitoral orgazma o kadar alıştıktan sonra cinsel birleşmeyi ilkin çok yadırgadım ve hiç zevkli gelmedi. Vajinismus falan da araya girince bocaladım ama vajinismustan sonra onu da aştım çok şükür, şimdi keyfimiz yerinde hihoyyyt

bende geçmek istiyorum 2 parmağa ama anlamadım nasıl yapacağımı orta ve işaret parmağımı küs işareti yaparak mı deniyim. öyle dahamı kolay olur.yarın deniycem artık off valla bu parmak egzersizine başlamadan önce otururken bile orası kapalı gelirdi bana şimdi egzersiz yapıyorum ya sanki boru gibi açık orası. ve bişey dicem ya orta parmağımı soktum sonuna kadar sonra parmağımın ucu boşlıkta kaldı burda biriside yazmıştı balon gibi diye aynen öyle oldu bi boru gibi bişeyden giriyosun sonradan kocaman bomboş bi alan var.tek parmağı çok rahat alabiliyorum.peki geri çıkarırkenki o diken diken parçalar var gibi geliyo o içimi mahvediyo.

Dediğini çok iyi anladım çünkü aynısını ben yaşadım. Hani parmakları ayırıp açmaya çalışırken acıması bir şey değil de parmağın ucunun bile oraya temas etmesi ilkin beni de çok rahatsız ediyordu. Sırf o yüzden tek parmaktayken bile steril eldivenle yapayım dedim ama onu da sevmedim. Sonra alıştım zaten. Ama prezervatifle rahat edebilirsin gibime geldi, bir dene istersen.

ıki parmak da, orta ve işaret parmaklarını burgu yapar gibi. Orta parmak işaret parmağının üstüne biniyor. Böylece orta parmak uzun olduğu için uçta tek başına kalıyor, arkaya doğru işaret parmakla beraber genişleme oluyor. Biraz öyle dene, açılma olunca yan yana bitişik de yaparsın öyle daha kolay.

Vajinanın 8-10 cm olduğunu düşünürsek, o boşluğun biraz ilerisinde rahim ağzı var. Ben ona dokunmaktan da pek hazzetmezdim sanırım, Allahtan parmaklarımız o kadar uzun değil :roflol:

ben oraya kadar gelmişmiyim yani. orta parmağımda çok uzun zaten benim.yarın deniycem 2 parmağı bakalım ne olacak yapamazsam bir süre daha tek parmak denerim.sonra geçerim 2 parmağa.ben orta parmağımıda alamam snayordum ama bitere kadar gelirum bi ere takılıyo gibi geliyo orda derin derin nefes aldım bide ıkındı sanki baharcım demişti bana elektirik süpürgesi nasıl çekiyo aynen öyle çekti valla parmaağımı içeri hiç acı yok. ben kızlık zarnı geçmişmi oluyorum öyle vaal kusura bakmayın bu konuda ben çok bilgisizim ya bunun eğitimle falan ilgisi yok bu çok farklı bişey.bilmiyorum işte napıyım:))desteğinizi bekliyorum kızlar ama çok mutluyum şuan inanın bunları yapabileceğimi bile düşünemiyordum. ama yapılabiliyormuş inşaah gerisi de gelecek. desteğinizle

Geldin tabi ki.

Zaten asıl mesele o bizim sinir olduğumuz yer, gerisi salon salamanje. İki parmakta rahat git gel yapar hâle geldikten sonra, iki parmağımı içeri bitişik sokar, içeride ayırmaya çalışırdım, orası zorlansın açılsın diye. Tabi, zarı falan geçmiş oluyorsun, ama kanaman olmayabilir. Ben üç parmak egzersiz bile yapardım da bir şey olmazdı. İnceden kalına gidince zar da yavaştan gevşiyor yırtılmıyor demek ki, benim birleşme denemesinde kanamam olmuştu, birden parmaktan başka bir şeyle karşılaşınca kendini bırakıverdi. :roflol:Ama seninki farklı da olabilir.

İnşallah 2 parmağı da kolayca aşar sonrasına geçersin, hadi bakalım hihoyyyt

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım yarın eşim izin aldı başka bi ilçeye gidicez doktora ve ben çok korktum şimdi yaa bide alttan muayene filan yaparlarsa bişiy sokarlarsa yaaaeyvahedigeldismilekorkuyorumm ve vazelin kullanmıcam artık:1no2:bende kayganlaştırıcıyı bıraktık sıra vazelinde yavas yavaş onuda bırakırız diyodum bırakamadan bana zarar verdi belkidemafoldumbenty ja olsaydı o çok güzeldi,peki kızlar başka onun gibi sağlıklı ve güzel bi kayganlaştırıcı adı verebilirmisiniz bana,yarın ordada bulamazsak ty ja yı onuda ararız.

sen çocuk istemiyodun sanki ben mi yanlış hatırlıyorum :uhm:çocuk istiyorum ama şimdi değil korunmuyoruzda dogum kontrol hapı kullanmadım prezervatifde sevmedim hamile kalırsam diye korkuyorum eyvahedigeldismile tam alışmadanakannehir ilk günden hamile kalanlar çok oluyo

canım çok sevindim adına sende hızlı ilerliyorsun. azimlisin benim gibi.

gerisi de gelecek göreceksin

En iyisi risk almamak. Eminim kullanıp sorun da yaşamayan çok kişi vardır ama yağlı iğrenç bir şey vazelin, ben elime bile süremem, ne bileyim.

Tavsiye olarak da, ben gleit-gelen kullanmıştım, memnundum. Eczacıya "su bazlı kayganlaştırıcı" dediğinde sana uzatacağı ilk markalardandır. Yine de inşallah kendi alıştığını bulursun.

Tekrar geçmiş olsun.

bende glit gelen kullanıyorum ve kullananlardan hiç şikayet duymadım.. su bazlı olması vajina için önemli kızlar orası çok hassas ve herşeyi kullanmayalım, hijyen herşeyden çook daha önemli..
hastalığı yeneceğiz diye başka hastalıklara davetiye çıkarmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…