- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.721
canım ilk gittiğimde ilaç filan vermedi doktor durumumuzu anlattık idrara cıkmamda hiç bi sorunum yok benim,tahliller temiz cıkınca balayı sistitini anlattı yeni olduğunuz için bu durumları yasıyosunuz dedi sonra tekrar ağrı başladı ve buarada adetim gecti tekrar gittik bebek olabilir dedi bebek olasılığına karsı hamileerinde kullanabilecegi bi ilac verdi ilaç iyi geldi ama adet yok testlerde bebk çıkmadı bide kadın doğuma gideyim dedim bi tane doktor varmıs oda dalga geçti kendince küçümsedi pislikburda jinekolog yok başka bi ilçeye gitmemiz gerekiyo bu hafta bigün gidicez nasipse.vazelin konusuna gelince biz ty ja kullanıoduk doktorumuz önermişti ama o bitti ve burda ondan bulamadık eczacı eşime değişik küçük bi tür kayganlaştırıcı vermiş ama ty ja daha güzeldi ve sağlıklıydı burda ondan olmayınca vazelinle devam ediyoruz ben vajiyi yendikten sonra doktorumu aradım hem müjdeyi verdim hemde vazelin kullanıyoruz bebği engellermi dedim hayır ama yinede buralara yolunuz düşerse ty ja verlim size dedi,bu hafta ilçeye gittiğimizde ty ja da bakarız bide orda sorarız varmı diye bakalım.doktora gelince eşim sağlık grup başkanlığına şikayet edeceğini söylüyor klava:
ultrasyon jeli zararlımı kızlar pinpiriklendm bak şimdi
öldüm gülmekten :roflol: valla bende kendimi sapık gibi hissediyorum sempatiksalakcinniolmıycak yerde bile düşünüyorum bu işi aklım fikrim orda:jeyyar: seninki bi ileri boyutu...neyse şaka bi yana beni rahatlatan parmak egzersizleriydi tam rahatlayana kadar devam edeyim en iyisikaydirigubbakcemile5
bnde kafayı bebekle bozdum bu ayda gecti bnm beyfendi yumurtlama gnnde cnı istemeyiverdi kldık dgr aya yne of of gıpta ediyrum etrafımdkiler çatır çatır doguruyr bnden sonra evlendlermafoldumben
Zamanı geldiğinde senin de olacak Allah'ın izniyle. Kendini kıyaslama kimseyle boş ver, gençsin de hem. Allah sana da, isteyen herkese de verir inşallah. :Saruboceq:
iyi geceler canlarım ben çalışmalara devam devam dediğimde serçe parmağı yaptıktan sonra ancak bugün yapabildim birde.orta parmağımı alabiliyorum artık. ama sormak istediğim bişeyler var parmağım girerken çok rahat giriyor çıkarken de acı falan yok ama içim çok kötü oluyo elim ayağım tutmayacak gibi oluyor.kanım çekiliyor.çıkarken sanki diken bişey var parmağın çıkmasını engellemek iste gibi. kızlar 2.parmağa ne zaman geçmeli ve 2 parmak nasıl yapılıyor yahu.bana bi tarif edermisiniz onuda denemeye başlıyacağım yakın zamanda en yakın zamanda başarmak istiyorum çünkü.şimdi ne yapıyım sıra neyde
Bu arada arkadaşlar ben bugün işaret parmağı birinci boğumu geçtim...
Birinci ve ikinci boğum arasındayım...
Çok fazla denediğim için yanma olduğundan bıraktım bugünlük, yarın devam...
öldüm gülmekten :roflol: valla bende kendimi sapık gibi hissediyorum sempatiksalakcinniolmıycak yerde bile düşünüyorum bu işi aklım fikrim orda:jeyyar: seninki bi ileri boyutu...neyse şaka bi yana beni rahatlatan parmak egzersizleriydi tam rahatlayana kadar devam edeyim en iyisikaydirigubbakcemile5
Küs işareti gibi yaparsan daha kolay olabilir. Ya da madem oraya dokununca da için bir tuhaf oluyor, prezervatifle ya da steril eldivenin bir parmağına iki parmağını sokarak da yapabilirsin. Tek bir şeymiş gibi girer.
Giriş çıkışta sorun yoksa 2 parmağa geçmeni öneririm. Bir dene bakalım.
bende geçmek istiyorum 2 parmağa ama anlamadım nasıl yapacağımı orta ve işaret parmağımı küs işareti yaparak mı deniyim. öyle dahamı kolay olur.yarın deniycem artık off valla bu parmak egzersizine başlamadan önce otururken bile orası kapalı gelirdi bana şimdi egzersiz yapıyorum ya sanki boru gibi açık orası. ve bişey dicem ya orta parmağımı soktum sonuna kadar sonra parmağımın ucu boşlıkta kaldı burda biriside yazmıştı balon gibi diye aynen öyle oldu bi boru gibi bişeyden giriyosun sonradan kocaman bomboş bi alan var.tek parmağı çok rahat alabiliyorum.peki geri çıkarırkenki o diken diken parçalar var gibi geliyo o içimi mahvediyo.
ben oraya kadar gelmişmiyim yani. orta parmağımda çok uzun zaten benim.yarın deniycem 2 parmağı bakalım ne olacak yapamazsam bir süre daha tek parmak denerim.sonra geçerim 2 parmağa.ben orta parmağımıda alamam snayordum ama bitere kadar gelirum bi ere takılıyo gibi geliyo orda derin derin nefes aldım bide ıkındı sanki baharcım demişti bana elektirik süpürgesi nasıl çekiyo aynen öyle çekti valla parmaağımı içeri hiç acı yok. ben kızlık zarnı geçmişmi oluyorum öyle vaal kusura bakmayın bu konuda ben çok bilgisizim ya bunun eğitimle falan ilgisi yok bu çok farklı bişey.bilmiyorum işte napıyım:))desteğinizi bekliyorum kızlar ama çok mutluyum şuan inanın bunları yapabileceğimi bile düşünemiyordum. ama yapılabiliyormuş inşaah gerisi de gelecek. desteğinizle
Bayağı karmaşıkmış, çok çok geçmiş olsun canım. Umarım geçiçi bir şeydir. Ve umarım o doktor da hastasıyla alay etmenin cezasını çeker.
Vazelin konusuna gelince de, valla yakında birileri çıkıp "yeter lan, yazma artık aynı şeyi" diyecek gibime geliyor ama her lafı geçtiğinde yazasım geliyor eczaneye gidin gözünüzü seveyim diye. Çünkü bebe yağı kullanıp sonrasında vajinal mantar sorunu yaşayan, bebe yağı kullanmakta ısrar ettiği için o mantarın rahmine sıçramasına sebep olan birini tanıyorum. Bu sitede de yazan oldu mantar çıktı diyen. Ben de ilkin üşenip marketten aldığım bebe yağı ile başlamıştım ama eski üyelerden Ece1 uyarmıştı "onun ph değeri ile vajinanınki farklı, sonuçta ıslak bir doku zarar verirsin" diye, derhal kayganlaştırıcıya geçmiştim. Bebe yağı kullanan herkes tabi tabi sorun yaşayacak değil ama risk var, ne bileyim. O yüzden her seferinde ne olur vajinal kayganlaştırıcı kullanın diyorum. Bir vazelin ya da bebe yağı firması topuklarıma sıktırana kadar susmam sanırım kaydirigubbakcemile3
bnde kafayı bebekle bozdum bu ayda gecti bnm beyfendi yumurtlama gnnde cnı istemeyiverdi kldık dgr aya yne of of gıpta ediyrum etrafımdkiler çatır çatır doguruyr bnden sonra evlendlermafoldumben
ben oraya kadar gelmişmiyim yani. orta parmağımda çok uzun zaten benim.yarın deniycem 2 parmağı bakalım ne olacak yapamazsam bir süre daha tek parmak denerim.sonra geçerim 2 parmağa.ben orta parmağımıda alamam snayordum ama bitere kadar gelirum bi ere takılıyo gibi geliyo orda derin derin nefes aldım bide ıkındı sanki baharcım demişti bana elektirik süpürgesi nasıl çekiyo aynen öyle çekti valla parmaağımı içeri hiç acı yok. ben kızlık zarnı geçmişmi oluyorum öyle vaal kusura bakmayın bu konuda ben çok bilgisizim ya bunun eğitimle falan ilgisi yok bu çok farklı bişey.bilmiyorum işte napıyım:))desteğinizi bekliyorum kızlar ama çok mutluyum şuan inanın bunları yapabileceğimi bile düşünemiyordum. ama yapılabiliyormuş inşaah gerisi de gelecek. desteğinizle
teşekkür ederim canım yarın eşim izin aldı başka bi ilçeye gidicez doktora ve ben çok korktum şimdi yaa bide alttan muayene filan yaparlarsa bişiy sokarlarsa yaaaeyvahedigeldismilekorkuyorumm ve vazelin kullanmıcam artık:1no2:bende kayganlaştırıcıyı bıraktık sıra vazelinde yavas yavaş onuda bırakırız diyodum bırakamadan bana zarar verdi belkidemafoldumbenty ja olsaydı o çok güzeldi,peki kızlar başka onun gibi sağlıklı ve güzel bi kayganlaştırıcı adı verebilirmisiniz bana,yarın ordada bulamazsak ty ja yı onuda ararız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?