- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.701
krizalit ne okuyodun sen tam hatırlayamıyom ama okudugun bölüm neyse bence onu bırak cinsel terapist ol kaydirigubbakcemile3 valla bak hem iyi para var iyi beceriyosun bı işi bi yemek yapıyım dedim kaç sayfa olmuş
cnaım ne okuosun cdden nsanları motve etmeyi etkilemeyi çok iyi beceriyosun mükemmelsin ya keşke tanısaydım seni çok önceden ah ah ah....
cnaım ne okuosun cdden nsanları motve etmeyi etkilemeyi çok iyi beceriyosun mükemmelsin ya keşke tanısaydım seni çok önceden ah ah ah....
ya inanamıyorum ya o kadar şevkle kendime güvenle gidiyordum ki regl oldum.:çok üzgünüm: herhalde 1 hafta daha olmasam kesin yenerdim ama neyse biraz daha ertelenecek.. 1 sene beklemişim bir süre daha beklerim..
bazı arkadaşların durumuna gerçekten üzüldüm.. zaten bu hastalık bütün psikolojini alt üst ediyor. birde eşlerin üstünüze gelmesi ve başka insanlara duyurması gerçekten çok kötü bir durum.. eşlerin bilinçli ve anlayışlı olması çok önemli.
son olarak krizalit.kristalin aynen kızlara katılıyorum sen cinsel terapist ol. o kadar yardımcı ve destek oluyorsun ki herkese eminim çok dua alıyorsun. yenersem sana minnet olucam a.s.
Şevkinin kırılmasına gerek yok hiç, birkaç gün tatil yapsın işte. Sonrasında zaten yapacaksın, ondan sonra mola vermek bile istemeyeceksin aklinialirimsmile
Sana da teşekkür ederim. Dediğim gibi, birinde daha ilerleme görülmesi, "Allah razı olsun" denilmesi bana fazlasıyla yetiyor.
Ya da araştırıp eğitim ve sertifika alacak bir yer mi bulsam ne? Haydar Dümen asistanlığa kabul eder mi acaba :roflol:
yok tatlım şevkim kırılmaz.. hergün hemen hemen 2 kere yapıyordum egzersizleri ve çok alışmaya başlamıştım. o yüzden sinir oldum biraz ama bitsin tam gaz devam
sen direk Haydar Dümen'e git.kesinlikle kabul eder hihoyyyt
selam kızlar uzun aradan sonra döndüm.egzersizlere devam ediyorum bugün ilk kez hiç yapamam dediğim kalın bi mumu 8-9 cm e kadar aldım içime 3 kez arka arkaya denedim mutluyum :) pe..sle denediğimde sadece başını aldım geri bıraktım sonuç yakın gibi geliyo:))eeelifess sana çok sevindim inşlh gerisi gelir arkadaşımopuyorumnanaktan
Ben yazmıştım ya egzersizleri hep film falan izleyerek yaptığımı. Egzersizler ve bu bende öyle alışkanlık olmuştu ki, yendikten sonra bile ne zaman bir şey izlesem egzersiz yapasım gelirdi. Hâttâ aylar sonra geçen gün yapasım geldi ve yaptım :roflol:
Tebrik ederim, mumdan sonra oldu bil zaten. İnan ki muma alışınca penis daha kolay geliyor.
Şimdiden geçmiş olsun hihoyyyt
selam kızlar uzun aradan sonra döndüm.egzersizlere devam ediyorum bugün ilk kez hiç yapamam dediğim kalın bi mumu 8-9 cm e kadar aldım içime 3 kez arka arkaya denedim mutluyum :) pe..sle denediğimde sadece başını aldım geri bıraktım sonuç yakın gibi geliyo:))eeelifess sana çok sevindim inşlh gerisi gelir arkadaşımopuyorumnanaktan
canım hormonlar degıısyor olabılır adet gecıkmesı emınım duzelıocektrı ..o doktor kendını ne sanıyormus terbıyesız devlet hastanesınmı bu yoksa ozelmı
onun müthiş önerisi kendimi kasmamam anlamıoki en bilerek kasmıorum sanıok korkudan bilinçli kasıorum halbuki ben ondan çok istiorum bu illetten kurtulmayı ve bu yükü atmayı kızlar saolun akşamları pek giremiorum evimde yok internet şu an işyerinden yazıorum ara sıra annemlere gidince akşam yazailirim zaten szler okadar moral veren şeler yazmışınız ki dün işaret parmagını kinci oguma kadar aldım hemde acısız ama hala cesarete ihtiyacım var eşimle denedgmizde olmazsa yine sinirlenecek bagırıp çagırcak die korkuyorum gerçi artık yumuşadı dedim ama başlarda çok kırıcıydı ve bunu beni çok etkildei tekrar öle yapar die korkuorum
Ben olsam o doktora manevi tazminat davası açardım, ne demek "ben olsam seni boşardım" neyiniz varmış ki? İlgilenmemiş bile. Doktorlar artık reçete yazmak yerine böyle mi yapıyorlar?
Kayganlaştırıcıyı bıraktık sadece vazelin kullanıyoruz demişsin ama bu yaptığın doğru değil. Vazelin, bebe yağı gibi ürünler evet kayganlaşma sağlar ama vajina dokusuna zarar verirler, Allah korusun mantar olur, başka enfeksiyon olur, önlem almazsanız rahime sıçrar, idrar yollarına sıçrar, mümkün, örnekleri de mevcut. Vücudunuzun en hassas yerine biraz özen gösterin lütfen. Kayganlaştırıcıya ihtiyacınız varsa vajina için üretilmiş olanlarından alın
Balayı sistitini ben de yaşadım ama onda yumurtalıklar ağrımaz diye biliyorum. Sorununuz sadece kasık ve yumurtalık ağrısı mı, idrara çıkmanızda da problem var mı? Yani doktor sadece kasık ağrızı şikayetiniz yüzünden mi sistit dedi ki?
Sorununuz ürolojik değil jinekolojikmiş gibi görünüyor, başka bir doktora etraflıca muayene olursunuz tabi de o eskisine de dava açılıyor mu bir öğrenin bence. Bu ne cesaret?
eelifes bence parmak egzerszlerini kesinlikle bırakma bn adettn sonra mumla çlştım öyle denedim sürekli ilişkiye gremyrsun erkekte sonucta damızlık degil ya sürekli sürekli:) her aksam mumla ilşkye gryrum:)))) o isteyene kdr bu arada kndmi sapık gbi hissettim:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?