- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.661
vajınaya zarar vermıomus canım ogrendım onu
vajınaya zarar vermıomus canım ogrendım onu
saolun arkadaşlar eşim bu konudaa biraz deneyimsizdi sanmırım bu yüzden oda korkutulmuştu şte eşinle hemen olmazsa yıllar sürer sen erkekligini kayedersn flan tamamen kayınvalidemin yüzünden ve inanın onun yüzünden aylarca neler yaşadm boşanmaya bile kaltık 3 ay kadar doktor tedavisi gördüm tam parmak egzersizlerine geldik bi gece eşim eve sarhoş geldi ve zorla ilişki yaptı fakat ben oldugunu sanmıorum kan geldi çok az anck ayna ile aktıgıda bi çizik gördüm vaginamın altınd orası kanamış ama eşim oldugunu sandı fakat i dha tekrarı olmdı ana sen korktugun çin falan dio ya bide bana ne kadar acıçektirdi kaynananm bi bilseniz cahilin önde gideni bana yaptıklarını unutamıorum ya eşiminde cehaleti lişki olmadıgını sölemesi psikolojimi alt üst ett
ya yardım edin şimdi oldugunu sanıo dedim ya eşm alkollüyen zorladıgında oldu die söledkaynanama onu dskalifiye ettik şimdilik ama eşm egzersize flan inanmıo bu siteden bahsettm sen benm dediklerim yapsan olur falan dio ya
bebe yagı dolu oldurmuomu?cok soru sordum ama
Canım bebeyağını bilmem ama vazelinin bir zararı yok...
Yine de vajinal kayganlaştırıcı kullanman daha iyi olur bence. Eğer kuruluk sorunun varsa...
gercekten cok uzuldum anlattıklarına .olamaz ya bu kadar olamaz dıyorum .....saolun arkadaşlar eşim bu konudaa biraz deneyimsizdi sanmırım bu yüzden oda korkutulmuştu şte eşinle hemen olmazsa yıllar sürer sen erkekligini kayedersn flan tamamen kayınvalidemin yüzünden ve inanın onun yüzünden aylarca neler yaşadm boşanmaya bile kaltık 3 ay kadar doktor tedavisi gördüm tam parmak egzersizlerine geldik bi gece eşim eve sarhoş geldi ve zorla ilişki yaptı fakat ben oldugunu sanmıorum kan geldi çok az anck ayna ile aktıgıda bi çizik gördüm vaginamın altınd orası kanamış ama eşim oldugunu sandı fakat i dha tekrarı olmdı ana sen korktugun çin falan dio ya bide bana ne kadar acıçektirdi kaynananm bi bilseniz cahilin önde gideni bana yaptıklarını unutamıorum ya eşiminde cehaleti lişki olmadıgını sölemesi psikolojimi alt üst ett
ya yardım edin şimdi oldugunu sanıo dedim ya eşm alkollüyen zorladıgında oldu die söledkaynanama onu dskalifiye ettik şimdilik ama eşm egzersize flan inanmıo bu siteden bahsettm sen benm dediklerim yapsan olur falan dio ya
saolun arkadaşlar eşim bu konudaa biraz deneyimsizdi sanmırım bu yüzden oda korkutulmuştu şte eşinle hemen olmazsa yıllar sürer sen erkekligini kayedersn flan tamamen kayınvalidemin yüzünden ve inanın onun yüzünden aylarca neler yaşadm boşanmaya bile kaltık 3 ay kadar doktor tedavisi gördüm tam parmak egzersizlerine geldik bi gece eşim eve sarhoş geldi ve zorla ilişki yaptı fakat ben oldugunu sanmıorum kan geldi çok az anck ayna ile aktıgıda bi çizik gördüm vaginamın altınd orası kanamış ama eşim oldugunu sandı fakat i dha tekrarı olmdı ana sen korktugun çin falan dio ya bide bana ne kadar acıçektirdi kaynananm bi bilseniz cahilin önde gideni bana yaptıklarını unutamıorum ya eşiminde cehaleti lişki olmadıgını sölemesi psikolojimi alt üst ett
canım hosgeldın aramıza ...selam arkadaşlar.uzun zamandır sizi takip ediyorum.yeni üye oldum.malum bende bu dertle uğraşıyorum.lütfen bana yardım edinmafoldumben egzersizlerden bahsetmişsiniz nasıl başlayacağımı nasıl yapacağımı anlatırmısınız???
ıslakta olsa rahımım dar hıc gırmıor((((((((sankı hıc kadın olmamısım gıbı alt tarafım : vazelın kullanıorum
ıslakta olsa rahımım dar hıc gırmıor((((((((sankı hıc kadın olmamısım gıbı alt tarafım : vazelın kullanıorum
Rahmine girmeyecek zaten, dur ne yaptın...
Sen yendim demiştin, şimdi birleşmede sorun mu yaşıyorsunuz?
ben yendım zaten yenelıde 5 ay oldu.cınsel ılıskıde zorlanıorum cogu zamn am a.doktora gıttım rahım darlıgı dedı.vazelın surmeden asla gecmıo hıc bırsekılde bası bıleben kendıme deıl zaten esım suuro kız vazelını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?