Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar ben yakın zamanda bu illeti yeneceğime inanıyorum ve eğer yenersem bu Bahar sayesinde olacak. Bana o kadar çok destek oluyor ve yardım ediyor ki...
Asla yapamam dediğim egzersizlere onun sayesinde başladım...
Aynada vaj incelerken inanılmaz midem bulanıyordu şimdi rahatlıkla bakabiliyorum...
Dün serçe parmağın bir boğumunu bile alamıyordum ama bugün hiç serçe parmak denemeden orta parmağı denedim ve bir boğumu aldım şuan çok mutluyum...
Benim gibi aynada vaj... bile inceleyemeyen biri için harika bir gelişme bu...
Ben kısa zamanda atlatacağımı düşünüyorum artık. O kadar çok sorun yaşadım ki bu illet yüzünden. Yendiğimde yeniden doğmuş gibi olucam...
Lütfen dualarınızı esirgemeyin benden...

canım benım tabıykı yenıcen hemde boyle gıderse az bı zamn sonra her denmende bıraz daha ılelrlıceksın dualarımız hep sneınle :Saruboceq:

Ben olsam o doktora manevi tazminat davası açardım, ne demek "ben olsam seni boşardım" neyiniz varmış ki? İlgilenmemiş bile. Doktorlar artık reçete yazmak yerine böyle mi yapıyorlar?

Kayganlaştırıcıyı bıraktık sadece vazelin kullanıyoruz demişsin ama bu yaptığın doğru değil. Vazelin, bebe yağı gibi ürünler evet kayganlaşma sağlar ama vajina dokusuna zarar verirler, Allah korusun mantar olur, başka enfeksiyon olur, önlem almazsanız rahime sıçrar, idrar yollarına sıçrar, mümkün, örnekleri de mevcut. Vücudunuzun en hassas yerine biraz özen gösterin lütfen. Kayganlaştırıcıya ihtiyacınız varsa vajina için üretilmiş olanlarından alın

Balayı sistitini ben de yaşadım ama onda yumurtalıklar ağrımaz diye biliyorum. Sorununuz sadece kasık ve yumurtalık ağrısı mı, idrara çıkmanızda da problem var mı? Yani doktor sadece kasık ağrızı şikayetiniz yüzünden mi sistit dedi ki?

Sorununuz ürolojik değil jinekolojikmiş gibi görünüyor, başka bir doktora etraflıca muayene olursunuz tabi de o eskisine de dava açılıyor mu bir öğrenin bence. Bu ne cesaret?

canım benım tabıykı yenıcen hemde boyle gıderse az bı zamn sonra her denmende bıraz daha ılelrlıceksın dualarımız hep sneınle :Saruboceq:

Hayatım çok teşekkür ederim...
İnan bana senin bana verdiğin cesaret olmasa, sen olmasan asla egzersize bile başlayamazdım ben...a.s.

ıyılesırsın merak etme.pen...s ile denesen parmaktan daha cabuk ve daha ıı bır basarı sarfedersın.

Canım penis ile olacak olsa kimse bunu yaşamazdı zaten. Parmak egzersizlerinin amacı inceden kalına doğru gidip vajinayı yavaş yavaş cinsel ilişkiye hazırlamaktır. Egzersizleri sonuna kadar yapmayıp denemeye kalkanlar iyi sonuç alamıyor, yani penis girse de acı oluyor. Bizim amacımız acı da olmadan, kolaylıkla yaşamak bunu. Egzersizlerini düzenli yapıp da olmadı diyen birine rastlamadım hiç.

evet cnm çok saol acıo bebek yagı ile falan olmuo kayıyo falan acıo denicem saoll saoll çok saoll:enbuyukkk:

Rica ederim olumunekankayizsmile

Yanlış mı anladım bilmiyorum ama şöyle bir şey var: bebe yağı ve emlanın kullanım amaçları farklıdır. Emla denemelerde veya egzersizlerde acı olabileceği için kullanılır, kullanmayabilirsin de dayanırım diyorsan, canın yanmasın diye yani.

Bebe yağı da egzersizleri kolaylaştırmak için. Yani birebir ilişkide vajinanın kendi salgıladığı kayganlaştırıcı maddenin yerini tutması için. Ama zaten bebe yağı ya da başka bir şey kullanma, zarar verebiliyor vajinaya. Eczaneden su bazlı bir kayganlaştırıcı al. Bu çok önemli.

arkadaşlar ben vagiyim bide panik atak ben ble prmagı yapmya aşlayaildisem herkes başrır üstelik kaynana problemide çektim eşim sorunu kaynanama duyurdu kıyametler koptu kynnam üzerme geldi illa yapacaksın beceremiosan bizde kalacaksınız bizim evde haledeceksin o şi dedi nelr neler psikolojik olarak tamamen beni çökertti eşim önce çok anlayışsız dvrandı fakat sonradan sabretmey ve anlayışı ögrendi ancak baştaki olumsuz fdavranışı beni etkiledi ve soguttu şimdi beni öpmesinden dhi zevk almıorum acaba zevk alamıorum diemi yapamıyorum pen.. si diorum bana akıl vern lütfen arkadaşlar

ya ben tadevı gordugumde söle bır yaklasım asıladı doktor bana parmak kemıkdır acı verır ama penız ettır acı vermez dedi ben bu yaklasımı kafama koydum vede penısı parmak gıbı dusunerek asama asama elımle ıttırerek kendı kontrolumle bu ısı 1 hafta ıcınde basardım.ben parmak kesınlıkle degdıremıodum ((((acıl sıfalar hepınzıe

Aşk olsun eşine, bu kadar özelinizi hem de annesine yetiştirmekle çok ayıp etmiş doğrusu. Sanırım pişman olmuştur artık ama...

Canım tabi ki istekli olmak çok önemli. Ama vajinismusta zaten ne kadar istesen de egzersiz yapmadan olumlu sonuç almak pek mümkün değil. Sen böyle bir rahatsızlığının var olduğundan, parmak egzersizleri ile bunu aşmanın mümkün olduğundan bahsetmiş miydin? Konuşmayı bir dene, egzersizlerinde başarı göstermeden birleşme zaten doktorlar tarafından da önerilmiyor, siz biraz başka şekillerde idare edin, o arada da sen egzersiz yap, olmaz mı acaba?

Kaynanan konusunda da ne diyeyim, bir insan ancak bu kadar anlayışsız ve saçma davranabilir. Sanki sen onun evinde daha mı rahat ve gevşek olacaksın ki? Çok düşüncesizlik etmiş ama sen ona takılma, cehalet işte. Sen eşinle konuşup egzersizlerine yoğunlaş.

Allah sabır versin.

slm ...
bu sorunu yasadııgmız ııcn zevk alamamamız ck normal bene senın gıbıydım kesınlıkle zevk dıey bır sey yktu cunku beynımız dolu buna ızın vermıyor ama pe.. denmesını basardıktan bır sure sonra beyın problemı cozdugu ıcın rahatlıyor ve zenkte alabılryrosun bence bu sekıdle dusun ve ustuen gıt olayın ne kadra guzel parmak yapabılıyorum dıyorsun kac parmak yapıyorsun

Vajinismusun üzerine birde psikolojik sorunlar eklenince iş daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Bizzat ben de yaşadım...
Eşinizin bu durumu kayınvalidenize duyurması çok çok yanlış. Benim de eşim çok anlayışsız davrandı ama asla kimseye duyurmadı bu sorunu...
Bence siz önce bi psikologla görüşmelisiniz. Panik atağı ve psikolojik problemleri geride bıraktığınızda egzersiz ve denemeleriniz daha kolay olacaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…