- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.621
emla 30-35 civarında da ben önce yazdrdım saglık ocagında yazmışlardı şimdi yazmıyrlar kadın dogum dr.sinir oldum 5tl ye almıştım 30tl de veresim yok ama agda yaparken iyi oluyr işte.
olmaz olur mu canım ya bu hastalıkta en önemli etken moral ve destek bence..
dün bahsetmiştim canım iki parmağa gececektim.. akşam biraz yaptım içime aldım ama hiç git gel yapamadım..
bugün nişanlımla görüştük ve deneyelim dedim kendime güvenim gelmşti çünkü..
önce onun tek parmağını aldım çok kolay git gel oldu, sonra iki parmağını da çok rahat aldım ve git gel yaptık..
pe.... denemesine gelince hüsran yaşadım.. daha doğrusu 3te birini aldım sonra ilerletemedik çok canım yandı.. kendimi çok kastığımı farkettim.. sanırım biraz acele ettim.. daha egzersizleri tam olarak tamamlamamıştım çünkü..
ben uyuşturucu krem ya da sprey kullanmak istemiyorum. çünkü alışıp bırakamamaktan korkuyorum..
egzersizlerden sonra yapabilirim değil mi ya acele ettiğim için olmadı sanki bugün.öyledir değil mi ?? :çok üzgünüm:
evt bnde nsl yazdıracm dye dşnyrum emlayı artık bi yalan uydurcz ne yplım,öncknde dr.um vermişti uzak gdemyrum faln demiştim yazmıştı şimdide aynı yalanı söylycem baska saglık ocagına:))))))
ya emlayladamı denesem acımazmı o kremle gerçekten kızlar
arkadaşlar çok mutluyum sizlere çok teşk ederim yazılarınız sayesinde az önce parmagımın ilk bölümünü çime aldım ilk defa 3 ay doktor tedavisi gördüm ilk defa başardım henüz cinsel birleşme yaşamadık 8 aylık evliyim vaginusmusum sizce başarabişecelmyiyim
Canım iki parmaktan sonra denemeye geçersen zorlanma olması normaldir. Sonuçta kalınlık olarak da, uzunluk olarak da oldukça farklılar.
Ben üç parmakta bile çok rahat git gel yapabildiğim halde, hatta "dört parmak denesem mi" diye düşünürken bile denemem pek başarılı olmamıştı. Ben de baktım artık parmakla olacak şey değil, bir mumu kağıt havluyu dolamak sûretiyle kalınlaştırdım, streç filmi de sardım etrafına, onu prezervatife sokup öyle egzersiz yaptım iki defa. İlkinde zorlandım, ama yaptım. İki egzersiz sonrası denemem mûcüze gibiydi. Ben mumdan sonra aştım diyebildim.
Ben parmaklardan sonra uzun ve kalın bir şeyle denenmesini de öneriyorum asıl denemeden önce. Eminim herkes çok faydasını görecektir. Çünkü cidden parmakla nereye kadar?
evet canım dediğin gibi parmakla nereye kadar ki.. baştaki korkuyu atınca daha farklı şeylerle denemek gerekiyor.. çünkü 1 parmağı o kadar rahat alıyorum ki anlamıyorum dahi.. girip girmediğini soruyorum.. iki parmakta da o kadar zorlanmadım alırken..
kendim yapamıştım ama eş parmağı ile iki parmak daha rahat oldu.. dediğin gibi mumlarla falan denicem artık gerçi zorlanabilirim ama olsun.. çok hırslıyım..
biraz acele ettim, güven gelince sabısız davrandım.. ama tamamlamak gerekiyor egzersizleri..
bende mumla deneyeyim.. çok sağol canım ya..
a.s.
Rica ederim tatlım ne demek, burada biri "ben de yaptım" deyince o kadar mutlu oluyorum ki opuyorumnanaktan
Mumla mutlaka dene, o kadar fark ediyor ki anlatamam, benim herif bile şaşırmıştı ne kadar kolay oldu diye. Mumdan önce iki hafta kadar iki, üç parmak yapıyordum, üç parmağı tabi kayganlaştırıcı takviyesiyle de olsa fırt diye sokabiliyordum egzersiz başında bile. Ama sonuçta parmak içeri kaç santim giriyor ki? Sonra denemeye gelince bünye o ölçüden fazlasını kaldıramıyor :roflol:
Mum, etrafına her ne kadar kağıt havlu dolasan da kaskatı bir şey, parmaktan sonra rahatsızlık verebilir ilk denemede ama üstüne gitmek lazım. Ben boca ettim kayganlaştırıcıyı, vida gibi döndüre döndüre soktum valla. Zaten bir kere girdi mi birkaç ileri geri yapınca bünye alışıyor. Birkaç kez bu egzersizi tekrar edersen denemende sevinç çığlıkları atacaksın canım, inan bana. Olmadı sevinçten ağlarsın, ki bende öyle olmuştu hihoyyyt
krizalit,sen tamamen kurtuldun dmi rahatsın yni ilişkye grerkn
inşallah canım bende "yaptım, başardım " dicem..
iki parmakta biraz daha yapayım sonra dediğin gibi muma geçeyim.. kağıt havlu dolarım kalınlaşır artık.. yapıcam ya yaparım..
regl olmama da 1,2 gün var.. bi de bu dert var ya.. kadın olmak ne kadar zor.. umarım regl bittikten sonra başa dönmem.. :Saruboceq:
ama şu aşamada bile çok sevinçliyim.. dokundurtmuyordum bile artık iki parmağı çok rahat alabiliyorum.. çok büyük gelişme.. demek ki oluyormuş hihoyyyt
İyiyim çok şükür. Mumdan sonra acaip gaza gelmiştim, farklı pozisyonlarda da sorun olmuyor. Ama birleşme öncesi benim herifçim üç parmağıyla bir ön çalışma yapmazsa birkaç sefer, sanki sorun yaşayacağım sanki gibi tuhaf bir hissiyata kapılıyorum. Hoş zaten ıslanmış oluyorum, üç parmak çok rahat oluyor, yapması birkaç dakika bile almıyor ama bu durum benim hoşuma gitmiyor. Ama öncesinde öyle olmazsa canım acır diye de tedirgin oluyorum. O öyle yapınca kendimi güvende hissediyorum sanki. Bir dahakine bodoslama yapalım diyorum ama içimden de onu atamıyorum, işte böyle saçma sapan kısır döngüler içerisindeyim :roflol:
kızlar gunaydın...
buugn adet gunum normlade vr kasıklarımda agrı hısetmeye basladım bırde adet olcak gıbı hıssetmeye basladım((((
bakalım ıhsallh olmam ayın 25 kadar bekleyıp eger olmazsam test yapmak ıstıyorum dua edın kızlar nolur ..bebegım olsun ck ıstıyorum ..ne kadra zormus beklemek
canım hormonlar degıısyor olabılır adet gecıkmesı emınım duzelıocektrı ..o doktor kendını ne sanıyormus terbıyesız devlet hastanesınmı bu yoksa ozelmımerhaba kızlar baharcım herşey gönlünce olsun canım.ben vajiyi yendim çok şükür ve hatta kayganlaştırıcıyıda bıraktık sadece vazelin kullanıyoruz ama bu defada kasık ve yumurtalık agrılarından cekiyorum 1 bucuk aydır,sürekli doktora gidiyoruz,üroloji doktoru balayı sistiti dedi başka bişiy cıkmadı çünkü tahlillerde.adetim gecikti halen olmuş değilim test yaptım bebekte yok.dün bide kadındoğuma gidiyim dedim doktora durumumu anlatım ben olsam seni boşardım dedi üfledi püfledi hiç ilgilenmedi beni öylece gönderdi pislik.vajiyi yendikten sonra bu tür şikayetleri yaşayanınız varmı kızlar,adet yok bebek yok ağrı var neden
Çok acıyor dersen bir de öyle deneyebilirsin. Ama dayanılmayacak gibi değilse hiç bulaşma derim, hem hissetmek iyidir, hem de sonra bırakması zor olur, bıraksam acıyacak mı diye hep tedirgin olursun, üstünden atamazsın.
Arkadaşlar işe yaradığını söylüyor. İhtiyacım var diyorsan güvenle kullanabilirsin, yan etkisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?