- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.521
slm kızlar nasılsınız.bu akşam eşimle egzersiz yaptık.kendim yapamıyorum ama eşimin baştan işaret parmağını sonrada orta parmağınla denedik ve ikiside sonuna kadar girdi çok mutluyum arkadaşlar.inşallah gerisininde en kısa zamanda gelmesi dileğiyle.yanlız emla kremi gerçekten çok yakıyo ama kısa süreli gerisini hiç hissetmiyorum bile fazla acı yok yani.bunların hepsi sizin sayenizde oluyor.burdaki herkese çok teşekkür edeyorum.
bu arada eğzersize ilk başlayışım yani.
Ya cnm o an cesaret geldi bir boğum da olssa sktum.Şimdi ki korkum daha ileri sokamazsam diye.Çok tedirginim bu konuda.
kızlaarrr merhaba çok mutluyum başardım sanmayın sakın.Ama adım attık artık çok azim ettim. başaracağım. biraz önce egzersiz yapayım dedim. daha vaj bakamazken serçe parmakla başladım ve serçe parmağımı2 boğuma kadar aldım. sakın aa buna mı seviniyor bu çatlak demeyin:))bu benim için umutlandırıcı bi durum burda aylardır yazılanları okuyorum ama bi türlü cesaret edemiyordum başlamaya.beni bazı arkadaşlar daha çok takip ediyordu onlarada müjde olsun ve gleit gelen aldım ve hoopp serçe parmak içerde.hiç acı yok ama biyerde sanki duvar gibi bişeye takıldım acaba o neydi. neysee çok uzattım ama inanın çok mutlu oldum herkese çok teşekkürler bana adım attırdıkları için artık devam edicem diğer parmaklarada geçicem ilerleyen zamanlarda hepinizi öpüyorum.
çikolata 26 bende esk.liyim ama iş gereği muğlada oturuyorum.hemşeriyiz.
canım benım tebrık ederım ck guzel ..artık devamı gelıcek ben ınanıyoruminaşllah devamı gelir ben biraz erteliyorum işte inşallah bu azim hiç bitmez ve ben kısa zamanda bu işi halletmiş olurum.artık 2 yıl oldu dile kolay.desteklerinizi bekliyorum ben itelemeden yapamıuorum.bu günde eşimin ısrarla hadi yapmayı dene demesiyle alabildim serçe parmağımı
slm kızlar nasılsınız.bu akşam eşimle egzersiz yaptık.kendim yapamıyorum ama eşimin baştan işaret parmağını sonrada orta parmağınla denedik ve ikiside sonuna kadar girdi çok mutluyum arkadaşlar.inşallah gerisininde en kısa zamanda gelmesi dileğiyle.yanlız emla kremi gerçekten çok yakıyo ama kısa süreli gerisini hiç hissetmiyorum bile fazla acı yok yani.bunların hepsi sizin sayenizde oluyor.burdaki herkese çok teşekkür edeyorum.
günaydın derincim doğum günün mü bugün seninGünaydın kızlar nasılsınız...
bana sorarsan daralıyor regl bıtııkten sonra ılıskı yasadıgmda kotu gecıyo ..ama bazıılar genıslıyor dıyor ama bılmıyorum benımkı ck daralıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?