Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım korkma, emla krem yeni doğan bebeklerde bile kullanılabilen bir ürün, için rahat olsun. Burada bir sürü arkadaş kullandı ve faydasını da gördü. Acıyor dayanamıyorum diyorsan tabi ki al.

Gleit-gelen de iyi bir kayganlaştırıcı.

canım bahsettiğim gibi anestezi altında zar açıldıktan sonra yine ben baygınken doktor ultrasonla muayene yapmış. Uyandığımda rahimde perde olabilir ama biraz bekleyelim hemen müdahale etmeyelim dedi. 6 ay geçip de birşey değişmeyince tekrar gittik ilaçlı rahim filmi ile tam teşhis kondu.

Belki kişiye göre değişir ama benim bildiğim reglden sonra daralır vajina...
Parmak egzersizi yapmaya çalışıyorum olduğu kadar...
Umarım bu sorunu yaşayan herkes yener...

Ya cnm o an cesaret geldi bir boğum da olssa sktum.Şimdi ki korkum daha ileri sokamazsam diye.Çok tedirginim bu konuda.

merhaba arkadaslar;
bende vajiyi yenenler zümresine dahil oldum sonunda:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
umarım diger arkadaslarda en kısa sürede yenerler.ve bugün ben gecirdigim yıllara acıyorum tabi herseyin hayırlısı...demek ki bu da bizim için bi imtihandı diyorum.Ama yine de bu kadar pisman olacagımı tahmin edemezdim.Sunu anladım ki hayatta korkulacak bisey yok aslında ...klava:
Arkadaslar bizim en büyük problemimiz ertelemekti.Sakın ertelemeyin ,erteledikce zorlasan tek durum bu...
doktorlarında dedigi gibi vajinismus bir hastalık degil
bir sonuc
ertelemekte manevi sıkıntılar katıyor.:teselli:
neyse uzatmayayım
ıns Rabbim herkesi bu sıkıntıdan kurtarır.Cok dua etmek lazım ayrıca.Bu hastalıgı veren dua ederek ondan yardım istememizi de istiyordur heralde...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Herkesin bu mutlulugu yasaması dilegiylehihoyyythihoyyythihoyyyt
sositosositosositososito:lepi:kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

Tebrik ederim biri daha kurtuldu ne güzel...
Darısı başıma...

tebrik ederim çok sevindim biri daha kurtuldu:teytey::hooray::dance:hihoyyyt:lepi:sositosositozemuszemuskaydirigubbakcemile5:sm_cool:a.s.

tebrikler canım gözün aydın diyelim bende erteleye erteleye 1,5 senemi geçirmiştim yazık olmuş

tebrikler canım gözün aydın diyelim bende erteleye erteleye 1,5 senemi geçirmiştim yazık olmuş klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…