- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #8.441
ıyi akşamlar kızlarr..Nasılsınız bi kaç gündür giremedm bende nete.Canım sıkkın regl oldm ve eşimle tartıştık biraz..Herşeyin tek suçlusu bu hastalıkk.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parmağınla içeriyi, o dokuları hissetmek rahatsızlık verecek olursa parmağına prezervatif geçirip öyle de deneyebilirsin, belki daha rahat edersin. Ben de ilkin çok garipsemiştim ama alıştım sonradan.
Belki daha sonra başka bir gereç ile devam edersin egzersizlere, ama bana soracak olursan parmağınla içeri girmen, oranın aslında hiç de dar olmadığını hissetmen bence çok önemli.
İyi akşamlar kızlarr..Nasılsınız bi kaç gündür giremedm bende nete.Canım sıkkın regl oldm ve eşimle tartıştık biraz..Herşeyin tek suçlusu bu hastalıkk.....
eşlerin anlayışı önemli bu konuda üzüldüm senin adına ama olsun sen üzme kendini eminim ki başaracağız hepimiz..
Sen hangi aşamadasın canım.. Bak buradaki arkadaşlar o kadar güzel teselli veriyor ve yardımcı oluyor ki insanın kendine güveni geliyor..
Regl den sonra orasının çok genişlediğini duymuştum.. Biter bitmez eğer egzersiz yapıyorsan başla hemen..
ya evet haklısın orayı bi tanımam gerekiyo.. herkes yendiğine göre neden yenemeyeyim ki..
dün burda okuduğum yazıların gazıyla afedersiniz tuvalete oturduğumda bi deneyeyim dedim.. orta parmağımı yarısına kadar alabildim korktum sonra çıkarım hemen :roflol: yandı biraz çünkü
ama daha bi kendime güvenim geldi şimdi kayganlaştırıcı ve dediğin gibi prezervatif veya eldivenle denicem..
Oturur pozisyonda denemek iyi fikirmiş aslında ama hijyen konusunu da atlama bir dahakine olur mu. Allah korusun idrar yolları enfeksiyonu kaparsan bir de onunla uğraşmak çok daha zor olur.
Ama bir şey söyleyeyim mi, öyle tek seferde parmağını fırt diye içeri sokabilmen çok çok iyi, sen o zaman biraz da çabayla halledebilirsin çabucak. Bir de kayganlaştırıcı ile denediğini düşünsene hihoyyyt
Moral olacaksa kendimden örnek vereyim. Ben vajinismus olduğumu fark ettiğim ilk başarısız cinsellik denememde "bir deneyelim bakalım" diyerek parmağımı içeri sokmaya çalışmıştım, olmuştu. Ve sadece bir haftalık egzersiz sonrası iki parmağımı çok rahat ileri geri yapabiliyordum. Gerisi zaten çok daha kolay. O yüzden sen de bir an önce başla, gerisi emin ol gelecek :lepi:
selam kızlar ilk defa g,r,yooorum. Ben 2,5 yıllık evliyimm vee 36+5 günlük hamileyim benim savaşım 2 yıla yakın sürdü. Tam halloldu derken hamile kaldım. Bu iş tamamen psikolojik kafanızda büyütmeyin. Innanın halloluyor. Sabredin kendinizi üzmeyin
kızlar adetten 2 yada 3 gn önce eşimle ilişkiye grdk szce gebe kalmış olablrmym ya,acayip kasıklarım agryr cnm çok sıkkın:1no2:
gunaydın kızlarr dun gıemedım cunku asırı derecede grıbım ıse gelemdım evdede net yok...yenı yenı arkadaslar katılmıs hos geldınız kızlar ..
kızlar bu arada adetımı 4 gun kaldı bılyıosunuz bebek calıması ıcerısındeyız ck heyecanlanıyourm bakalım hayarlısı ama hıc hasta olckmıısm gıbı bı belırtıyo ...
gunaydın kızlarr dun gıemedım cunku asırı derecede grıbım ıse gelemdım evdede net yok...yenı yenı arkadaslar katılmıs hos geldınız kızlar ..
kızlar bu arada adetımı 4 gun kaldı bılyıosunuz bebek calıması ıcerısındeyız ck heyecanlanıyourm bakalım hayarlısı ama hıc hasta olckmıısm gıbı bı belırtıyo ...
kızlar adetten 2 yada 3 gn önce eşimle ilişkiye grdk szce gebe kalmış olablrmym ya,acayip kasıklarım agryr cnm çok sıkkın:1no2:
ya evet haklısın orayı bi tanımam gerekiyo.. herkes yendiğine göre neden yenemeyeyim ki..
dün burda okuduğum yazıların gazıyla afedersiniz tuvalete oturduğumda bi deneyeyim dedim.. orta parmağımı yarısına kadar alabildim korktum sonra çıkarım hemen :roflol: yandı biraz çünkü
ama daha bi kendime güvenim geldi şimdi kayganlaştırıcı ve dediğin gibi prezervatif veya eldivenle denicem..
eşlerin anlayışı önemli bu konuda üzüldüm senin adına ama olsun sen üzme kendini eminim ki başaracağız hepimiz..
sen hangi aşamadasın canım.. bak buradaki arkadaşlar o kadar güzel teselli veriyor ve yardımcı oluyor ki insanın kendine güveni geliyor..
regl den sonra orasının çok genişlediğini duymuştum.. biter bitmez eğer egzersiz yapıyorsan başla hemen..
evet canım o pozisyonda oradaki kaslar daha çok açılıyor.. yatarak yaptığım pozisyonda bulamadım ben yolu :roflol:
tabiki dikkat ediyorum hijyene o herşeyden daha önemli..
ya evet bende şaşırdım.. ilk deneyimizde sanki bi duvar gibiydi kesinlikle bişey girmez diyordum. ama parmağımı alınca bişeyin girebileceğini gördüm..
regl olacağım ama olmadan başlamak istiyorum. güvenim geldi kendime. yapıcam hihoyyyt
Sanmıorum canım yumurtlama günlerini çoktan geçmişsinnn.. .
Tabi Kaderinizde ne varsa o olur demektende kendimi alamıorum mirmirmirmir
inş. ya bu ayı hesapladım 14-18 şubat galiba yumurtlama dönemim neyse hayırlısı olsun
Arkadaşların da dediği gibi, çok çok düşük bir ihtimal. Ama bozma moralini, bu ay denk geirmeye çalışırsın. Hayırlısı olsun, sıkma canını.