• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slmlar ben aramıza yeni katıldım 7 aylık evliyim 23 yaşındayım.benimde sorunum aynı kurtulmak istiyorum artık.doktorada gitmeye çekiniyorum parmak egzersizi demişsiniz ama nasıl yapıcam bilmiyorum.sürtünme oluyo ama iş ötekine gelince kendimi çok kasıyorum.banada yardımcı olabilirmisiniz lütfen...

slmlar ben aramıza yeni katıldım 7 aylık evliyim 23 yaşındayım.benimde sorunum aynı kurtulmak istiyorum artık.doktorada gitmeye çekiniyorum parmak egzersizi demişsiniz ama nasıl yapıcam bilmiyorum.sürtünme oluyo ama iş ötekine gelince kendimi çok kasıyorum.banada yardımcı olabilirmisiniz lütfen...

önce vajınanı tanımayla başla canım... en rahat oldugun pozısyonu al ve aynayla ıncele seyını hep ne nerde nasıl gıbı hep bak aynayla.. sonra kayganlastırıcı jeller var örnegın ..ultrason jelı, gleıtgel...vs... onlardan al bıtane parmagına bolca sür ve parmagınla oynamaya basla vajınanla kendını hıc kasma hıc acımıyo sonra önce 1 parmakla basla egzersız yap ıcıne ittirmeye calıs kendınıı cook cook rahat hııssenede kadar hep bir parmakla dene sonra 2-3 parmaga gecınce kendını cok rahat hıssedınce penis denemesıne gecersiniz .. kızlık felanda bozulmuyo parmakla olurda korkuyosan yazayım dedım canım basarılar, burda cook kısı var yardımcı olurlar bende icinde

çok teşekkür ederim yapabileceğimi sanmıyorum ama eşim için kendim için mutluluğumuz için yapıcam artık pazartesiden itibaren başlıyacan inşallah.

canım teşekkür ederim,
ne kadar ücret ödedin seans başına?[/QUOT
seansı 200 ytl ama 150 odedık uzaktan gelıyorum fln dersen gıdersen ındırır.ben esımle gıttım en dogrusuda bu haftada bır kere regl donemlerın harıc.

çok teşekkür ederim ppınarr, bakalım ayarlayabilirsem giderim, olmadı önce bi açar konuşurum filan. sağol. geçmiş olsun bu arada atlatmana sevindim :)

Jujuuu tatlım ne bileyim ya ben kan olayına takıldım kaldım sanki o gelmeyince olmamış gibi geliyo bide gerçekten hiçbişey hissetmedim ondan herhalde çok sağol

canım düşünme bunları,zaten beynimize kazınmış bu düşünceden dolayı yaşamıyor muyuz bu sorunu..seni tebrik ediyorum,darısı hepimizin başına:)

çok teşekkür ederim yapabileceğimi sanmıyorum ama eşim için kendim için mutluluğumuz için yapıcam artık pazartesiden itibaren başlıyacan inşallah.

ınan bana yapılamayacak bir şey değil, sen bir ucundan başla, gerisi geldikçe gelecektir.

Benden sana tavsiye, egzersizlere başladıktan birkaç dakika sonra bir şeyler izlemeye başla. Daha doğrusu hâlihazırda izlenecek bir şeylerin olsun film ya da dizi gibi, önce egzersizine başla, biraz ona konsantre ol, sonra çevir kafanı izleyeceğini izle yattığın yerde, ama elin orada olsun. Böylece kendini kasmamış olursun, çabuk da sıkılmazsın. Ben her egzersizimde bir şeyler izlemiştim. Hâttâ o kadar alışkanlık hâline gelmişti ki yendikten sonra bile film izlemeye karar verdiğim akşamlar egzersiz yapasım gelirdi :roflol:

Sen en başındasın sanırım. uzan, yasla sırtını bir yere, bula bir parmağını kayganlaştırıcıya, koy küçük dudakların arasına, dairel hareketlerle yavaş yavaş girmeye çalış içeri. Kasıldığını hissettiğin an çek elini, derin derin nefes al ver, gevşediğini hisset, istersen tekrar dene, istemiyorsan bırak, kendini zorlama. Ama şunu da unutma ki bunu yenmek için biraz direnmen lazım, hemen pes etme. Parmağın içeri girer gibi olursa ıkın, ıkınırken daha kolay girer. Eğer uzanmış pozisyondaysan parmağının yönü aşağı doğru olmalı ki ileri gidebilsin, bunu unutma. Ben ilk başta ileri doğru zorlamıştım olmamıştıkaydirigubbakcemile3

Biraz böyle dene bakalım ilerleme olacak mı. Bu arada, kalçanın altına minder, kırlent gibi bir şey koyarsan daha rahat edersin, aklında bulunsun. Ve sakın, ama sakın kayganlaştırıcı olmadan başlama. Ve sakın vajinal kayganlaştırıcı dışında herhangi bir şey kullanma vazelin, bebe yağı gibi, enfeksiyon kaparsın, çok dikkat et. Kayganlaştırıcın da su bazlı olsun. Eczacıdan sorarsın.

Sormak istediğin bir şey olursa hiç çekinme, olur mu. Biz hepimiz bu yollardan geçtik, geçiyoruz, birbirimize çok faydamız dokunmuştur, çekinecek bir şey yok, anlaştık mı olumunekankayizsmile

önerileriniz için çok sağolun cesaretim geldi yapmaya çalışıcam inşallah artık bende tam olarak evliler kervanına katılmak istiyorum.

Rica ederiz canım, hiç önemli değil. Sen yeter ki yarın veya öbür gün git bir eczaneye al kayganlaştırıcını almadıysan, başla bakalım. Cesaretini kaybedersen aç bu başlığı, daha önce yazılanlara da bir göz at, başka tavsiyeler de işine yarayabilir.

Canım ben mum zaten kullanmıyorum enfeksiyonumun ortaya çıkış nedeni mum değil...
Uzun zamandır enfeksiyonum var...
Doktora gittim vajinal fitil verdi. Vajili olduğum için kullanamadım ve hala akıntıyla uğraşıyorum...

hapıda var cnm bn kullanmıştım vajinal enfeksiyon için ne ugrasıyrsunbn hapı kullandım 2-3 gn aktı ztn hap 4 tae bşeydi glba kupkuru olmuştu.istersn özeldn yazarım ismini

kızlar merhaba..
uzun zamandır takip ediyordum bugün üye olup yazmak nasip oldu.. bende 1 senedir uğraşıyorum bu illetle.. nişanlıydım ve geçtiğimiz yaz evlenecektik.. ama ben sırf bu sorun yüzünden evlenmekten vazgeçtim herşeyi iptal ettim.. nişanlım çook anlayışlı olmasa da olur dedi ama ben kendimi ona karşı hep eksik hissediyorum.. bir sürü sitede araştırma yaptım ama hiç bu kadar yardımlaşan birbirine destek veren sıcak samimi olan bir yer rastlamadım..
baştan 300 sayfa okudum herkes çok yardım sever sondan da biraz okudum..
destek ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen bana da yardım edin.. doktora gidecek durumum yok sizler gibi kendim yenmek istiyorum lütfen yardım edin..

Back