çok teşekkür ederim yapabileceğimi sanmıyorum ama eşim için kendim için mutluluğumuz için yapıcam artık pazartesiden itibaren başlıyacan inşallah.
ınan bana yapılamayacak bir şey değil, sen bir ucundan başla, gerisi geldikçe gelecektir.
Benden sana tavsiye, egzersizlere başladıktan birkaç dakika sonra bir şeyler izlemeye başla. Daha doğrusu hâlihazırda izlenecek bir şeylerin olsun film ya da dizi gibi, önce egzersizine başla, biraz ona konsantre ol, sonra çevir kafanı izleyeceğini izle yattığın yerde, ama elin orada olsun. Böylece kendini kasmamış olursun, çabuk da sıkılmazsın. Ben her egzersizimde bir şeyler izlemiştim. Hâttâ o kadar alışkanlık hâline gelmişti ki yendikten sonra bile film izlemeye karar verdiğim akşamlar egzersiz yapasım gelirdi :roflol:
Sen en başındasın sanırım. uzan, yasla sırtını bir yere, bula bir parmağını kayganlaştırıcıya, koy küçük dudakların arasına, dairel hareketlerle yavaş yavaş girmeye çalış içeri. Kasıldığını hissettiğin an çek elini, derin derin nefes al ver, gevşediğini hisset, istersen tekrar dene, istemiyorsan bırak, kendini zorlama. Ama şunu da unutma ki bunu yenmek için biraz direnmen lazım, hemen pes etme. Parmağın içeri girer gibi olursa ıkın, ıkınırken daha kolay girer. Eğer uzanmış pozisyondaysan parmağının yönü aşağı doğru olmalı ki ileri gidebilsin, bunu unutma. Ben ilk başta ileri doğru zorlamıştım olmamıştıkaydirigubbakcemile3
Biraz böyle dene bakalım ilerleme olacak mı. Bu arada, kalçanın altına minder, kırlent gibi bir şey koyarsan daha rahat edersin, aklında bulunsun.
Ve sakın, ama sakın kayganlaştırıcı olmadan başlama. Ve sakın vajinal kayganlaştırıcı dışında herhangi bir şey kullanma vazelin, bebe yağı gibi, enfeksiyon kaparsın, çok dikkat et. Kayganlaştırıcın da su bazlı olsun. Eczacıdan sorarsın.
Sormak istediğin bir şey olursa hiç çekinme, olur mu. Biz hepimiz bu yollardan geçtik, geçiyoruz, birbirimize çok faydamız dokunmuştur, çekinecek bir şey yok, anlaştık mı olumunekankayizsmile