• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

allahım niye bitmiyo bu eziyet :delphin: ayrıca bazı arkadaşlar iki parmaktan sonrasına gerek yok demişlerdi benimde yeterince genişledi o zaman niye olmuyo niye o kadar çok korkuyorum , öyle kasılıyorumki acıdan duramıyorum.eşim uzaklaşınca yani vaji için tehlike geçince acı kendiliğinden geçiyo. yani çoğu kez egzersizde hiç acı yok ama tam deneyecekken acayip bi acı!!!
ne yapcam lütfen yardımcı olun...:çok üzgünüm:
canım ben bak sımdı sen acıya odaklanıyorusun ..acıycanı dusunup acıdı acıcak dıyorsun beynın acıyı yaratıyor hayır acı yk boyle dusun cunku gercekten yk kendımden bılıyorum ..ben su sekılde yaptım kendımle konstum acı yk acı yk dıye ve acı hıssettıgım anda bekledım ve nefe sagzersızı yaptım ve artık sen son kızımdasın artık beynıne hukmedıceksın...bak ılk pen... denmeme su sekılde oldu gozlerımı kapattım ve elımle tutumkı egzersız yapar gıbı dusundum nefes alıp verdım kokrmadım cunku beynımı hazırladım acı yk dedım kasıldııgm anda bekeldım ve bırden oldu ınan ıhc acı yk rahat ol kendını hazılra ve aksma dene ıslaklık ck onemlı ılıskı oncesı egzersız yap

18 ay oldu ,çocuk soruyolar daha bizde tık yok. :a015:

sorma su cocuk meselesı, anlatamıyosun da kımseye.soranlara sınır oluyorum aslında. ınsan dusunur belkı sorunumuz var demı.ne soruyorsun kardesım.ısıne bak dıyesım gelıyo.empatı yapmaları sart.bebek olsun gozlerıne gozlerıne sokucam..oooof kusura bakmayın bu konuda cok hassasımbilmiyorumkismile

teşekkür ederim baharcım dediklerini yapcam. inşallah en geç bu hafta sonu bu kabus biter. kendime bu kadar süre tanıyorum olmazsa bir daha denemeyeceğim.bıktım,yoruldum,hayattan soğudum bu lanet sorun yüzünden !!! senağlama

aynen pınarcım ne çocuk delileriymiş. ortalık çocuk kaynıyo seveceklerse onları sevsinler. insanlar kafayı yemiş kendi hayatları yetmiyo başkalarının hayatlarınada müdahale ediyolar.dengesizler...

Canım benim ilk önce kafanda kendini rahatlatman gerek korkulacak birşey olmadığının farkına varman lazım eşinle birlikte güzel ve romantik bir ortam oluştur ne bununla ilgili bir kaç güzel film seyredin bak gör bunları gördükçe içinde kopanlar dışarıya yansıyacaktır ama sakin ol kendine bırak ve aklına en güzel hatıralarını eşinle nişanlıyken geçirdiğiniz o romantik anları getir :))

ben 3,5 milyar vermiştim kredi çekmiştim 2 sene önce şuanki fiyatını bilmiyorum ama, medyatik doktor haydar dümene gidicektim az daha o dahada pahalıydı ve tedavisi başarısızmış iyiki dr.ulusoyu seçmişim tedaviniz olumlu sonuçlandığında bu para aklınıza bile gelmiyor helali hoş olsun

merhaba kızlar sanırım şu an kimse yok ama gerçekten biryerlere yazmam lazım,vajinismusu tecrübe ve deneyimlerinizle yenemedim kızlar bugün bunu anladım kendi ve eşimin parmağıyla 2 parmak 2 boğum yapabiliyorum ama p... yapamıyorum..artık boşanma aşamasına geldik sanırım,burdaki herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum bana yhep yardımcı oldunuz ama ben artık yapamıycam sanırım..

canım lütfen pes etme,bak benim 12 yılım gitti bu illet yüzünden kimsenin gözü korkmasın lütfen çünkü ben yani biz bişey yapmadık sadece oturup olmasını bekledik ne yaşadığımız yer ne de maddi imkanımız el verdi tedavi olmaya.ama şimdi inan bana ilk günler gibi heyecanlıyım.bende defalarca eşime boşanalım dedim,yıllarım kavga gürültüyle gözyaşı ve acıyla geçti buna rağmen direndik.
şu an sen benden iyi durumdasın nerdeyse bitirmişsin,ben eşimin bir parmağını alabiliyorum o da zorla.şu an regl oldum ara verdim ve bir an önce bitsin istiyorum devam etmek için.bu yüzden ne olur bırakma boşanmakta çare değil,bu illetin seni yenmesine izin verme.sabır ve cesaretle üstüne gidip sen yen onu.LÜTFENopuyorumnanaktan

merhabalar
bende 3 yıllık evlıyım ama malesef bende vajınamus denen bu ılletı yasıyorum ne yapacagımı bılemıyorum ne olur banada destek olun cok sıkıldım bu konudan aşamıyorum yardımlarınızı beklıyorum

kızlar bi şey soracam,ben 17,18 günde bir regl oluyorum yani toplam kanamayla birlikte 25 gün de bir demek daha doğru heralde.araştırdım,normalmiş ama bana çok sık oluyor gibime geliyor bi bakmışım yine olmuş,böyle olanlar varmı lütfen söyleyin

merhabalar
bende 3 yıllık evlıyım ama malesef bende vajınamus denen bu ılletı yasıyorum ne yapacagımı bılemıyorum ne olur banada destek olun cok sıkıldım bu konudan aşamıyorum yardımlarınızı beklıyorum

canım hoşgeldin,ne aşamadasın ,burda genelde arkadaşlar hep yazdı önve vajinayı tanıyacaksın sonra parmak egzersizlerine başlaman lazım,detaylar için biraz eski sayfaları oku derim,yinede soracağın bi şey varsa yardımcı olmaya çalışırım

kızlar bi şey soracam,ben 17,18 günde bir regl oluyorum yani toplam kanamayla birlikte 25 gün de bir demek daha doğru heralde.araştırdım,normalmiş ama bana çok sık oluyor gibime geliyor bi bakmışım yine olmuş,böyle olanlar varmı lütfen söyleyin

oh ne guzel bende 2 ayda bı oluyom keske 15günde bır olsamda rahatlasam şiş şiş dolaşmasam

oh ne guzel bende 2 ayda bı oluyom keske 15günde bır olsamda rahatlasam şiş şiş dolaşmasam

canım bende hep şiş şiş dolaşıyorum adetten 10 gün önce şiş sonra adet bikaç gün rahatım sonra yine şişlik ve hop adet derken anlıyacağın hiç rahat değilim.Allah sana şifa versin o da zor biliyorum

iyi akşamlar kızlar ya 2 parmaktan sonra olmayınca çok moralimiz bozuluyo ilk girmediği zaman çok özrü dilerim açık olacak ama eşim ereksiyonunu kaybediyor,birbirimize zarar vermeye başladık bence psikolojik olarak o yüzden düşünüyoruz inşallah düzelir...

iyi akşamlar kızlar ya 2 parmaktan sonra olmayınca çok moralimiz bozuluyo ilk girmediği zaman çok özrü dilerim açık olacak ama eşim ereksiyonunu kaybediyor,birbirimize zarar vermeye başladık bence psikolojik olarak o yüzden düşünüyoruz inşallah düzelir...

cnm bak 2 parmak yapabiliomuşsun madem pe...side parmak gibi düşün. sen kontrol et onu elinle tut içeri sok sanki parmak sokar gibi. bolcada kayganlaştırıcı kullanırsan hiç zorlanmassın. takıldığın yerde derin nefes al ver. hatta sen üstte ol rahat olur. bende baya açık yazdım kusura bakma ama anlatabilmek istedim açık açık.

merhabalar

hoşgeldinvereliniortak
egzersiz yapabiliyomusun ne durumdasın biraz durumunu anlat bize sende yenersin burda bir çok kişi yendi bende adayım bakalım ne zamana nasip

Back