- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #7.821
canım ben bak sımdı sen acıya odaklanıyorusun ..acıycanı dusunup acıdı acıcak dıyorsun beynın acıyı yaratıyor hayır acı yk boyle dusun cunku gercekten yk kendımden bılıyorum ..ben su sekılde yaptım kendımle konstum acı yk acı yk dıye ve acı hıssettıgım anda bekledım ve nefe sagzersızı yaptım ve artık sen son kızımdasın artık beynıne hukmedıceksın...bak ılk pen... denmeme su sekılde oldu gozlerımı kapattım ve elımle tutumkı egzersız yapar gıbı dusundum nefes alıp verdım kokrmadım cunku beynımı hazırladım acı yk dedım kasıldııgm anda bekeldım ve bırden oldu ınan ıhc acı yk rahat ol kendını hazılra ve aksma dene ıslaklık ck onemlı ılıskı oncesı egzersız yapallahım niye bitmiyo bu eziyet ayrıca bazı arkadaşlar iki parmaktan sonrasına gerek yok demişlerdi benimde yeterince genişledi o zaman niye olmuyo niye o kadar çok korkuyorum , öyle kasılıyorumki acıdan duramıyorum.eşim uzaklaşınca yani vaji için tehlike geçince acı kendiliğinden geçiyo. yani çoğu kez egzersizde hiç acı yok ama tam deneyecekken acayip bi acı!!!
ne yapcam lütfen yardımcı olun...:çok üzgünüm: